Cum să aduceți animalele 3D ale Google în camera dvs. de zi

Cum să aduceți animalele 3D ale Google în camera dvs. de zi
⏱️ 5 min read

În timpul prezentării sale I / O 2019, Google a dezvăluit planuri de a introduce obiecte de realitate augmentată (AR) în Căutare. Compania și-a ținut promisiunea și acum există o întreagă bibliotecă de articole, inclusiv animale care pot fi vizualizate în 3D prin Căutare.

Dacă sună interesant și doriți să primiți personal animalele 3D ale Google în casa dvs., continuați să citiți mai jos.

Cum să găsești animale 3D cu Google

Gazda de obiecte RA de la Google este incredibil de ușor de găsit și de accesat. Înainte de a vă oferi detaliile, rețineți că veți avea nevoie de o tabletă sau un telefon care rulează Android 7.0 Nougat sau o versiune superioară cu Google Play Store preinstalat pentru ca acest lucru să funcționeze. Dacă sunteți utilizator Apple, atunci veți avea nevoie de un dispozitiv care rulează iOS 11 sau o versiune ulterioară. Nu veți putea vedea obiectele 3D ale Google pe computerul sau laptopul dvs., deoarece această opțiune vizează în principal utilizatorii de telefonie mobilă.

Pe dispozitivul dvs., deschideți aplicația Google (care este preinstalată pe majoritatea dispozitivelor portabile Android) sau utilizați Chrome pentru a naviga la pagina de căutare Google sau mai sus cu Googlege. Pur și simplu introduceți numele unui animal în bara de căutare. Dar înainte de a face acest lucru, rețineți că nu toate animalele au echivalente 3D în acest moment. Deci, va trebui să căutați animalele 3D care au fost incluse în catalogul AR al Google. Puteți consulta lista completă aici care include creaturi din următoarele categorii:

 • Covoare
 • Animale terestre
 • Animale de apă
 • Păsări
 • Dinozaurii
 • Insecte

Notă: ultimele două categorii au fost adăugate recent.

După ce căutați un animal acceptat, de exemplu, un raton, Google vă va arăta modelul 3D în partea de sus a rezultatelor căutării sub fragmentul Wikipedia. Puteți vizualiza informațiile bine aranjate într-o pagină de cunoștințe Google, cu câteva imagini 2D în partea de sus. Mai jos, Google vă invită să „Faceți cunoștință cu un raton de mărime naturală de aproape”. Veți observa butonul „Vizualizați în 3D” de pe card, așa că mergeți mai departe și apăsați pe el.

Cum se utilizează Google 3D Animals și alte obiecte

Pentru a aduce un animal la viață, pur și simplu utilizați butonul „Vizualizați în 3D” pe care l-ați observat în Căutare. Această acțiune va avea efectul de a vă duce imediat la Vizualizarea obiectelor. Veți putea vedea animalul pe care l-ați selectat din diferite unghiuri în timp ce acesta se mișcă și scoate sunetele sale specifice.

Cum să vizualizați obiectele 3D pentru obiecte 3D

Puteți prelua controlul imediat glisând degetele și rotind ratonul în toate direcțiile. De asemenea, puteți mări și micșora și există o opțiune de partajare în partea din dreapta jos, astfel încât să o puteți trimite cu ușurință prietenilor dvs.

În timp ce în acest tutorial ne concentrăm în principal pe catalogul de animale 3D din Google, trebuie remarcat faptul că biblioteca AR a căutării gigantului de căutare este destul de extinsă și are alte elemente pe care le puteți vizualiza, inclusiv:

 • Celulele
 • Sistemele corpului uman
 • Termeni chimici
 • Termeni de biologie
 • Termeni de fizică
Cum să Google 3D Objects Animal Cell

Dacă sunteți student, vizualizarea obiectelor 3D din categorii precum Celule în Vizualizarea obiectelor poate fi extrem de utilă, deoarece veți putea vizualiza și memora structurile interne mult mai ușor.

Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor sunt probabil aici pentru a afla cum să experimenteze 3D-ul Google în mediile lor de acasă. Mai jos vom detalia pașii.

Cum să aduci un animal 3D în casa ta

În Vizualizarea obiectelor, veți observa că există un buton „Vizualizare în spațiul dvs.” situat chiar sub creatură. Atingeți-l și așteptați câteva secunde în timp ce Google redă și poziționează animalul în spațiul dvs. Pe ecran poate apărea mesajul „Apropiați-vă pentru a îmbunătăți amestecarea obiectelor”. Dacă da, urmează pur și simplu sugestia.

Amestecarea obiectelor permite animalelor 3D ale Google un aspect mai realist în mediul dvs. Tehnica permite obiectului să se adapteze la spațiul în care l-ați plasat. De exemplu, îl puteți face să arate ca un panda care stă pe scaun, mâncând bambus.

Cum Google Google Obiecte 3d dinozaur în mediu

Este posibil să redimensionați animalul ciupindu-l dacă este prea mare și nu îl puteți încadra în cameră. Cu toate acestea, dacă sunteți curioși să vedeți cât de mare este animalul într-adevăr în viața reală, puteți atinge butonul „Vedeți în dimensiune reală” pentru al vizualiza.

După ce sunteți mulțumit de poziția animalului 3D, atingeți butonul circular de mai jos pentru a începe să faceți fotografii sau țineți apăsat pentru a face un videoclip cu creația dvs.

Lista animalelor și obiectelor 3D ale Google este actualizată în mod constant, astfel încât vă puteți aștepta să apară mai multe opțiuni în viitorul apropiat.

Dacă doriți să continuați să explorați posibilitățile realităților îmbunătățite, vă recomandăm să aflați și cele mai bune aplicații Android pentru VR.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x