Cum să ajustezi viteza de mișcare în Minecraft

How to Change Tick Speed in Minecraft
⏱️ 6 min read

În Minecraft, viteza de bifă influențează foarte mult experiența ta de joc, ajutându-te să faci față obstacolelor și să explorezi lumea virtuală într-un ritm mai rapid. Pentru a schimba viteza de bifă, trebuie să deschizi meniul de opțiuni al jocului și să navighezi până la secțiunea “Control”, unde poți seta viteza de bifă potrivită pentru tine. De obicei, viteza de bifă standard este 1, dar o poți crește până la 5 sau chiar 10 în funcție de preferințele tale. Este important să te obișnuiești cu noua viteză de bifă și să te adaptezi în timp, pentru a profita la maximum de toate avantajele pe care ți le oferă.

Fiind un joc care se învârte în jurul explorării, Minecraft poate fi puțin frustrant și necesită multă răbdare. Acest lucru se datorează în principal mecanicii de joc consumatoare de timp și buclei întârziate. Face din multe ferme Minecraft un joc de așteptare, mai degrabă decât un sistem fiabil de colectare a resurselor. Din fericire, puteți remedia toate acestea dacă știți cum să creșteți viteza de bifare în Minecraft. Acest singur factor guvernează toată mecanica Minecraft și, dacă este făcut corect, îți poate face viața mult mai ușoară. Deci, haideți să descoperim și să învățăm cum să schimbați viteza de ticăitură în Minecraft.

Creșteți sau micșorați viteza de bifare în Minecraft (2022)

În primul rând, vom acoperi limitele și regulile de viteză Minecraft. Dar dacă sunteți deja familiarizat cu mecanica, nu ezitați să folosiți tabelul de mai jos pentru a vă pune în practică.

Care este viteza de trecere în Minecraft?

Viteza de bifă în Minecraft se referă la timpul necesar pentru a finaliza o buclă în joc. La un ritm normal, fiecare tic durează doar 50 de milisecunde (o.o5 secunde) în Minecraft. În cadrul fiecărui ciclu de joc, activitățile comune în joc care au loc sunt:

 • Granița mondială este actualizată
 • Schimbări în logica vremii, a somnului și a zilei
 • Mafioții încearcă să apară
 • Evenimentele de joc sunt procesate
 • Dacă au trecut 6000 de căpușe, jocul este salvat automat.

Modul în care modificările vitezei de bifă afectează mecanica jocului

Când jocul își actualizează subfragmentele (se referă la o zonă de 16×16×16), alege unele blocuri la întâmplare și le actualizează. Acest lucru se întâmplă în timp ce entitățile și alte mecanici ale lumii sunt actualizate cu aceeași bifă. Aceasta este cunoscută sub numele de viteză aleatorie de bifă în Minecraft.

El rata de bifare aleatorie implicită este de 3 în ediția minecraft java și 1 în ediția Bedrock. Dar poate fi schimbat cu ajutorul comenzilor minecraft. Și când viteza de bifare aleatorie se schimbă, aceasta afectează următoarele mecanici în Minecraft:

 • Răspândiți și ardeți de foc
 • Culturi în creștere și copaci tineri.
 • Răspândirea blocurilor de plante
 • Topirea zăpezii și a gheții
 • Etapele ouălor țestoase
 • oxidarea cuprului
 • focul de tabără fumează
 • Modificări ale unor stări de blocare

Cum se schimbă viteza aleatorie a bifăturii în Minecraft

Activați trucuri în minecraft

Pentru a utiliza orice comandă în Minecraft, trebuie mai întâi să activați trucuri în lumea dvs. Puteți face acest lucru activând opțiunea „activați trucuri” în setările mondiale ale ediției Bedrock.

Între timp, în ediția Java, puteți activa trucurile accesând „Lumea LAN” din meniul de pauză și apoi comutați pe „Permite trucuri“. Odată ce ați activat trucurile, puteți utiliza liber unele dintre cele mai bune comenzi Minecraft.

