• Fără categorie

Cum să adăugați pronume la profilul dvs. Slack

Slack Featured Pronouns
⏱️ 6 min read

Pentru a avea un spațiu de lucru mai incluziv, Slack a adăugat opțiunea de a adăuga pronume de gen, pe care le puteți afișa în profilul dvs. Acest lucru le permite colegilor să învețe cum doriți să fiți identificat. În acest ghid, vă arătăm cum să adăugați pronume Slack pe web și în aplicațiile mobile Slack.

Ce trebuie să știți despre pronumele Slack

Funcția de pronume Slack este disponibilă atât pentru versiunile gratuite, cât și pentru cele premium. În mod similar, atât administratorii Slack gratuit, cât și plătiți pot permite membrilor lor să activeze pronumele.

Slack va afișa pronumele adăugate pe profilul dvs. alături de numele și titlul postului. Cu toate acestea, rețineți că caracteristica pronume Slack nu este activată în mod implicit. Va trebui să-l activați manual.

Cum să activați pronumele Slack pentru administratori

Dacă sunteți membru al spațiului de lucru, atunci administratorul trebuie să activeze funcția de pronume Slack pentru dvs. Ca membru, nu poți adăuga pronume la profilul tău.

1. Deschideți Slack într-un browser web și conectați-vă cu contul dvs. de administrator.

2. Faceți clic pe numele organizației din stânga sus a ecranului. Faceți clic pe „Setări și administrare”, apoi selectați „Setări spațiu de lucru”.

Setări pentru spațiul de lucru pentru pronume Slack

3. Pe pagina „Setări și permisiuni” din fila „Setări”, derulați în jos și faceți clic pe opțiunea „Afișare pronume”.

Pronumele Display Slack

4. Pur și simplu faceți clic pe butonul „Extindeți” și selectați opțiunea „Afișați pronume pe profiluri”. În cele din urmă, apăsați butonul „Salvare”.

Pronume Slack Arată

5. Gata! Ați activat cu succes funcția de pronume pentru toți membrii spațiului dvs. de lucru. După aceasta, membrii spațiului de lucru ar putea adăuga pronume alese pe profilul lor fără probleme.

Cum să adăugați pronume Slack pe Slack Web Client

Această secțiune arată procesul de adăugare a opțiunii pentru ca un membru al spațiului de lucru sau un utilizator Slack să adauge pronume Slack pe profilul său pe clientul web Slack.

1. Deschideți site-ul web Slack în browserul dvs. web și conectați-vă la contul dvs.

2. Faceți clic pe fotografia de profil situată în partea din dreapta sus a ecranului și faceți clic pe butonul „Editați profilul”.

Editați Profil Slack

3. Pe pagina „Editați profilul”, veți găsi câmpul „Pronume”. Aici puteți adăuga pronumele preferate pe care doriți să le afișați în profilul dvs. După ce ați adăugat pronumele, faceți clic pe butonul „Salvare”.

Pronumele slăbiți Salvați

4. Odată ce pronumele sunt adăugate și salvate, făcând clic pe profilul dvs., vor fi afișate pronumele și vor fi vizibile pentru toți colegii și membrii spațiului de lucru.

Profil cu pronume

Cum să adăugați pronume în aplicația mobilă Slack

Pașii pentru adăugarea pronumelor în aplicația mobilă Slack sunt puțin diferiți de adăugarea lor pe desktop sau pe clientul web.

1. Deschideți aplicația mobilă Slack și conectați-vă cu datele de conectare.

2. Mergeți la fila „Tu” din bara de jos.

Pronume Slack Mobile

3. Veți fi redirecționat către pagina de profil. Aici, faceți clic pe opțiunea „Vedeți profilul”.

Slack Mobile Vizualizați profilul

4. Faceți clic pe butonul „Editați profilul”.

Editați profilul mobil

5. Sub câmpul „Pronume”, introduceți pronumele preferate pe care doriți să le afișați în profilul dvs. și apăsați butonul „Salvare” din dreapta sus a ecranului.

Introduceți Pronume

6. Pronumele se vor adăuga imediat. Ați adăugat cu succes pronumele preferate la profilul dvs. Slack.

Încheierea

Dacă opțiunea pronume lipsește din profilul tău, atunci administratorul spațiului tău de lucru nu a activat opțiunea pronume. Puteți contacta administratorul spațiului de lucru pentru a activa această funcție și îi puteți ajuta cu ghidul pe care l-am oferit mai sus. Dacă v-a plăcut acest ghid, puteți consulta și ghidurile noastre despre cum să remediați notificările Slack care nu funcționează sau o fișă completă a comenzilor rapide de la tastatură Slack.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x