Cum să activezi Google Play Store pe un Chromebook?

chromebook
⏱️ 2 min read

Chromebookurile s-au bucurat de un succes destul de mare de când au fost introduse în 2011. Funcționând pe ChromeOS, Chromebookurile funcționează perfect cu serviciile și aplicațiile Google și vin la prețuri foarte accesibile. În 2016, Google a anunțat suport pentru aplicațiile Android pentru Chromebookuri, iar de atunci acestea au decolat cu adevărat. Chromebookurile mai noi vin preinstalate cu Google Play Store, permițându-vă să instalați aplicațiile preferate pe platformă. Cu toate acestea, dacă dețineți un Chromebook care a apărut înainte de 2019, poate fi necesar să activați manual Magazinul Play pentru a descărca aplicații Android. În acest articol, vă arătăm cum să activați Google Play Store pe un Chromebook.

Citeste si: Cum să faci Google Chrome browserul implicit pe iPhone?

Iată cum puteți activa Magazinul Google Play pe Chromebook

Pasul 1: Faceți clic în colțul din dreapta jos al ecranului pentru a accesa Panoul de setări rapide.

Pasul 1: Faceți clic în colțul din dreapta jos al ecranului pentru a accesa Panoul de setări rapide.

Pasul 2: Faceți clic pe pictograma roată pentru a deschide Setări.

Pasul 2: Faceți clic pe pictograma roată pentru a deschide Setări.

Pasul 3: Faceți clic pe butonul „Pornire” de lângă Magazin Google Play.

Pasul 3: Faceți clic pe butonul „Pornire” de lângă Magazin Google Play.

Pasul 4: Parcurgeți Termenii și condițiile și apăsați pe Accept.

Pasul 4: parcurgeți Termenii și condițiile și apăsați pe Accept.

Pasul 5: Magazinul Google Play va fi activat pe Chromebookul dvs. și acum veți putea descărca și instala toate aplicațiile preferate pentru Android.

Magazinul Google Play va fi activat pe Chromebookul dvs

Citeste si: Prețul și disponibilitatea Xiaomi 13 Pro India au fost dezvăluite

Concluzie

Acesta este modul în care puteți activa Google Play Store pe un Chromebook. Dacă dețineți un Chromebook mai vechi care nu afișează o opțiune de activare Magazin Playîncercați să actualizați OS. Actualizarea sistemului de operare al Chromebookului este ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți Setările din Panoul de setări rapide (după cum se arată mai sus) și să selectați „Despre sistemul de operare Chrome”. Veți vedea toate actualizările în așteptare în această fereastră. Dacă nu este cazul, faceți clic pe „Verificați actualizări”. Odată ce actualizarea a fost instalată, căutați opțiunea de a activa Magazinul Google Play în Setări.

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x