Cum să actualizați telefonul dvs. Android la Android Nougat

Cum să actualizați telefonul dvs. Android la Android Nougat

Persoanele care doresc să utilizeze imediat cea mai recentă versiune de Android sunt probabil aici în căutarea unui fișier imagine Nougat. În acest articol vom discuta despre cum să găsiți un fișier imagine Nougat sau să găsim alte modalități de a aplica cea mai recentă versiune de Android pe dispozitivul dvs.

O explicație rapidă a Android Nougat și a fișierelor imagine

Android Nougat, în stil alternativ Android 7.0, este cea mai recentă versiune de Android, oferind o multitudine de funcții noi atât pentru entuziaști, cât și pentru consumatori. Un fișier imagine în acest context se referă la fișierele utilizate pentru a „bloca” un sistem de operare pe un dispozitiv, care vin de obicei sub forma unui .zip. Aceste fișiere sunt apoi de obicei extrase și aplicate dispozitivului prin ADB (Android Debug Bridge), deși metodele intermitente pot și pot varia.

Obținerea fișierului pentru dispozitivele Google

android-n-image-file-factory-image

Dispozitivele Google, adică Nexus Line și Pixel C, au avantajul Google găzduind imaginile lor din fabrică. Imaginile din fabrică de pe site-ul Google arată toate actualizările de sistem de operare lansate de Google pentru un dispozitiv disponibil pentru descărcare, deși este important să rețineți că numai următoarele dispozitive Google acceptă cea mai recentă versiune de Android:

 • Google Pixel C.
 • Google Nexus 6P
 • Google Nexus 5X
 • Google Nexus Player
 • Google Nexus 9

Aceasta înseamnă că dispozitivele de generație mai veche, precum Nexus 5, Nexus 6 și Nexus 7 nu sunt acceptate.

O prezentare generală a ROM-urilor personalizate

android-n-image-file-xda

Desigur, acum vă puteți întreba cum veți obține Android Nougat, mai ales dacă nu aveți un dispozitiv Nexus acceptat. Din păcate, în momentul scrierii, niciun alt producător de telefoane nu furnizează fișiere de imagine Nougat pe care utilizatorii lor le pot clipi. Acest lucru se datorează faptului că Android Nougat este o versiune mai nouă și, deocamdată, dispozitivele Google vor fi cele care vor primi cel mai bun suport.

Asta nu înseamnă că nu veți obține niciodată Android Nougat. Ai alte opțiuni! Faceți clic aici pentru o listă de dispozitive programate pentru a primi actualizarea Android Nougat.

Dacă nu sunteți dispus să așteptați sau dispozitivul dvs. nu se află pe lista respectivă, există o altă opțiune pentru dvs.

ROM-urile personalizate sunt dezvoltate de scena puternică a Android a entuziaștilor și dezvoltatorilor și aduc noi funcții și performanțe extraordinare chiar și pentru cele mai obscure dispozitive. Unul dintre cele mai bune hub-uri la care să vă îndreptați pentru acces la ROM-urile personalizate (precum și asistență în achiziționarea și intermitentul acestora) XDA Developers Forum. La momentul scrierii acestui articol (la mijlocul lunii septembrie 2016), iată câteva dintre ROM-urile personalizate proeminente Nougat în curs de dezvoltare în comunitate.

Notă: multe dintre aceste ROM-uri se află încă în stadii incipiente de dezvoltare și pot să nu aibă anumite caracteristici sau să fie instabile. Încercați-le pe propriul risc.

 • Cianogenmod a fost și este în continuare cel mai mare nume de pe scenă. Diversi dezvoltatori se străduiesc să porteze cele mai recente CM pe dispozitivele lor, iar echipa CM în sine este, de asemenea, ocupată să încerce să își modifice modul.
 • JDCTeam (Galaxy s4). JDCTeam se remarcă prin obținerea unui ROM personalizat care funcționează pe un dispozitiv Samsung recent, cu care sunt de obicei dificil de lucrat. Multe funcții funcționează bine, dar unele – cum ar fi aparatele de radio mobile – sunt cunoscute ca având probleme.
 • Echipa Xperia Project gratuită (Dispozitive Sony Xperia). Datorită asistenței Sony, FXPT și alți dezvoltatori de dispozitive Xperia fac deja multe progrese în ceea ce privește ROM-urile personalizate pentru dispozitivele lor.
 • Santhosh M și DevSwiftAOSP pentru Nexus 5, respectiv Nexus 7. Acestea sunt remarcabile pentru asistența stabilă în cea mai mare parte pe dispozitivele Nexus neacceptate.
 • YairPatch și Bangprovn pentru portarea AOSP pe LG G2 și respectiv LG G3. Datorită arhitecturii vechi, niciunul dintre aceste dispozitive nu beneficiază de asistență oficială pentru Nougat, dar asta nu i-a oprit pe acești dezvoltatori.
 • Diverse porturi AOSP și CM. Căutați doar dispozitivul dvs. pe forumurile XDA. Este posibil ca cel puțin un nebun să încerce să-ți porteze Nougat pe dispozitiv. Amintiți-vă doar avertismentul nostru: faceți o copie de siguranță a datelor și citiți firul de feedback înainte de instalare!

Concluzie

Android Nougat este cel mai recent, cel mai mare lucru care s-a întâmplat în lumea Android. Din păcate, nu toți producătorii sunt capabili să țină pasul, iar utilizatorii care doresc să rămână la vârf sunt de obicei obligați să rămână pe cele mai noi dispozitive Google. Acest lucru se poate schimba într-o zi în viitor, dar pentru această lansare Android, opțiunile dvs. se reduc din nou la următoarele: dețineți un dispozitiv Nexus, instalați un ROM personalizat sau aveți răbdare.

Indiferent, sperăm că cei dintre voi care caută un fișier imagine Android Nougat (sau doar o modalitate de a instala deloc sistemul de operare) au obținut ceea ce aveți nevoie din acest articol.

Ați folosit deja Nougat? Ați găsit fișiere de imagine Nougat pentru alte dispozitive? Simțiți-vă liber să sună mai jos!

Scroll to Top