Cum să activați Contactul vizual pentru Surface Pro X pe Windows 10

1642166319 Cum sa activati Contactul vizual pentru Surface Pro X pe
⌛ Reading Time: 2 minutes

Pe Windows 10, Eye Contact este o caracteristică care folosește inteligența artificială (AI) a procesorului Surface Pro X pentru a-ți regla privirea la un apel video, astfel încât să arate ca și cum te uiți în cameră, în loc de afișaj, care este comportament natural.

Funcția este lansată ca parte a versiunii Windows 10 20175 și, odată ce este activată prin aplicația Surface, corecția contactului vizual se va aplica automat oricărei aplicații care utilizează camera frontală a Surface Pro X, cum ar fi Microsoft Teams. , Zoom, Skype și altele.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a activa Contactul vizual pe Windows 10.

Activați Contactul vizual pe Windows 10

Pentru a activa Contactul vizual pe Surface Pro X, urmați acești pași:

Important: La momentul scrierii acestui articol, funcția este încă în previzualizare, ca atare, dispozitivul dvs. va trebui să fie pe versiunea 20175 sau o versiune ulterioară din Canalul Dev al programului Windows Insider și va trebui să instalați cea mai recentă versiune a programului. Aplicație de suprafață.
  1. Deschis Suprafaţă aplicația.

  2. Click pe Contact vizual.

  3. Porniți Utilizați contactul vizual comutator.

    Caracteristica Eye Contact Surface (sursa: Microsoft)

  4. Apasă pe previzualizare buton.

După ce ați finalizat pașii, corectarea contactului vizual se va aplica automat oricărei aplicații.

Surface Pro X este tableta care încorporează procesorul Microsoft SQ1, care este o versiune personalizată a unui procesor ARM pe care Microsoft l-a construit în parteneriat cu Qualcomm. Aceasta înseamnă că primești un procesor de smartphone în interiorul unei tablete care îți oferă beneficiile unui telefon pe un computer.

Tableta începe de la 850 USD și puteți cumpăra una din Microsoft Store.

Deoarece funcția este acum în previzualizare, este de așteptat să sosească în curând. Dacă abia așteptați, puteți descărca și instala cea mai recentă previzualizare a Windows 10 din Setări > Actualizare și securitate > Programul Windows Insider, înregistrați dispozitivul și apoi verificați dacă există actualizări din pagina „Windows Update”.

.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.