Partajarea linkurilor fără o imagine socială poate transforma conținutul puternic într-un flop. Cum putem profita de media socială imobiliară pe care ni-o oferă atunci când împărtășim munca noastră pe Github?

Doriți să treceți înainte de „ce” și „de ce”? Salt la „cum”!

Impactul imaginilor în social media

Orice flux de socializare este o mulțime de conținut care poate fi dificil de digerat complet. Pe măsură ce glisați sau derulați prin fluxuri, veți întâlni un conținut bazat pe text și o mulțime de conținut media.

Cum sa adaugati o imagine de social media in depozitul
Fluxuri Twitter cu conținut media pe TweetDeck

Și asta pentru un motiv întemeiat! Pe măsură ce scanați exemplul de mai sus, ce iese în evidență? Nu Retwee de particule de praft din CodePen în stânga, dar AWS în mijloc, nasul câinelui în stânga sus, și Al Pacino în partea dreaptă sus, printre celelalte postări media mari.

Imaginile, gifurile și videoclipurile sunt o modalitate bună de a oferi conținut atrăgător. Ca bonus, acestea ocupă de obicei mult mai mult spațiu în feed, ceea ce face chiar mai probabil că veți avea șansa să îl vedeți.

Minimul pe Github

Atunci când partajați proiectele dvs. Github pe social media, opțiunea implicită este destul de blândă. Luați acest tweet ca exemplu:

Github ne oferă un simplu card social media care cuprinde avatarul nostru Github, calea proiectului nostru și scurta descriere din partea de sus a paginii.

Acum este minunat să arate chiar o carte pentru a începe și pentru a fi corect, ce ar arăta? Dar acest tweet va fi omis destul de ușor în feed-urile oamenilor între imagini mari și strălucitoare.

Imagini Github pe rețelele sociale

Din fericire, Github ne oferă o modalitate drăguță și ușoară de a adăuga o imagine la fiecare repo care poate ajuta conținutul pe care îl partajăm să funcționeze pentru el însuși puțin.

Cu puțină muncă creativă, putem încărca o imagine care va profita de spațiul din feed-urile oamenilor și va atrage munca dvs. atenția pe care o merită.

1611249786 127 Cum sa adaugati o imagine de social media in depozitul
Exemplu de imagine socială folosind Canva

Înainte de a ne scufunda, trebuie remarcat faptul că trebuie să aveți accesul adecvat pentru a putea modifica setările depozitului pentru a schimba imaginea. Dacă ați creat repo, este posibil să aveți acest acces.

Găsirea sau crearea unei imagini

Înainte de a încărca o imagine, avem nevoie de o imagine în primul rând. Puteți parcurge una dintre cele două rute: găsirea unei imagini sau crearea uneia noi.

Dacă doriți să parcurgeți traseul simplu, puteți privi în jur gratuit pentru a utiliza imagini destul de ușor de găsit pe web. Un favorit al meu este Unsplash, deoarece veți găsi de obicei imagini de înaltă calitate, dar există o mulțime de altele cu care puteți găsi o căutare simplă. Cu toate acestea, adăugarea de fotografii este de obicei mai bine servită pentru postările de blog și postările bazate pe conținut.

Cea mai bună cale este să vă creați propria. Avantajul creării unei imagini este că îl puteți personaliza cu text mare pentru a atrage o atenție suplimentară în flux.

Există o o grămadă de instrumente gratuite care sunt disponibile, care vă permit să creați o imagine începând cu un șablon specific pentru rețelele sociale, deci nu trebuie să cheltuiți banii pe Photoshop a ajunge acolo.

Singura cerință pentru imaginea dvs. este ca dimensiunea sa să fie de cel puțin 640 × 320px. Dacă este posibil, depuneți eforturi pentru cel puțin 1280 × 640 px pentru a vă asigura că imaginea se afișează la o rezoluție ridicată în fluxuri.

Adăugarea unei imagini la repozitoriul dvs. Github

Odată ce avem imaginea, rămânem doar cu adăugarea imaginii la repo, care este, probabil, partea cea mai simplă.

Mai întâi, navigați la Setările Repo-ului dvs. utilizând fila de navigare spre partea de sus a paginii. Ca memento, trebuie să puteți modifica setările pentru a schimba imaginea.

1611249787 34 Cum sa adaugati o imagine de social media in depozitul
Pagina Setări Github

Apoi, derulați în jos până la secțiunea Previzualizare socială, unde, dacă nu aveți în prezent o imagine setată, veți găsi un dreptunghi mare gol cu ​​un buton de editare în colțul din stânga jos.

1611249788 735 Cum sa adaugati o imagine de social media in depozitul
Încărcați imagini sociale pe Github

Faceți clic pe butonul Editați, selectați Încărcați o imagine, apoi găsiți imaginea pe computer și selectați fișierul.

Odată selectat, fișierul dvs. imagine va fi încărcat pe Github și setat ca imagine socială!

1611249788 87 Cum sa adaugati o imagine de social media in depozitul
Previzualizare socială pe Github

Previzualizarea noii imagini

Când ați terminat încărcarea imaginii, puteți să vă îndreptați către platforma dvs. socială preferată și să încercați. Postarea pe Twitter, de exemplu, va arăta acum o imagine mare, în loc de micul tău avatar Github!

După cum puteți vedea, acest tweet maximizează spațiul disponibil și oferă informații despre ceea ce este proiectul.

Câteva sfaturi atunci când creați imagini

Text simplu și mare

Poate fi ușor să vă lăsați surprinși de proiectarea excesivă a unui grafic sau să nu acordați suficientă atenție dimensiunii fontului. Asigurați-vă că utilizați litere mari cu un font ușor de citit, astfel încât atunci când cineva trece pe lângă mesajul dvs., îl poate înțelege și nu doar să-l omite.

Aveți o siglă pentru proiectul dvs.? Sau este un plugin pentru un anumit instrument? Încercați să adăugați o siglă pentru a da imediat context despre ceea ce este proiectul!

Maximizați rezoluția

Nimănui nu-i place să privească imagini de calitate slabă. Profitați de toți acei pixeli prețioși și încărcați o imagine care se va traduce la calitate înaltă într-un feed. Github recomandă în special o dimensiune a imaginii de cel puțin 1280 × 640 px.

Aveți alte trucuri pentru a maximiza partajarea pe rețelele sociale?

Împărtășiți-mi sfaturile preferate Stare de nervozitate!