5 dintre cele mai bune Chromebookuri pe care le puteți cumpăra în 2019

Cum să aflați spațiul de stocare rămas pe Chromebook

⌛ Reading Time: 3 minutes

Chromebookurile pot arăta ca laptopurile obișnuite, dar sunt foarte diferite. Acest lucru poate face navigarea lor dificilă, chiar și pentru cei familiarizați cu sistemul de operare Chrome. Găsirea unor lucruri simple precum specificațiile hardware ale unui Chromebook poate fi dificilă. Cu toate acestea, în timp ce lucruri precum spațiul de stocare pot fi ascunse, îl puteți găsi în continuare cu un pic de săpat.

De ce nu pot găsi specificații hardware de bază, cum ar fi spațiul de stocare?

Răspunsul este: poți. Cu toate acestea, sistemul de operare Chrome nu este ca sistemul dvs. de operare convențional, iar modul de a găsi spațiul de stocare rămas este ascuns într-un loc cu care nu sunteți familiarizați.

Acestea fiind spuse, este bine să știți cât spațiu de stocare aveți la dispoziție, deoarece unele dintre Chromebookurile mai vechi au venit doar cu o cantitate mică de spațiu de stocare.

Cum să găsiți spațiul de stocare rămas pe un Chromebook

Există trei moduri simple de a verifica cât spațiu de stocare rămâne pe Chromebook. Prima necesită să porniți browserul Chrome și să tastați „chrome: // quota-internals”În bara de adrese și apăsați tasta Enter. Aceasta va afișa un ecran care vă va arăta spațiul de stocare gratuit disponibil pe Chromebook, precum și alte informații diverse.

Internă pentru cota Chromebookului 1

A doua modalitate implică aplicația „Fișiere”. Pentru a vedea cât spațiu de stocare aveți, lansați aplicația Fișiere. În partea stângă a aplicației, dați clic pe „Descărcări”. Aceasta va afișa o listă cu toate fișierele stocate în spațiul de stocare local al Chromebookului.

Stocare aplicație fișiere Chromebook

Pentru a vedea cât spațiu rămâne, faceți clic pe cele trei puncte stivuite din dreapta sus. Va apărea o casetă derulantă care va afișa spațiul de stocare rămas pe Chromebook.

Ultima metodă este prin meniul Setări. Accesați pagina Setări Chromebook și tastați „stocare” în câmpul de căutare. Selectați „Gestionare stocare”.

Setări Chromebook Căutare stocare 1

Acest lucru vă va duce la pagina „Gestionarea stocării”, unde puteți vedea detalierea spațiului dvs. de stocare.

Gestionare stocare Chromebook 1

Trebuie să urmăriți cu atenție spațiul de stocare rămas, mai ales dacă jucați jocuri pe Chromebook. Dacă sunteți pe piață pentru un Chromebook, aruncați o privire la unele dintre cele mai bune Chromebookuri disponibile.

Legate de:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.