Cum să adăugați muzică în mod eficient la postările Instagram

Cum să adăugați muzică la postările Instagram
⏱️ 10 min read

Unele dintre cele mai populare postări de pe Instagram sunt cele care conțin muzică. Această funcție îi permite utilizatorilor să adauge coloana sonoră potrivită pentru a completa postarea lor. Există câteva modalități prin care puteți adăuga muzică la postările Instagram.

Una dintre cele mai simple metode este de a utiliza funcția de adăugare a audienței, care permite utilizatorilor să selecționeze o piesă de muzică pentru a fi inclusă în postarea lor. În timp ce faceți încărcarea postării, derulați prin opiuni pentru a găsi funcția de adăugare a audienței și selectați piesa musicală preferată.

O altă metodă de a adăuga muzică la postările Instagram este de a utiliza funcția de “Lip Sync Live”. Această funcție vă permite să adăugați muzică live în timp ce faceți o transmisie live sau în timp ce înregistrați un videoclip. Puteți selecta o piesă musicală dorită și puteți interacționa cu urmăritorii dvs., creând astfel o experiență deosebită.

În final, o altă modalitate de a adăuga muzică la postările Instagram este de a utiliza aplicații terțe care vă permit să creați videoclipuri personalizate cu muzică și text. Înainte de a încărca postarea, utilizați aceste aplicații pentru a crea videoclipul și pentru a adăuga muzică personalizată.

În concluzie, adăugarea muzicii la postările Instagram poate fi o modalitate minunată de a vă exprima creativitatea și de a face postările dvs. mai interesante și distractive. Pentru a îmbunătăți experiența de vizionare a urmăritorilor, încercați să adăugați muzică în postările dvs. de pe Instagram și să vă bucurați de feedback-ul.

Instagram a introdus un set divers de noi funcții axate pe videoclipuri după ce a recunoscut public că nu mai este o aplicație de partajare a fotografiilor. Deși am văzut compania îmbrățișând muzica pentru Instagram Stories și Reels, Instagram este acum testarea posibilității de a adăuga muzică la postările de feed. Da, încercarea este în prezent limitată la utilizatori selectați, dar dacă reușește, poate fi necesar să vă bazați pe aplicații sau instrumente terțe pentru a adăuga muzică la postările tale Instagram.

Adăugați muzică la postările din feedul Instagram (2021)

Adaugă oficial muzică la postarea de pe Instagram [Easiest Method]

Instagram este în prezent testarea muzicii în publicațiile de știri din India, Brazilia și Turcia. Chiar dacă vă aflați într-una dintre aceste regiuni, este posibil să nu vedeți schimbarea imediat, deoarece este o lansare limitată, așa cum s-a menționat și mai sus. Puteți urma pașii de mai jos pentru a verifica dacă aveți această funcție. De asemenea, poți învăța cum să-l folosești pentru a adăuga muzică la postările tale de pe Instagram.

1. Mai întâi trebuie să alegeți o imagine și să treceți la ecranul final al interfeței post-creare. După cum știți, atingeți pictograma „+” din colțul din dreapta sus al ecranului de pornire al aplicației pentru a crea o nouă postare. Apoi, alege „Postează” pentru a alege imaginea pe care vrei să o distribui pe Instagram.

2. După selectarea filtrelor și editarea imaginii, Vei vedeți o nouă opțiune „Adăugați muzică” pe ecranul următor. Veți găsi, de asemenea, un carusel de melodii populare mai jos. Puteți alege una dintre melodiile populare și puteți alege partea dintr-un cântec pe care doriți să o utilizați sau să căutați o melodie la alegere. Durata clipului poate varia de la 5 la 90 de secunde.

Cum să adăugați muzică la postările Instagram

3. Atingând opțiunea „Adăugați muzică” se va deschide biblioteca muzicală. Include o filă de recomandări „Pentru tine” și o filă „Răsfoiește” pentru a descoperi muzică nouă pe care o poți folosi în postarea ta pe Instagram. Alegeți piesa și piesa potrivite și gata.

alege muzica ig post

4. Apoi puteți încărca postarea pe Instagram și va apărea în feedul de urmăritori cu muzica pe care ați ales-o. La fel ca videoclipurile de pe Instagram, spectatorii au opțiunea de a dezactiva sunetul muzicii atingând pictograma difuzorului în colțul din dreapta jos.

dezactivați sau dezactivați sunetul unei postări pe Instagram

Adăugați muzică la postarea Instagram folosind aplicații terțe

Acum, dacă nu ați primit încă opțiunea oficială de a adăuga muzică la postările dvs., o altă modalitate de a adăuga muzică la postarea dvs. de pe Instagram este folosind o aplicație de editare video. În loc să vă bazați direct pe biblioteca muzicală a Instagram, puteți alege să creați un videoclip scurt folosind o imagine cu o aplicație de editare video. În acest proces, aveți și flexibilitatea de a adăuga muzică care nu este disponibilă în biblioteca de muzică Instagram.

