Cum să adăugați și să gestionați identități în Thunderbird

Come aggiungere e gestire le identità in Thunderbird
⏱️ 6 min read

De îndată ce configurați un cont de e-mail Thunderbird, puteți trimite e-mailul de la o altă adresă de e-mail sau alias. Thunderbird le definește ca „identități”, pe care destinatarii le văd ca diferite asociații de nume. Această funcție Thunderbird este destul de similară cu o funcție Gmail numită „Trimiteți e-mail ca”, care utilizează contul dvs. Gmail principal pentru a trimite mesaje de la celelalte adrese de e-mail.

După cum se arată aici, adăugarea și gestionarea identităților în Thunderbird este foarte ușoară. Urmați pașii simpli de mai jos.

Cum se configurează mai multe identități Thunderbird

Crearea mai multor identități Thunderbird vă ajută să gestionați preferințele de trimitere-primire într-un singur cont de e-mail. Acest lucru este diferit de crearea mai multor conturi de e-mail Thunderbird, care este posibil din meniul „foldere locale” din stânga sus. Pentru a crea identități Thunderbird separate, accesați „Setări cont”. Este recomandat să faceți upgrade la cea mai recentă versiune Thunderbird.

Derulați mai jos în secțiunea „Setări cont” și „Identitate implicită” pentru a găsi opțiunea „Gestionați identitățile”. Faceți clic pentru a deschide o nouă casetă de dialog.

Identitățile Thunderbird Gestionează identitățile

În caseta de dialog, puteți adăuga o nouă identitate la alegere pe adresa de e-mail existentă. În prezent, nu pare să existe nicio limită pentru numărul de identități de e-mail Thunderbird pe care le puteți configura. Dar dacă întâmpinați probleme cu identități multiple, anunțați-ne în comentarii.

Identitățile Thunderbird adaugă o identitate nouă

La început, trebuie să introduceți datele publice pentru noua identitate. Acestea includ numele dvs., adresa de e-mail și adresa de e-mail de răspuns, care pot fi identice sau diferite în funcție de alegerea dvs. Puteți crea mai multe identități de nume fără a vă schimba adresa de e-mail. De asemenea, este ușor să adăugați un text de semnătură și vCard la identitate.

Identități Thundebird Date publice Nume E-mail Adăugare

Configurați datele dvs. private și serverul implicit, care pot fi păstrate implicit, sau puteți utiliza Google mail (smtp.gmail.com) dacă ați configurat anterior Gmail cu contul dvs. Thunderbird. Puteți edita în continuare serverul SMTP pentru numărul portului și alte detalii. Dar cel mai bine este să omiți acest pas. Acordați noii dvs. identități Thunderbird o „etichetă de identitate” pentru a vă ajuta să identificați aliasul atunci când compuneți mesajul.

Eticheta de identitate Thundebird Identities

Accesați fila „Copii și foldere”, unde puteți alege să plasați o copie a e-mailurilor trimise de la o identitate Thunderbird separată în articolele trimise din cutia poștală principală. De asemenea, puteți alege să vă controlați în contul de e-mail principal (sau în orice alt cont) pentru e-mailurile de identitate.

Thunderbird Identities copiază dosarele

Lucrul cu identități multiple în Thunderbird

Lucrul cu identități multiple în Thunderbird este foarte ușor. De îndată ce compuneți un e-mail, veți găsi un meniu vertical în câmpul „De la”. Aici puteți alege din contul dvs. principal de e-mail sau dintre oricare dintre identitățile pe care le aveți. Finalizați compunerea mesajului sub identitatea separată.

Identități Thunderbird Identități multiple

După cum se arată aici, e-mailurile pentru identitatea separată sunt copiate în mod implicit la e-mailul principal. Trimiterea e-mailului de la o identitate separată va fi, de asemenea, aleasă de destinatar ca un expeditor de identitate separat.

Thundebird Identities Mail Trimis

Odată ce nu mai aveți nevoie de identitatea separată, o puteți șterge cu ușurință din meniul „Gestionați identitățile” din „Setări cont” și „Identitate implicită”. De asemenea, puteți edita identitatea pentru a face alte modificări, cum ar fi conectarea la un alt cont de e-mail, schimbarea numelui identității sau adăugarea criptării de la un capăt la altul.

Ștergerea identităților Thundebird

După adăugarea și gestionarea identităților de e-mail Thunderbird, sunteți gata să utilizați contul dvs. de e-mail cu Thunderbird la potențialul său maxim. Dacă sunteți un utilizator frecvent al Thunderbirdului, vă recomandăm să vă familiarizați cu numeroasele sale programe de completare. De asemenea, puteți adăuga motoare de căutare personalizate în Thunderbird.

Legate de:

  • Cum se migrează de la Evolution la Thunderbird în Linux
  • Cum să căutați e-mailuri în folderul Coș de gunoi în Thunderbird
  • Cum să vă organizați Mesaje primite cu QuickFilters în Thunderbird

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x