• Fără categorie

Cum să adăugați un șablon la Notion de pe Notion.site

Notion Featured Image
⏱️ 5 min read

Mulți oameni confundă Noţiune și Notion.site, folosindu-le interschimbabil, când, de fapt, există diferențe demne de remarcat între cele două. Primul este un software „all-in-one workspace” pentru luarea de note, planificarea, gestionarea și organizarea informațiilor pentru o eficiență și productivitate sporite. Notion.site, pe de altă parte, este o extensie de domeniu care permite utilizatorilor să găzduiască un spațiu de lucru Notion pentru partajarea conținutului personal și colectiv. Lucrul uimitor despre Notion.site este că permite oamenilor să salveze pagini din acesta în spațiul lor de lucru privat. Această postare vă va arăta cât de ușor puteți face acest lucru.

Cum să salvați șabloanele de pe Notion.site

Înainte de a intra în esența lucrurilor, utilizatorii Notion trebuie să rețină că pot adăuga șabloane în spațiul lor de lucru numai dacă creatorii unor astfel de șabloane au activat această opțiune. Pentru a adăuga un șablon de pe site-ul Notion.site la spațiul de lucru privat Notion, urmați acești trei pași simpli:

  1. Deschideți linkul către pagina pe care doriți să o adăugați la spațiul de lucru privat Notion.
  1. Selectați opțiunea „Duplicare” din colțul din dreapta sus al ecranului. În acest moment, ar trebui să vedeți pagina din Notion.site în spațiul dvs. de lucru privat.
Adăugați funcția de duplicare a noțiunii de șablon
  1. Vizualizați și personalizați șablonul pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice și voila! Noul dvs. șablon este configurat și gata de utilizare.

Cum să partajați un șablon de noțiune pe care l-ați creat

Dacă ați creat un șablon și doriți să vă împărtășiți capodopera altora din comunitatea Notion, urmați acești pași:

  1. Deschideți șablonul pe care doriți să-l partajați.
  1. Faceți clic pe butonul „Partajare” din colțul din dreapta sus al ecranului.
Cum sa adaugati un sablon la Notion de pe Notionsite
  1. Activați opțiunea „Partajare pe web”. Acest lucru permite oricui are linkul să acceseze șablonul.
1660213975 463 Cum sa adaugati un sablon la Notion de pe Notionsite
  1. Activați opțiunea „Permite duplicarea ca șablon”. Dacă doriți ca oamenii să modifice șablonul pentru a se potrivi nevoilor lor, activați și opțiunea „Permite editare”.
1660213977 336 Cum sa adaugati un sablon la Notion de pe Notionsite

Copiați adresa URL a șablonului în clipboard, astfel încât să puteți partaja linkul cu oricine dorește să acceseze și să dubleze șablonul pentru uz personal.

Dacă întâmpinați dificultăți în stăpânirea aplicației Notion sau simțiți că curba de învățare a software-ului este abruptă, consultați alte programe de luare de note și organizare pentru a compara și a afla ce funcționează cel mai bine pentru dvs.

întrebări frecvente

Pot adăuga șabloane de pe Notion.site dacă folosesc planul gratuit Notion?

Da! Toți utilizatorii Notion pot salva pagini de pe site-ul Notion.site ca șabloane în spațiul lor de lucru privat Notion.

De ce nu pot vedea opțiunea „duplicare”?

Dacă deschideți un link Notion.site și opțiunea duplicat nu este la vedere (în colțul din dreapta sus al ecranului), creatorul nu a activat opțiunea „Partajare”. Pentru a duplica o astfel de pagină, solicitați permisiunea creatorului. Odată ce îți acordă acces, îl vei putea salva în spațiul tău de lucru privat.

Pot partaja un șablon pe care l-am creat cu persoane din afara spațiului meu de lucru?

Absolut! Pentru a face acest lucru, invitați-i în spațiul dvs. de lucru prin e-mail, astfel încât să poată vedea și accesa șablonul ca invitați.

Credit imagine: Unsplash Toate capturile de ecran de Tayo Sogbesan

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x