Cum să activați hotspot-ul mobil pe Windows 10

1643396998 Cum sa activati hotspot ul mobil pe Windows 10
⏱️ 3 min read

Capacitatea de a vă transforma computerul într-un hotspot mobil nu este nimic nou pe Windows 10. Sistemul de operare a avut capacitatea de a partaja o conexiune la internet pentru o lungă perioadă de timp, dar a necesitat utilizarea unor comenzi pentru a-l configura, ceea ce nu este un lucru ușor. sarcină pentru majoritatea utilizatorilor.

Cu toate acestea, de la lansarea actualizării aniversare, Windows 10 include o opțiune în aplicația Setări pentru a facilita partajarea unei conexiuni la internet cu până la opt dispozitive.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a configura și configura un hotspot wireless pentru a vă partaja conexiunea la internet cu alte dispozitive fără a fi nevoie de software sau comenzi suplimentare.

Activați hotspot-ul mobil pe Windows 10

Puteți transforma Windows 10 într-un hotspot mobil folosind aplicația Setări. Iată cum:

 1. Deschis Setări pe Windows 10.

 2. Click pe Rețea și Internet.

 3. Click pe Punct de acces mobil.

 4. Porniți Partajați conexiunea mea la internet cu alte dispozitive” comutator pentru a activa hotspot-ul mobil pe Windows 10.

  Hotspot mobil activat

 5. Folosește „Partajează-mi conexiunea la internet de la” meniul derulant pentru a selecta conexiunea de rețea pe care doriți să o partajați.

 6. În secțiunea „Partajați conexiunea mea la Internet”, selectați prin ce tehnologie wireless să transformați Windows 10 într-un hotspot mobil – de exemplu, Wifi sau Bluetooth.

  Notă rapidă: Dacă selectați „Bluetooth”, ambele dispozitive trebuie să aibă Bluetooth activat pentru ca funcția să funcționeze.
 7. (Opțional) Faceți clic pe Editați | × buton.

 8. Specificați un nume pe care utilizatorii îl vor vedea când încearcă să se conecteze la hotspot-ul mobil.

 9. Specificați o parolă de rețea pe care utilizatorii vor avea nevoie pentru a se autentifica și a se conecta.

 10. Apasă pe salva buton.

 11. (Opțional) Opriți Economisire de energie comutator dacă doriți să păstrați hotspot-ul mobil activat chiar și atunci când nu sunt conectate dispozitive.

După ce ați finalizat pașii, ați fi transformat Windows 10 într-un hotspot mobil, iar acum, utilizatorii din apropiere ar trebui să poată vedea și conecta dispozitive, cum ar fi alte dispozitive Windows, telefoane Android, iPhone, computere macOS, iPad etc., la internet. Singura avertizare cu caracteristica hotspot wireless este că este limitată la până la opt dispozitive. (Vezi, de asemenea, tutorial video pentru a parcurge acești pași.)

După ce dispozitivele se conectează la conexiunea dvs. wireless partajată, le veți vedea listate în secțiunea „Hotspot mobil” cu câteva informații utile, cum ar fi numele, adresa IP și adresa Mac.

Dezactivați hotspot-ul mobil pe Windows 10

Pentru a dezactiva caracteristica hotspot mobil, urmați acești pași:

 1. Deschis Setări.

 2. Click pe Rețea și Internet.

 3. Click pe Punct de acces mobil.

 4. Închide Partajați conexiunea mea la internet cu alte dispozitive” comutator pentru a dezactiva hotspot-ul mobil pe Windows 10.

  Hotspot mobil dezactivat
  Hotspot mobil dezactivat

După ce finalizați pașii, Windows 10 va înceta partajarea conexiunii la internet prin Wi-Fi sau Bluetooth.

Actualizare 10 iunie 2021: Acest ghid a fost publicat inițial în 2016 și a fost actualizat pentru a reflecta noua modificare de configurare a funcției.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x