Cum să activați noul Open With UI pe Windows 11

Cum sa activati noul Open With UI pe Windows 11
⏱️ 3 min read

Microsoft readuce dialogul „Deschide cu” reproiectat pe Windows 11 build 25151, dar este disponibil doar ca o caracteristică ascunsă. Noua interfață înlocuiește vechiul design atunci când faceți clic dreapta pe un fișier și selectați opțiunea „Alegeți o altă aplicație” din caseta de dialog „Deschide cu”. Interfața actualizată urmează același stil ca și restul Windows 11, cu colțuri rotunjite și material semi-transparent.

În noua interfață, puteți alege aplicația pentru a deschide fișierul sau puteți utiliza opțiunea de a căuta pe computer o altă aplicație. De asemenea, aveți opțiunea de a deschide fișierul cu aplicația o singură dată sau de a seta aplicația la noul sistem implicit pentru extensia de fișier.

Dacă doriți să vă familiarizați cu noua interfață de dialog, puteți utiliza un instrument terță parte cunoscut sub numele de „ViVeTool” creat de Rafael Rivera și Lucas pe GitHub pentru a activa noua experiență pe computer.

Acest ghid vă va învăța pașii pentru a activa interfața reproiectată pentru a alege aplicația pentru a deschide o aplicație pe Windows 11.

Activați noua casetă de dialog Deschidere cu pe Windows 11

Pentru a activa noua casetă de dialog Deschidere cu pe Windows 11, utilizați acești pași:

 1. Deschis GitHub site-ul web.

 2. Descărcați ViveTool-vx.xxzip fișier pentru a activa noul meniu Start.

 3. Faceți dublu clic pe folderul zip pentru a-l deschide cu File Explorer.

 4. Apasă pe Extrage tot buton.

 5. Apasă pe Extrage buton.

 6. Copiați calea către folder.

 7. Deschis start.

 8. Caută Prompt de comandăfaceți clic dreapta pe rezultatul de sus și selectați Rulat ca administrator opțiune.

 9. Tastați următoarea comandă pentru a naviga la folderul Vivetool și apăsați introduce:

  Cd C:\FOLDER\PATH\ViveTool-v0.3.1

  În comandă, schimbați calea către folderul cu calea dvs.

 10. Tastați următoarea comandă pentru a activa noua interfață Open With pe Windows 11 și apăsați introduce:

  Vivetool /enable /id:36302090
 11. Reporniți computerul.

După ce ați finalizat pașii, când faceți clic dreapta pe un fișier și selectați opțiunea „Deschide cu”, acum veți vedea interfața de dialog modernă cu colțuri rotunjite, material mica și stil acrilic.

Dacă nu aveți versiunea 25151 de Windows 11, trebuie să vă înscrieți în Canalul Dev folosind setările „Windows Insider Program” din secțiunea „Windows Update”. După ce înregistrați dispozitivul în program, puteți descărca versiunea 25151 din setările „Windows Update” făcând clic pe Verifică pentru actualizări butonul și apoi puteți urma pașii descriși mai sus.

Dacă vă răzgândiți, puteți anula modificările cu aceleași instrucțiuni, dar activate pasul nr. 10asigurați-vă că utilizați vivetool /disable /id:36302090 comandă și apoi reporniți dispozitivul.

Se așteaptă că această caracteristică va fi disponibilă odată cu lansarea Windows 11 23H2, dar poate, de asemenea, să apară o actualizare cumulativă în orice moment, atunci când Microsoft consideră că este gata pentru toată lumea.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x