Cum să activați, să dezactivați și să utilizați panoul de previzualizare în Gmail

Cum să activați, să dezactivați și să utilizați panoul de previzualizare în Gmail
⏱️ 3 min read

Gmail are diverse opțiuni pentru a vă ajuta să vă personalizați căsuța de e-mail după bunul plac. De exemplu, puteți adăuga diferite teme în căsuța de e-mail și puteți economisi timp datorită funcției Smart Compose care sugerează ce credeți că veți tasta.

O altă opțiune utilă este panoul de previzualizare, unde puteți vedea conținutul unui e-mail și lista de e-mailuri în același timp. Dacă aveți această opțiune dezactivată, imediat ce faceți clic pe un e-mail, pierdeți contactul vizual al căsuței de e-mail și vedeți doar acel e-mail.

Cum se activează panoul de previzualizare Gmail

În mod implicit, caracteristica Panou de previzualizare este dezactivată. Pentru a-l activa, va trebui să accesați setările Gmail și să faceți clic pe fila Avansat.

În cea de-a treia opțiune din opțiunea Panou de previzualizare, faceți clic pe cercul „Activați” și pe butonul Salvați modificările din partea de jos.

Previzualizare Activare

După ce faceți clic pe butonul Salvare, veți vedea un nou buton care vă va permite să schimbați modul în care vedeți panoul de previzualizare. Făcând clic pe cele trei linii veți trece de la modul orizontal și modul vertical.

Alegând Split vertical, veți vedea previzualizarea e-mailurilor dvs. în dreapta. În Split orizontal veți vedea panoul de previzualizare în partea inferioară a divizării. Dacă te-ai săturat vreodată de funcție, alege Fără divizare și vei vedea e-mailurile tale așa cum ai făcut înainte să o activezi.

În dreapta acestui buton veți vedea un meniu derulant care vă va permite să alegeți între opțiunile menționate anterior și să dezactivați panoul de previzualizare.

Opțiuni de previzualizare

Care divizare este potrivită pentru tine?

Dacă utilizați un monitor tradițional, este posibil să preferați să utilizați Split orizontal, astfel încât să nu vă uitați la un panou de previzualizare care este tăiat în partea de sus sau la capăt. Împărțirea verticală va face ca e-mailurile dvs. să arate mai bine dacă aveți un ecran lat. Acest lucru vă oferă spațiul de care aveți nevoie pentru a vă citi e-mailurile confortabil.

Sfaturi despre cum să utilizați panoul de previzualizare Gmail

Puteți regla cât din fiecare secțiune vedeți. De exemplu, dacă plasați cursorul chiar între cele două părți, cursorul își va schimba forma. Apoi, puteți (după ce faceți clic pe el) să îl mutați în sus / în jos și / sau în dreapta / stânga.

Previzualizați Mutare

Simțiți-vă liber să utilizați opțiunea Fără împărțire dacă în orice moment vă săturați de opțiune. Nu vă faceți griji, acest lucru nu va anula ceea ce ați configurat în Setări. O va dezactiva temporar doar până când alegeți împărțirea orizontală sau verticală. O puteți dezactiva / activa rapid făcând clic pe cele patru linii orizontale.

Previzualizați liniile

Accesând Setări și derulând în jos până când întâlnești secțiunea Panou de previzualizare, poți alege cât timp trebuie să treacă înainte ca un e-mail să fie marcat ca citit. Puteți alege între o secundă, trei secunde, douăzeci de secunde și niciodată.

Previzualizare timp

Concluzie

Panoul de previzualizare Gmail este o caracteristică utilă. Vă ajută să priviți un e-mail și să răsfoiți celălalt pe care îl aveți în căsuța de e-mail. Unora le va fi enervant, deoarece nu puteți vedea nici căsuța de e-mail, nici e-mailul la fel de mare pe cât ați putut înainte. Vi se pare util sau deranjant panoul de previzualizare? Spuneți-ne ce părere aveți în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x