Cum să activați sau să dezactivați meniul Start pe ecran complet pe Windows 10

1643447930 Cum sa activati sau sa dezactivati meniul Start pe ecran
⏱️ 3 min read

Pe Windows 10, puteți face meniul Start pe ecran complet pentru a vedea toate aplicațiile fixate într-o singură vizualizare și iată cum să activați sau să dezactivați această funcție. În mod implicit, Start apare ca un mic meniu în colțul din stânga jos al ecranului cu o șină din stânga cu acces rapid la opțiunile de alimentare și folderele de sistem. În mijloc, în funcție de personalizarea dvs., veți găsi lista cu toate aplicațiile, precum și o listă cu aplicația cea mai recent adăugată și cea mai utilizată. Și în dreapta, acolo veți găsi toate aplicațiile fixate.

Deși vizualizarea implicită se potrivește majorității oamenilor, meniul Start Windows 10 include și o opțiune pentru a face meniul pe ecran complet, permițându-vă să vizualizați toate aplicațiile fixate într-o singură vizualizare. Modul a fost conceput în primul rând pentru dispozitive convertibile și tablete, dar oricine îl poate folosi.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a activa sau dezactiva modul ecran complet pentru meniul Start pe Windows 10.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Activați meniul Start pe ecran complet pe Windows 10

Pentru a face meniul Start pe ecran complet, urmați acești pași:

 1. Deschis Setări pe Windows 10.

 2. Click pe Personalizare.

 3. Click pe start.

 4. Porniți Utilizați Start ecran complet comutator.

  Activați modul Start pe ecran complet

După ce ați finalizat pașii, meniul se va redimensiona, iar acum va ocupa întregul ecran, permițându-vă să vizualizați toate aplicațiile fixate într-o singură vizualizare. Deși toate aplicațiile nu vor fi disponibile în acest mod, acesta este ușor accesibil făcând clic pe butonul „Toate aplicațiile” din colțul din stânga sus.

Dacă utilizați un ecran mare, în loc să enumerați plăcile din partea stângă, puteți crea unul sau două grupuri și le trageți în mijlocul ecranului. În acest fel, când deschideți meniul Start, toate aplicațiile dvs. preferate vor fi în față și în centru pentru un acces mai rapid.

În cazul în care doriți doar să măriți meniul, nu trebuie să activați modul ecran complet. Puteți redimensiona meniul apucând colțul cu cursorul mouse-ului și extinzându-l spre exterior (sau spre interior pentru a-l micșora).

Dezactivați meniul Start pe ecran complet pe Windows 10

Dacă doriți să reveniți la meniul tradițional, sistemul este încă blocat în modul ecran complet sau dacă întâmpinați o altă problemă, puteți dezactiva modul manual folosind aplicația Setări.

Pentru a dezactiva modul ecran complet pentru meniul Start, urmați acești pași:

 1. Deschis Setări.

 2. Click pe Personalizare.

 3. Click pe start.

 4. Închide Utilizați Start ecran complet comutator.

  Dezactivează Start modul ecran complet
  Dezactivează Start modul ecran complet

După ce finalizați pașii, meniul Start va reveni la dimensiunea normală și va face din nou disponibilă lista cu toate aplicațiile.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x