Cum să anulați Apple Music

Cancel Apple Music Featured
⏱️ 5 min read

Indiferent dacă doriți să treceți la un alt serviciu de streaming de muzică sau nu sunteți interesat să utilizați Apple Music după proba sa gratuită, există mai multe modalități de a vă închide abonamentul. Având în vedere că serviciul de streaming de muzică de la Apple este disponibil pe o gamă largă de dispozitive și platforme diferite, vă arătăm metodele universale care se aplică majorității utilizatorilor. Acestea fiind spuse, haideți să vorbim despre cum să anulați Apple Music.

Cum Să Convertiți Un Articol Înt...
Cum Să Convertiți Un Articol Într -Un Videoclip Gratuit Online?

Ce trebuie să luați în considerare înainte de a vă anula abonamentul Apple Music

Înainte de a aprofunda, câteva sfaturi prietenoase. În primul rând, știți că anularea Apple Music nu vă va împiedica accesul imediat la acest serviciu de streaming. Dacă ați plătit pentru luna curentă, veți putea folosi Apple Music până la data reînnoirii abonamentului. Cu toate acestea, dacă utilizați un abonament de probă, veți pierde imediat accesul la Apple Music.

În plus, dacă utilizați Family Sharing, anularea abonamentului Apple Music va forța și alți membri ai grupului dvs. Family Sharing să piardă accesul la serviciu.

Și, în sfârșit, dacă nu doriți să utilizați Apple Music sau aplicația Apple Music pe iPhone sau iPad, puteți să o eliminați. În plus, aplicația Muzică nu mai este preinstalată cu iOS/iPadOS.

Anulează Deși site-ul Apple Music

În primul rând, vă vom arăta cum să vă anulați abonamentul Apple Music prin intermediul site-ului său web. Aceasta înseamnă că următoarea metodă funcționează pentru orice abonat Apple Music, indiferent dacă utilizați acest serviciu pe dispozitive fabricate de Apple, Android sau cu totul altceva.

1. Asigurați-vă că vizitați site-ul Apple Music. Așteptați câteva momente până când site-ul se deschide complet, apoi selectați butonul roșu „Conectați-vă”. (O veți vedea în colțul din dreapta sus.)

Anulați Apple Music Online

2. Furnizați acreditările dvs. (Puteți folosi Touch ID dacă sunteți pe un dispozitiv care acceptă această tehnologie.) După ce vă accesați contul, selectați fotografia de profil (în colțul din dreapta sus).

3. Alegeți Setări și derulați până la capătul paginii Setările contului. Ar trebui să vedeți secțiunea „Abonamente” acolo, evidențiind planul Apple Music utilizat în prezent. Continuați și faceți clic pe „Gestionați”.

Anulați Setările Apple Music Interfață Muzică Online

4. Apple Music vă va arăta planul pe care îl utilizați în prezent. Trebuie să utilizați butonul „Anulați abonamentul”. Apple vă va întreba dacă sunteți sigur că doriți să continuați, așa că continuați și confirmați decizia. După câteva momente, anulați abonamentul la Apple Music. Asta e!

Anulați formularul online Apple Music Pasul final

Anulați prin dispozitivul iOS/iPadOS

Dacă accesați Apple Music printr-un iPhone sau iPad, există o modalitate mai simplă de a vă anula abonamentul. Următoarea metodă explică cum să anulați orice abonament asociat contului dvs., așa că vă va fi cu siguranță util și în viitor.

1. Lansați aplicația Setări pe iPhone sau iPad, apoi selectați-vă numele, vizibil în partea de sus a interfeței aplicației. Atingeți „Abonamente”.

2. Veți accesa un ecran de prezentare generală a abonamentelor asociate cu ID-ul dvs. Apple. Deoarece vă arătăm cum să anulați Apple Music, mergeți mai departe și selectați acel abonament.

Anulați pașii Apple Music pe Iphone

3. În cele din urmă, apăsați pe „Anulați abonamentul” (sau „Anulați încercarea gratuită”). Veți fi întrebat dacă sunteți sigur că doriți să anulați Apple Music. Apăsați pe Confirmare și gata!

În cele din urmă, știți că puteți anula și Apple Music prin intermediul aplicației Muzică în sine (pe iPhone sau iPad). Selectează fila „Ascultă acum”, apoi selectează fotografia de profil din colțul din dreapta sus. Alegeți „Gestionați abonamentul” și anulați (sau modificați) planul Apple Music de acolo.

Încheierea

Mai sus sunt cele două moduri de a anula Apple Music de pe orice dispozitiv. Dacă sunteți în căutarea unui alt serviciu de streaming pe care să îl încercați, consultați comparația noastră dintre Apple Music și Spotify.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x