Cum să alegi iPad-ul potrivit

Cum să alegi iPad-ul potrivit

Care este cel mai bun iPad? Aceasta este o întrebare fără un răspuns ușor, mai ales având în vedere actualizările Apple din septembrie 2020 pentru iPad Air și iPad 8. Aceste modele actualizate se alătură unei familii iPad deja impresionante cu modelele populare iPad mini și iPad Pro, ceea ce face mai dificil ca niciodată alegerea corectă iPad. Cu specificațiile care sunt mai aproape ca niciodată, este important să cunoașteți diferențele dintre ceea ce cumpărați și cine ar trebui să folosească ce.

Modele iPad

IPad de 10,2 inci

Apple și-a reîmprospătat cea mai accesibilă tabletă, care începe de la 329 USD cu 32 GB de stocare. Așa cum s-a întâmplat cu anul precedent, Apple nu a făcut modificări majore. IPad de generația a 8-a oferă în continuare un ecran considerabil de 10,2 inci, suport TouchID cu butonul de acasă, precum și suport pentru creionul Apple de prima generație și tastatura inteligentă. Ceea ce face această reîmprospătare notabilă este includerea cipului A12 Bionic.

Acesta este același model în actualul iPad mini și în a treia generație iPad Air. Este suficient de puternic pentru aproape fiecare sarcină pe care o poți face. Este, de asemenea, nou, astfel încât să garanteze actualizări de software pentru anii următori. Ecranul Retina rămâne frumos de utilizat și, cu o durată de viață a bateriei de 10 ore, iPad-ul poate rezista pe tot parcursul unei școli sau a unei zile de lucru.

iPad Air (4)

Actualizare septembrie 2020 a iPad Air este cea mai notabilă actualizare pentru iPad de la lansarea iPad Pro 2018. De fapt, iPad Air este acum un sunet mort pentru iPad Pro până când te uiți la spectrul de culori. IPad Air va fi disponibil într-o varietate de culori când va sosi luna viitoare. Afișajul de 10,9 inci este cu 0,4 inci mai mare decât generația precedentă Air. Odată cu creșterea dimensiunii, ecranul iPad Air 4 acceptă acum creionul Apple de a doua generație și un port fulger USB-C.

Cum se alege Ipad Air 4

Cea mai mare îmbunătățire a iPad Air pentru 2020 este includerea procesorului A14 Bionic, care este cu 40 la sută mai rapid decât iPad Air gen din generația anterioară. . Adăugați suport pentru Magic Keyboard, iar diferența dintre gama Pro și Air devine foarte tulbure.

ad-banner

iPad mini

iPad mini rămâne cea mai interesantă gamă de iPad-uri Apple. Cu ecranul său de 7,9 inci, iPad Mini rămâne cel mai portabil din întreaga linie. Nu lăsați dimensiunea sa mică să vă păcălească. Includerea procesorului A12 Bionic oferă Mini-ului multă putere pentru a face față sarcinilor de zi cu zi. Suportul pentru creionul Apple de prima generație îl face, de asemenea, perfect pentru scrierea rapidă a notelor sau desenarea din mers.

Produs Ipad Mini Deal

Începând de la 399 USD cu 64 GB spațiu de stocare, iPad Mini este accesibil pentru cumpărătorii cu buget redus. O cameră frontală de 7 megapixeli oferă o calitate excelentă pentru apelurile FaceTime și chat video. Adăugarea unei tastaturi Bluetooth poate face, de asemenea, acest lucru un cal de lucru portabil excelent.

iPad Pro

Cel mai bun iPad din gama Apple, iPad Pro, nu vine ieftin și nici nu este echipat slab. Ceea ce îi lipsește în butoanele tactile, îl compensează mai mult decât în ​​plus, cum ar fi Face ID și marginile subțiri din jurul ecranului. Disponibil atât pe ecranele de 11, cât și pe cele de 12,9 inci, iPad Pro este o anomalie în gama iPad. Cu suport pentru Apple Pencil și Magic Keyboard de a doua generație, iPad Pro poate servi cu ușurință ca laptop pentru mulți utilizatori de iPad.

Alegeți Ipad Macbook Ipad Pro

Procesorul său A12Z este cel mai puternic din gama Apple. Reîmprospătarea ecranului de 120Hz de pe afișaj face incredibil de satisfăcătoare utilizarea cu culori care apar pur și simplu. Faptul că poate dura mai mult de 10 ore cu durata de viață a bateriei îl pune în același spațiu cu multe laptopuri, iar prețul său de intrare de 799 USD îl face comparabil cu majoritatea laptopurilor.

Cum să alegi iPad-ul potrivit?

Cel mai bun pentru portabilitate și călătorii

Cea mai bună tabletă pentru portabilitate este fără îndoială iPad mini. Are cea mai mică dimensiune dintre toate iPad-urile și un factor de formă ușor de ținut, ceea ce îl face partenerul ideal de utilizat pe avion sau în deplasare.

Cel mai bun pentru profesioniști

Pentru majoritatea profesioniștilor, iPad Air 4 este acum cel mai bun iPad pentru dvs. Veți obține toate cele mai bune părți ale iPad Pro economisind în același timp suficienți bani pentru a cumpăra un Apple Pencil de a doua generație.

Cum să alegeți reclamele Ipad Ipad Air 4

Acesta este cel mai bun amestec de caracteristici profesionale și pentru consumatori la un preț care nu pare să sacrificați fondul universitar al copiilor dvs. IPad Air 4 va fi suficient de rapid pentru a face față fiecărei sarcini zilnice pe care un profesionist o poate arunca asupra sa.

Cel mai bun pentru reclame

Utilizatorii care doresc ce este mai bun de oferit de Apple ar trebui să aleagă iPad Pro. Cel mai puternic iPad al Apple din punct de vedere al performanței adaugă și difuzoare quad pentru cel mai bun sunet. Ecranul și microfonul său sunt cele mai bune din gama, ceea ce îl face ideal nu doar pentru editarea fotografiilor și videoclipurilor, ci și pentru înregistrarea lor. Ecranul de retină lichid de 120Hz adaugă o rată de reîmprospătare atât de netedă încât se simte natural și, atunci când plătiți prețul, doriți tot ce este mai bun.

Cel mai bun pentru toată lumea

IPad-ul entry level este, fără îndoială, cel mai bun iPad pentru majoritatea utilizatorilor. Pentru oricine dorește doar să ridice o tabletă pentru a citi, a viziona filme, a naviga pe web și a face niște lucrări ocazionale, aceasta este cea mai bună alegere.

Cum se alege Ipad Ipad 8 Toată lumea

Dacă doriți doar să utilizați un iPad în casă, aceasta rămâne cea mai bună opțiune. Toate aplicațiile și jocurile dvs. preferate vor rula pe acest lucru, oferindu-vă peste un milion de aplicații din care să alegeți.

Acum, că știi cum să alegi iPad-ul potrivit, dacă ai decis să obții unul cu conexiune celulară și nu funcționează, iată modalitățile de a remedia problema celulară care nu funcționează pe un iPad.

Care este iPad-ul la alegere?

Legate de:

Scroll to Top