Cum să adăugați muzică de fundal la orice aplicație de pe dispozitivul dvs. Android

Cum să adăugați muzică de fundal la orice aplicație de pe dispozitivul dvs. Android
⏱️ 5 min read

Muzica de fundal vă ajută să vă concentrați asupra oricărei sarcini pe care o faceți și vă ajută să vă simțiți relaxat chiar și în momentele cele mai stresante. Dacă utilizați un dispozitiv Android, aveți acum o modalitate de a adăuga muzică de fundal aplicațiilor. În acest fel, aplicațiile pe care le utilizați vor avea ceva de jucat în fundal în timp ce vă veți termina munca.

Sunteți liber să alegeți orice piesă doriți să redați în fundalul aplicațiilor. Poate fi melodia ta preferată sau doar o piesă de muzică ambientală pentru a te ajuta să te relaxezi – alegerea este a ta.

În afară de aplicațiile de pe dispozitiv, funcționează și pentru lansator. Motivul pentru aceasta este că Android consideră interfața ecranului de pornire – alias lansator – ca o aplicație, prin urmare poate avea și muzică de fundal.

Adăugarea de muzică de fundal la orice aplicație de pe dispozitivul dvs. Android

Pentru a face acest lucru, veți utiliza o aplicație numită Tasker care vă permite să atribuiți o serie de sarcini automate pe dispozitivul dvs. Iată cum să îl utilizați.

1. Descărcați și instalați Tasker aplicație pe dispozitivul dvs. Android.

Notă: APK-ul pe care îl descărcați de pe site-ul Tasker este doar o versiune de încercare. Va expira după șapte zile. Pentru a obține versiunea completă, o puteți achiziționa și descărca de pe Magazin Play.

2. Odată ce aplicația este instalată, mergeți la „Meniu -> Setări -> Accesibilitate -> Tasker” pe dispozitivul dvs. și activați opțiunea pentru aplicația Tasker. Ar trebui să permită aplicației să utilizeze caracteristici de accesibilitate pe dispozitivul dvs.

3. Lansați aplicația Tasker din sertarul de aplicații.

4. Asigurați-vă că vă aflați în fila Profiluri din aplicație. Atingeți semnul „+” (plus) din panoul de jos pentru a crea un profil nou.

bgmusic-addpf

5. Ar trebui să vedeți o serie de opțiuni pentru care puteți crea un profil. Deoarece vom adăuga muzică de fundal la „aplicații”, vom selecta „Aplicație”. Atingeți-l și vă va permite să mergeți mai departe.

bgmusic-app

6. Apăsați pe „Toate” în colțul din dreapta jos pentru a afișa toate aplicațiile instalate pe dispozitiv. Odată ce ați terminat, selectați aplicația la care doriți să adăugați muzica de fundal.

În exemplul de mai jos, am selectat aplicația Launcher.

bgmusic-launcher

7. Apăsați butonul Înapoi de pe dispozitiv pentru a reveni la ecranul anterior. Acum, atingeți opțiunea „Nouă sarcină” pentru a adăuga o nouă sarcină la profilul pe care tocmai l-ați creat mai sus.

bgmusic-newtask

8. Introduceți un nume pentru sarcină; ar putea fi orice nume la alegere. Apoi, faceți clic pe pictograma de lângă câmpul de nume pentru a merge mai departe.

bgmusic-taskname

9. Atingeți semnul „+” (plus) din panoul de jos pentru a adăuga o acțiune la sarcină.

bgmusic-addaction

10. Pe următorul ecran, tastați „Music Play” în caseta de filtrare și selectați opțiunea „Music Play”. Acesta este motivul pentru care muzica va fi redată în fundal în timp ce utilizați aplicații pe dispozitiv.

bgmusic-mplay

11. Pe următorul ecran apăsați pe pictograma fișierului de lângă „Fișier” și selectați fișierul muzical pe care doriți să îl redați în fundal. Bifați caseta care spune „Buclă”, astfel încât fișierul muzical să fie redat continuu.

Când ați terminat, apăsați butonul Înapoi de două ori, pentru a vă întoarce la fila Profiluri.

bgmusic-mplaysettings

12. Apăsați lung pe numele activității și selectați „Adăugați ieșirea activității”. Ceea ce va face este să oprească redarea muzicii la ieșirea din aplicație de pe dispozitiv.

bgmusic-exittask

13. Introduceți un nume pentru sarcina de ieșire; din nou, ar putea fi orice lucru la alegere. Apoi, atingeți pictograma de lângă câmpul de nume pentru a merge mai departe.

bgmusic-exitname

14. Atingeți pictograma „+” (plus) din panoul de jos pentru a adăuga o acțiune la sarcină.

bgmusic-addexit

15. Tastați „Music Stop” în caseta de filtrare și atingeți-l când apare pe ecran.

bgmusic-mstop

16. Nu este nevoie să schimbați nimic pe ecranul care urmează. Doar apăsați butonul Înapoi de două ori pentru a reveni la ecranul principal al aplicației Tasker.

bgmusic-stopsettings

17. În fila Profiluri, apăsați lung pe numele lansatorului și selectați „Adăugați” urmat de „Stare”. Ceea ce faceți aici este să spuneți aplicației să nu redea muzica de fundal în timp ce ecranul este oprit.

bgmusic-state

18. Apăsați pe „Afișare” pe următorul ecran.

bgmusic-display

19. Selectați „Afișare stare” pe următorul ecran pe măsură ce modificați sarcina în funcție de starea ecranului.

bgmusic-dpstate

20. Apăsați pe meniul derulant „Este” și selectați „Activat”. Aceasta spune aplicației că muzica ar trebui să fie redată numai atunci când ecranul dispozitivului este pornit.

Când ați terminat, apăsați butonul Înapoi

bgmusic-ison

21. Acum ar trebui să vedeți următoarele pe ecran. Acesta arată cum funcționează întreaga procedură a muzicii de fundal.

bgmusic-done

De acum înainte, piesa de muzică de fundal selectată ar trebui să înceapă redarea imediat ce lansați aplicația aleasă. În cazul meu, aplicația de lansare va declanșa muzica de fundal atunci când o voi lansa.

Concluzie

Aplicațiile nu sunt doar vizuale, iar modul de mai sus vă ajută să adăugați o notă de muzică de fundal pentru a le face mai plăcute.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x