Utilizați comenzi pentru a schimba viteza de trecere

Pentru a schimba viteza aleatoare de bifă în lumea dvs. Minecraft, trebuie să utilizați “regula jocului” domeniu. Această comandă vă permite să schimbați diferite setări implicite ale jocului. Urmați acești pași pentru a schimba viteza de bifare aleatorie:

Mai întâi, deschideți chatul în joc folosind tasta T de pe tastatură sau faceți clic dreapta pe D-pad de pe controler pentru a deschide chatul. Apoi tastați următoarea comandă:

/regula jocului randomTickSpeed X

Aici, înlocuiți „X” cu orice număr, iar jocul va seta viteza de bifare aleatorie la acel număr. De exemplu, dacă tastați comanda: “/regula jocului randomTickSpeed 100″, vă va face jocul să ruleze extrem de rapid. Pe de altă parte, puteți încetini jocul folosind această comandă: „/regula jocului randomTickSpeed 2″.

Așa că ar trebui să încercați diferite viteze aleatorii până când găsiți locul ideal care se potrivește nevoilor dvs. De asemenea, dacă doriți ca jocul să revină la viteza normală, trebuie doar să utilizați comanda așa cum se arată mai jos:

„/regula jocului randomTickSpeed 3" (Java) SAU „/regula jocului randomTickSpeed 1" (Baza)

După cum am menționat mai sus, 3 este rata de amestecare implicită pentru Java Edition și 1 este rata de amestecare implicită pentru Bedrock.

Întrebări frecvente

Cum să dezactivezi căpușele aleatorii în Minecraft?

Puteți seta rata de bifare aleatorie la 0 și puteți dezactiva bifările aleatoare cu butonul „/regula jocului randomTickSpeed 0” domeniu.

Cum resetez viteza de bifare aleatorie?

Pentru a reseta viteza de amestecare în Minecraft, trebuie să setați viteza de amestecare la 3 în Java și 1 în ediția Bedrock.

Schimbarea vitezei de trecere este înșelăciune?

Deși Minecraft vă permite să schimbați rata de bifare, nu este un comportament de joc intenționat. Nu este surprinzător, este nevoie să activați opțiunea de cheat.

Câte căpușe sunt într-o secundă?

Fiecare secundă din Minecraft constă din 20 de căpușe de joc.

Aflați comenzi aleatorii Minecraft pentru viteză

La fel, acum îți poți schimba liber viteza de bifare în Minecraft. Dar asigură-te că nu exagerezi. Dacă viteza ta de ticăituri este cu adevărat rapidă, s-ar putea să ajungi să-ți încetinești lumea. Cu toate acestea, dacă aveți Optifine în Minecraft, ar trebui să fiți bine în cea mai mare parte. Nu uitați că puteți obține, de asemenea, unele dintre cele mai bune moduri de Minecraft pentru a vă modifica și mai mult vitezele. Acestea fiind spuse, câtă viteză veți menține în lumea dvs. Minecraft? Spune-ne în comentariile de mai jos!

În concluzie, viteza de bifare este un factor important în mecanica jocului Minecraft și poate fi modificată prin utilizarea comenzilor. Schimbarea vitezei de bifare aleatorie poate afecta mecanicile jocului, cum ar fi creșterea plantelor sau topirea zăpezii. Pentru a schimba viteza de bifare, trebuie să activați trucurile și să utilizați comanda adecvată. Cu toate acestea, trebuie să fie atent să nu exagerați, deoarece o viteză prea mare poate încetini jocul. În cele din urmă, puteți utiliza și moduri de joc pentru a modifica viteza în Minecraft.
Mulțumesc că ați ales să parcurgeți acest articol și sper că v-a fost util în extinderea cunoștințelor voastre tehnologice. Înainte să ne despărțim, vreau să vă reamintesc cât de importantă este tehnologia în viața noastră de zi cu zi și să vă încurajez să fiți mereu la curent cu ultimele inovații. Nu uitați să urmăriți blogul nostru pentru mai multe informații și actualizări tehnologice, până data viitoare!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x