Cum să afișați ceasul pe toate monitoarele pe Windows 11

So zeigen Sie die Uhr auf allen Monitoren unter Windows.webp
⏱️ 3 min read

Pe Windows 11, puteți afișa ceasul pe toate monitoare, dar folosind un instrument terță parte, iar în acest ghid vă vom arăta cum. Deși Microsoft încerca să simplifice experiența Taskbar, a sfârșit prin a elimina unele funcționalități utile, inclusiv capacitatea de a afișa ora și data pe afișaje pe o configurație cu mai multe monitoare.

Cu toate acestea, dacă doriți acea funcție înapoi, Utilizator GitHub, Martí Climenta reușit să creeze o aplicație numită Ceasul unsprezececare vă permite să afișați fără efort ceasul pe toate monitoarele de pe Windows 11.

Potrivit notelor, ElevenClock acceptă toate locațiile și formatele de oră Windows 11. Apare doar pe toate monitoarele, cu excepția celui primar. Acceptă modurile de sistem întuneric și luminos. Se comportă ca ceasul implicit al sistemului și puteți chiar să faceți clic pe pictogramă pentru a deschide Centrul de notificări. Acceptă alinierea corectă atunci când se utilizează diferite setări DPI. Puteți afișa secunde, zile lucrătoare și multe altele.

ElevenClock este gratuit și puteți descărcați programul de instalare direct de pe GitHub sau instalați-l folosind comanda winget. Dacă găsiți instrumentul util, luați în considerare sprijinirea autorului folosind linkul de asistență de pe pagina GitHub.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a instala o aplicație open-source pentru a afișa ceasul pe toate monitoarele conectate la computerul cu Windows 11.

Afișați ceasul Windows 11 pe toate monitoare

Pentru a afișa ceasul din bara de activități Windows 11 pe toate monitoare, urmați acești pași:

  1. Deschis start.

  2. Caută Prompt de comandăfaceți clic dreapta pe rezultatul de sus și selectați Rulat ca administrator opțiune.

  3. Tastați următoarea comandă pentru a instala ElevenClock și apăsați introduce:

    winget install --id SomePythonThings.ElevenClock

  4. Deschis start.

  5. Caută Ceasul unsprezece și faceți clic pe rezultatul de sus pentru a deschide aplicația.

După ce ați finalizat pașii, ora și data ar trebui să apară acum pe monitoarele secundare.

Aplicația ar trebui să pornească automat la repornire, dar trebuie doar să o reporniți din meniul Start dacă nu.

Puteți oricând să faceți clic dreapta pe ceasul ElevenClock din bara de activități pentru a accesa setările. Setările se explică de la sine, dar printre altele, în secțiunea Setări pentru dată și oră, aveți opțiuni pentru a afișa și secundele și ziua săptămânii.

Setări ElevenClock
Setări ElevenClock

În secțiunea Setări ceas, puteți alege să ascundeți ceasul în timpul unei conexiuni la distanță sau în modul ecran complet sau puteți afișa ceasul în stânga jos, de exemplu.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...