Cum să activați filele care pot fi derulate în Chrome

1643820839 Cum sa activati filele care pot fi derulate in Chrome
⏱️ 2 min read

Una dintre cele mai mari probleme cu browserele web este că avem tendința de a deschide o mulțime de file care fac lucrurile de negestionat foarte repede. Google a introdus multe îmbunătățiri pentru Chrome pentru a ajuta utilizatorii să gestioneze mai eficient filele, cum ar fi previzualizările filelor și grupurile de file, iar recent compania a lucrat la o nouă caracteristică cunoscută sub numele de „Scrollable TabStrip”, menită să controleze depășirea filelor.

Scrollable TabStrip vă permite să defilați filele (stânga și dreapta) atunci când sunt prea multe dintre ele pentru a se potrivi în vizualizare, permițând să deschideți mai multe file în timp ce ușurând găsirea lor în loc să micșorați fiecare filă până la punctul în care nu puteți distinge niciuna. dintre ei. Opțiunea nu este nouă, este disponibilă de ceva timp, dar abia în versiunea 88 funcția funcționează pe Windows 10.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a activa funcția „Scrollable TabStrip” în versiunea Canary a Chrome pentru Windows 10.

Activați TabStrip care poate fi derulat în Chrome

Pentru a activa funcția de defilare prin file în Chrome, urmați acești pași:

  1. Deschis Crom.

  2. Introduceți următoarea cale pe bara de adrese și atingeți introduce:

    chrome://flags/#scrollable-tabstrip
  3. Utilizați meniul derulant și selectați Activat opțiune.

    Activați fila derulabilă

  4. Apasă pe Relansați buton.

După ce ați finalizat pașii, deschideți o mulțime de file până când Chrome începe să ascundă debordarea, apoi plasați indicatorul mouse-ului în zona de file și utilizați rotița de defilare a mouse-ului pentru a derula filele deschise.

Potrivit unui Reddit postare (via MSPowerUser), este de așteptat o altă actualizare care va include, de asemenea, butoane de pe fiecare parte a benzii de tab-uri pentru a derula filele fără a fi nevoie de rotița mouse-ului.

Dacă funcția nu funcționează, probabil că nu utilizați versiunea de Chrome care acceptă funcția. Va trebui să utilizați versiunea 88 sau o ediție ulterioară pentru a vedea că funcționează.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...