Cum să adăugați muzică la videoclipurile Snapchat. Explicat în pași simpli.

⏱️ 6 min read

Bună, oameni buni, În acest articol, voi împărtăși un tutorial despre cum să adăugați muzică la videoclipurile Snapchat. Veți obține toate metodele în detaliu pentru a vă răspunde la întrebarea despre cum să adăugați muzică la videoclipurile Snapchat.

Informații de bază despre Snapchat –

Snapchat este una dintre cele mai populare platforme de social media din prezent și cu siguranță nu are nevoie de prezentare. Cu toate acestea, pentru a rivaliza cu alte aplicații precum Instagram și TikTok, Snapchat a adăugat recent o funcție „Sunet”. Cu această opțiune nou adăugată, utilizatorii pot adăuga muzică la un videoclip Snapchat destul de ușor și își pot face fotografiile mai interesante.

În acest articol, vă vom spune cum să adăugați muzică la videoclipurile Snapchat fără nicio bătaie de cap.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Snapchat este că interfața generală a aplicației este destul de similară atât pentru versiunile iOS, cât și pentru Android. Prin urmare, pentru a afla cum să adăugați muzică la videoclipurile Snapchat, trebuie să urmați câteva procese.

Începând de acum, puteți găsi aproape toate melodiile populare pe Snapchat și puteți chiar să vă înregistrați propriile sunete.

Deci, să intrăm în răspunsul real la întrebarea dvs. despre cum să adăugați muzică la videoclipurile Snapchat.

Checkout – Ce înseamnă săgeata gri pe Snapchat? 8 Săgeată explicată.

Cum să adăugați muzică la videoclipurile Snapchat –

Cum să adăugați muzică la videoclipurile dvs. Snapchat pe dispozitivul dvs. Android sau iOS, puteți doar să urmați acest exercițiu simplu.

 1. Vizitați secțiunea Snapchat Sound din aplicație.

  – La început, lansați aplicația Snapchat pe dispozitiv și atingeți pictograma camerei de acasă pentru a începe înregistrarea.
  – Folosind camera din spate sau din față a dispozitivului, acum puteți înregistra orice videoclip pe Snapchat. Odată ce videoclipul este înregistrat, puteți atinge pictograma muzică din bara laterală pentru a adăuga o melodie la un videoclip Snapchat.

 2. Căutați orice muzică de inclus în Snaps-uri.

  – Așa cum ați apăsa pe pictograma Muzică, puteți vizualiza o listă cu diferite melodii acceptate de Snapchat. Dacă doriți să căutați ceva specific, atingeți pictograma de căutare și introduceți cuvinte cheie pentru a găsi o melodie la alegere.
  – După aceea, Snapchat va lista rezultatele căutate și puteți atinge pictograma de redare pentru a asculta mai întâi melodia. Doar atingeți pictograma melodiei și faceți clic pe butonul „Următorul” din partea de jos pentru a o include în snap.

 3. Decupați și adăugați melodia la videoclipul dvs. Snapchat.
  – Acum, Snapchat va afișa automat fragmentul de muzică în partea de jos. Puteți folosi opțiunea de glisare din stânga sau din dreapta pentru a tăia secțiunea de muzică pe care doriți să o adăugați. Aici, puteți, de asemenea, să atingeți pictograma de redare pentru a asculta mai întâi piesa.
 4. Adăugați muzică la videoclipul dvs. Snapchat după înregistrare.

Aceștia sunt pașii despre cum să adăugați muzică la videoclipurile Snapchat.

Asta e! După ce ați tăiat piesa muzicală, o puteți posta. Puteți atinge mai întâi declanșatorul sau pictograma de descărcare pentru a salva videoclipul pe telefon.

De asemenea, citiți – Cum să remediați camera Snapchat care nu funcționează. Soluție cu metode ușoare.

Cum să previzualizați muzica pe care ați adăugat-o la videoclipul Snapchat –

Acum, puteți previzualiza muzica prin intermediul stickerului său. Puteți doar să atingeți autocolantul muzical pentru a-i schimba aspectul sau să îl trageți pe ecran pentru a-l plasa oriunde doriți. Pentru a-i schimba dimensiunea, puteți doar să prindeți sau să strângeți autocolantul.

La final, atingeți pictograma de trimitere pentru a posta instantaneul. Îl poți adăuga la povestea ta sau îl poți trimite oricărei persoane de contact Snapchat. Când îl deschid, pot asculta melodia adăugată și chiar pot apăsa pe sticker pentru a-l încărca.

În acest fel, oricine poate pune muzică pe un videoclip Snapchat fără nicio bătaie de cap.

De asemenea, verificați – 3 pași pentru a remedia eroarea Snapchat nu a putut reîmprospăta

Acum, să ne uităm la câteva întrebări frecvente legate de subiectul nostru despre cum să adăugați muzică la videoclipurile Snapchat.

Întrebări frecvente –

Cum să adaugi propria ta muzică la un videoclip Snapchat?

Pe lângă melodiile disponibile pe Snapchat, aplicația vă permite și să adăugați sunetul dorit. Pentru aceasta, faceți clic pe pictograma muzică și atingeți butonul Creare sunet. Acest lucru vă va permite să înregistrați orice sau să vă creați propria muzică pe Snapchat.

De ce unele melodii nu sunt disponibile pe Snapchat?

Funcția Sound a Snapchat oferă doar muzică licențiată prin colaborarea cu unele dintre cele mai mari case de discuri. Prin urmare, deși puteți găsi majoritatea melodiilor populare, sunt șanse ca unele dintre ele să lipsească din colecție.

De ce nu pot adăuga muzică la videoclipurile mele Snapchat?

Ei bine, ar putea exista două motive posibile pentru acest lucru – este posibil să utilizați o versiune veche de Snapchat sau este posibil ca funcția să nu fie disponibilă încă în regiunea dvs. Pentru a remedia acest lucru, puteți doar să accesați pagina Snapchat din App Store sau Play Store și să apăsați pe butonul „Actualizare”. dacă funcția Sunet nu a fost implementată în regiunea dvs., atunci puteți doar să așteptați puțin.

Acum, permiteți-mi să împărtășesc ultimele mele cuvinte despre cum să adăugați muzică la videoclipurile Snapchat.

Cuvinte finale –

După cum puteți vedea, este destul de ușor să învățați cum să adăugați muzică la videoclipurile Snapchat ca un profesionist. Cu funcția Sunete nou adăugată, este destul de ușor să adăugați o melodie la videoclipurile dvs. Snapchat și să le faceți mai interesante. Continuați și încercați această funcție pentru a vă face instantaneele creative și partajați acest ghid cu alții pentru a-i învăța cum să adauge muzică și la videoclipurile Snapchat.

Trebuie să vă spun că muzica de fundal vă va face Snaps-urile mai cool și va oferi o dimensiune cu totul nouă chaturilor dvs. individuale și de grup. Utilizați metodele descrise în acest articol pentru a adăuga o coloană sonoră la instantaneele dvs. ca un profesionist.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre tehnologie, continuați să verificați site-ul nostru. Dacă aveți întrebări, întrebați-ne în comentarii.

Android fericit…

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x