Pentru acest tutorial, voi folosi editorul video VN, dar puteți găsi, de asemenea, aplicații similare de editare video în rezumatul nostru al celor mai bune editoare video gratuite. Acum, pentru a crea o postare pe Instagram cu muzică, urmați pașii de mai jos:

1. Descărcați și deschideți VN Editor (Android și iOS), atingeți pictograma „+” din bara de navigare de josși alegeți „Proiect nou” pentru a crea un proiect nou.

nou proiect vn editor

2. Când apare selectorul de fișiere, comutați la fila „Fotografie”. și alege imaginea pe care vrei să o postezi pe Instagram.

alegeți fișierul din galerie

3. În bara de sus, atingeți „Original” și setați raportul cadru la 1:1 sau 4:5. Ambele rapoarte ale cadrelor sunt cele mai potrivite pentru postările Instagram și, dacă aveți nevoie de un aspect pătrat, ar trebui să utilizați un raport de 1:1.

alege rata de cadre

3. Pentru a adăuga muzică la postarea de pe Instagram, atingeți secțiunea Muzică din cronologia video și alegeți „Muzică” în meniul pop-up „Inserare”. De asemenea, puteți alege din setul implicit de efecte al editorului. De exemplu, am folosit efectul de ploaie pentru acest videoclip.

adăugați muzică sau efect

4. Totul este gata pentru a exporta videoclipul. Înainte de asta, asigurați-vă că eliminați segmentul „Regizat de ” la sfârșitul cronologiei video dacă nu aveți nevoie de el. Pentru a șterge această parte, atingeți segmentul și apăsați butonul “Șterge”.

eliminați direcționat după titlu

5. Apăsați butonul „Export” din colțul din dreapta sus al ecranului și modificați rezoluția video și FPS dacă este necesar. Odată ce sunteți gata, atingeți butonul bifă din partea de jos pentru a exporta videoclipul.

export video

6. Setați numele dorit pentru videoclip și atingeți butonul „Salvare în album”. Acum, alegeți-l din interfața de selecție a postărilor Instagram și partajați-l cu urmăritorii dvs.

denumește fișierul și postează-l pe instagram

Distribuiți postări cu muzică de fundal pe Instagram

Deși personal nu sunt un mare fan al acestei abordări, această nouă funcție ar ajuta utilizatorii să se exprime mai bine pe Instagram. Poate servi ca o caracteristică utilă pentru aniversari, zile de naștere sau postări inspiraționale din aplicație. Acum, în timp ce sunteți la asta, puteți consulta ghidul nostru legat pentru a partaja cu ușurință melodii pe Instagram Stories. Pentru mai multe astfel de sfaturi, consultați articolele noastre despre cele mai bune sfaturi și trucuri Instagram și cele mai bune sfaturi și trucuri Instagram Reels. De asemenea, spuneți-ne părerea dvs. despre această funcție nativă pentru a adăuga muzică la postările Instagram. Crezi că acest lucru ar trebui să fie disponibil pentru toată lumea imediat? Comentează-ți părerile mai jos.

Instagram a introdus un nou set divers de funcții axate pe videoclipuri și încearcă acum să adauge muzica la postările de feed. În prezent, această încercare este limitată la utilizatorii selectați din India, Brazilia și Turcia, dar utilizatorii pot folosi o aplicație terță pentru a adăuga muzică la postările lor. Această nouă funcție poate fi utilă pentru evenimente speciale și postări inspiraționale din aplicație. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă această caracteristică va fi disponibilă pentru toată lumea. În timp ce așteptăm, puteți consulta ghidul nostru pentru a partaja cu ușurință melodii pe Instagram Stories și descoperi cele mai bune sfaturi și trucuri Instagram.
În continuare, să fim în pas cu tehnologia și să ne întâlnim din nou la următoarea postare. Până atunci, rămâneți conectați și nu uitați să experimentați mereu noi inovații în lumea digitală!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x