Cum să adăugați e-mailuri la Google Tasks în Gmail

Cum să adăugați e-mailuri la Google Tasks în Gmail

E-mailul face, în general, parte din rutina zilnică a tuturor. De cele mai multe ori sarcinile noastre pentru ziua respectivă vor depinde de conținutul mesajelor noastre de e-mail. Deci, nu este neobișnuit ca unii dintre noi să ne asocieze listele de sarcini cu corespondența noastră prin e-mail. Probabil că nu puteți număra momentele în care v-ați gândit la ceva ce trebuia să faceți la primirea unui e-mail, dar ajungeți să uitați mai târziu.

Dacă utilizați Gmail în Google Chrome, există o extensie la îndemână care vă permite să vedeți Sarcinile Google împreună cu căsuța de e-mail Gmail. RightTasks pentru Gmail este o extensie Chrome gratuită care plasează o bară laterală Google Tasks în dreapta paginii dvs. Gmail. Acest lucru face mai ușor pentru utilizatori să adauge sarcini direct din căsuța de e-mail.

Mai întâi, va trebui să descărcați și să instalați extensia din Magazinul web.

Odată instalat, puteți accesa contul dvs. Gmail din browser. Acum ar trebui să vedeți încărcarea barei laterale Google Tasks în dreapta.

Pentru a adăuga un mesaj de e-mail la Sarcini, deschideți mesajul de e-mail și faceți clic pe “Mai multe”. Selectați “Adăugați la sarcini”. De asemenea, puteți utiliza comanda rapidă de la tastatură “Ctrl + T” în timp ce vizualizați un e-mail.

Ar trebui să vedeți subiectul mesajului de e-mail adăugat pe listele de activități din panoul din dreapta.

Mai mult, dacă doriți să adăugați un termen sau note la o sarcină, faceți clic pe semnul “>” care apare în partea dreaptă a sarcinii.

Aici puteți adăuga o dată scadentă și orice alte note pe care le aveți pentru această sarcină specifică.

righttask_edit

Există, de asemenea, un link către mesajul de e-mail din care provine sarcina. Faceți clic pe “Email asociat” pentru a vizualiza acest lucru.

De asemenea, puteți muta sarcina într-o altă listă utilizând meniul derulant de sub “Mutare în listă”.

Pentru a reveni la lista principală de sarcini, selectați “Înapoi la listă”.

Vă puteți organiza sarcinile cu butonul Acțiuni din partea de jos a barei laterale. Există multe opțiuni, cum ar fi mutarea sarcinilor în sus sau în jos în listă, ștergerea sarcinilor finalizate sau sortarea sarcinilor după data scadenței.

righttask_actions

Există, de asemenea, un buton Adăugare sarcină și un buton Ștergere în această zonă, pe care le puteți utiliza după cum este necesar.

Dacă doriți să adăugați, să editați sau să ștergeți întreaga listă, faceți clic pe pictograma Listă din colțul din dreapta jos și selectați din opțiunile din meniul pop-up.

righttask_editlists

Righttasks este un mod simplu și direct de a vizualiza e-mailurile în timp ce vă construiți listele de sarcini dintr-o singură dată. Este o economie de timp imensă și esențială pentru cei dintre voi care vă programează de obicei ziua în jurul corespondenței prin e-mail.

În timp ce interfața ar putea avea nevoie de un pic de obișnuință, ea menține utilizatorul concentrat pe funcțiile cheie și nu se distrage de alte detalii inutile. Bara laterală nu distruge interfața Gmail și ar trebui să ofere utilizatorului suficient spațiu pentru a lucra la e-mailuri în mod normal. Pentru oricine are nevoie să-și amintească o sarcină bazată pe e-mailuri, Righttask este un instrument excelent care vă captează sarcinile imediat ce le primiți.