Cum să adăugați furnizori de televiziune la iOS și Apple TV

Cum să adăugați furnizori de televiziune la iOS și Apple TV
⏱️ 5 min read

Chiar dacă o mare parte din obiceiurile noastre de vizionare sunt schimbate din cauza serviciilor de streaming, televiziunea prin cablu este în viață. Pentru oricine are abonament TV, iOS, iPadOS și Apple TV oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și conecta furnizorul de televiziune la aplicație și de a obține acces instantaneu la toate aplicațiile video. Asta înseamnă că spectacolele precum Showtime, Stars, Epix și Cinemax sunt adunate într-un singur loc pentru a-ți găsi și mai ușor următorul episod. Apple are o listă lungă de furnizori disponibili pentru țările din întreaga lume, SUA conducând pachetul cu aproape toți furnizorii majori disponibili.

Cum să vă conectați pe iPhone, iPad sau iPod Touch

Odată cu dvs., cu dispozitivele dvs. iOS conectați-vă cu furnizorul dvs. de televiziune (AT&T, Spectrum, Cox etc.), nu ar trebui să introduceți din nou informațiile. Pentru a adăuga informațiile pe dispozitiv:

1. Asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune de iOS sau iPadOS. Acest lucru va asigura totul funcționează la fel de bine, ar trebui să știe că oricare dintre cele mai recente erori potențiale de conectare sunt rezolvate.

2. Accesați Setări, apoi derulați în jos până când vedeți o opțiune pentru „Furnizor TV”. Derulați prin listă până când vă localizați furnizorul. Dacă furnizorul dvs. este acceptat, vi se solicită acum să introduceți numele de utilizator și parola.

Adăugarea furnizorului Apple Tv Provider

3. Este important să rețineți că nu orice furnizor de televiziune permite o singură experiență de conectare. Comcast (Xfinity), de exemplu, nu face acest lucru și, din această cauză, va trebui să vă conectați individual la alte aplicații. Asta înseamnă că oricine are abonamente suplimentare ca parte a facturii de cablu (Starz, Epix etc.) nu va fi conectat automat. În schimb, va trebui să adăugați fiecare aplicație individual.

4. Pentru a vă schimba furnizorul TV, reveniți la „Setări -> Furnizor TV -> Deconectare”. Urmați aceiași pași ca mai sus pentru a adăuga un furnizor nou. Una peste alta, acest proces ar trebui să dureze mai puțin de un minut sau două și este excelent pentru oricine mută sau schimbă abonamentele prin cablu.

Adăugarea furnizorului Apple TV Eliminarea furnizorului

Cum se adaugă furnizori TV pe Apple TV

Conectarea pe Apple TV, unitatea fizică, este aproape la fel ca pe un dispozitiv iOS.

1. Confirmați că aveți cea mai recentă versiune a tvOS. Din nou, acest lucru este pentru a vă asigura că ați captat oricare dintre cele mai recente sughițuri software care vă pot împiedica să vă conectați. Deși aceste instanțe sunt rare, este întotdeauna recomandat să aveți cel mai recent software.

Adăugarea actualizării software-ului Apple Tv Provider Tv

2. Pe Apple TV, accesați „Setări”, alegeți „Utilizatori și conturi”, apoi „Furnizor TV”.

Adăugarea setărilor de televizor Apple Tv Provider
Cum să adăugați furnizori de televiziune la iOS și Apple TV

3. Selectați furnizorul dvs. de televiziune pe acest ecran. Dacă locuiți în afara Statelor Unite, derulați în jos și selectați țara sau regiunea. Introduceți adresa de e-mail și parola pentru contul dvs. de furnizor TV. La fel ca iOS, dacă furnizorul dvs. de televiziune nu este listat, puteți începe autentificarea selectând „Enter New” și adăugând informațiile contului dvs. (e-mail și parolă) și apoi făcând clic pe Conectare.

Adăugarea Apple Tv Provider Tv Add Provider

4. Dacă furnizorul dvs. de cablu oferă o aplicație în App Store cu funcții suplimentare (la cerere, televiziune live etc.), puteți primi o solicitare pentru a descărca și instala aplicația.

5. Nu în ultimul rând, asigurați-vă că nu vă pierdeți telecomanda Apple TV.

Adăugarea abonamentelor Apple Tv Provider Tv

Gânduri finale

În timp ce Apple TV nu este gândit în aceeași lumină ca Netflix sau Disney +, există încă multe pe care le oferă. Când adăugați posibilitatea de a avea furnizorul dvs. de cablu, plus o varietate de servicii de abonament / streaming într-o singură locație, beneficiile încep să se unească. Faptul că Apple face ca adăugarea furnizorului dvs. de televiziune să fie la fel de ușor ca și ea este o dovadă a cât de fără probleme doresc ca experiența TV să fie pentru utilizatorii de orice nivel de experiență. În timp ce vă aflați, încercați Apple TV + și începeți cu Ted Lasso. Îmi poți mulțumi mai târziu.

Legate de:

  • 10 site-uri pentru a descărca subtitrări pentru filme și emisiuni TV
  • 16 aplicații Android TV pentru a vă supraîncărca Smart TV-ul
  • Cum se configurează sunetul Home Theater utilizând HomePod și Apple TV

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x