Cum să anulați calitatea de membru Crunchyroll? Ghid cu pași simpli.

⏱️ 6 min read

Bună, oameni buni, În acest articol, voi împărtăși tutorialul despre cum să anulați abonamentul Crunchyroll. Veți obține toate informațiile despre Crunchyroll și motivele pentru care este posibil să aveți pentru a anula abonamentul Crunchyroll și, în cele din urmă, vă voi împărtăși un ghid despre cum să anulați abonamentul Crunchyroll.

În primul rând, să începem de la ce este Crunchyroll?

Crunchyroll este un serviciu de streaming de animație care aduce unele dintre cele mai populare emisiuni și benzi desenate pe ecranele tale TV, indiferent unde locuim. Serviciul este gratuit dacă nu vă deranjează reclamele difuzate între spectacole. Serviciul oferă, de asemenea, acces la episoade noi ale emisiunilor tale preferate a doua zi după lansarea lor în Japonia.

La fel ca Netflix și Disney+ și alte aplicații, Crunchyroll este un serviciu de streaming care permite tuturor să vizioneze filme și emisiuni TV pe computere, smartphone-uri, console de jocuri video, televizoare inteligente sau stick-uri de streaming.

Înainte de a răspunde la o întrebare reală despre cum să anulez calitatea de membru Crunchyroll, aș dori să explic de ce Crunchyroll este mai bun decât alți concurenți. Puteți consulta ghidul nostru despre Cum să ștergeți contul Steam.

Totuși, ceea ce îl diferențiază pe Crunchyroll de concurenții săi este doar concentrarea pe mass-media asiatică, majoritatea conținutului serviciului fiind seriale de animație și filme. Crunchyroll găzduiește o colecție respectabilă de seriale drame live-action din Japonia, Singapore, Coreea de Sud, China și Taiwan și oferă versiuni digitale de benzi desenate pentru ca utilizatorii să le citească pe smartphone-uri și tablete.

Crunchyroll este un serviciu de streaming anime complet legal și a avut de-a face cu mai multe companii japoneze importante care le permit să transmită în flux episoade ale serialelor de animație majore în decurs de o zi după difuzarea lor originală TV japoneza.

Checkout – Cum să ștergeți contul Reddit.

Abonamentul Crunchyroll – Abonamentul Crunchyroll Fan costă 7,99 USD pe lună (600 rs) și include o probă gratuită de 14 zile. Pe lângă eliminarea tuturor reclamelor, Crunchyroll Fan vă oferă acces la întreaga bibliotecă de animații, benzi desenate și drame. Aceasta include difuzarea simultană, care vă permite să vizualizați sau să citiți material nou de îndată ce acesta este disponibil.

De ce trebuie să anulați abonamentul Crunchyroll?

Crunchyroll a fost singurul serviciu de streaming care a oferit o varietate de animații, dar acum alte servicii de streaming populare, cum ar fi Netflix și Disney+, precum și altele, sunt în jocul de animație și oferă propriile biblioteci de conținut cu cele mai populare titluri. iar anularea planului este ușoară și vă puteți schimba contul înapoi în contul dvs. gratuit, fără niciun stres.

Deci, dacă acesta este motivul și vă întrebați cum să anulați abonamentul Crunchyroll, atunci sunteți în locul potrivit.

De asemenea, citiți – Cum să vedeți parolele salvate pe Chrome.

Cum să anulezi abonamentul Crunchyroll?

Permiteți-mi să vă dau pașii cu privire la întrebarea dvs. despre cum să anulați abonamentul Crunchyroll. Vă rugăm să urmați pașii de mai jos pentru a obține răspunsul dvs.

Această metodă este pentru ștergerea abonamentului gratuit al abonamentului Crunchyroll.

 1. Deschide-ți contul crunchyroll pe un browser web.
 2. Conectați-vă la contul Crunchyroll.
 3. Mergi la crunchyroll.com/nuke.
 4. Va apărea un sondaj care vă va întreba de ce vă ștergeți calitatea de membru. Mai jos va apărea o fereastră pop-up care vă va întreba dacă doriți să vă ștergeți contul definitiv.
 5. Vi se va cere să introduceți parola.
 6. Faceți clic pe dezactivați acum.

A doua metodă este anularea abonamentului plătit al contului Crunchyroll.

 1. Accesați browserul dvs. web și deschideți site-ul web crunchyroll.
 2. Conecteaza-te la contul tau.
 3. Faceți clic pe profil din pagina de pornire.
 4. Găsiți setările și faceți clic pe ele.
 5. Găsiți setările contului.
 6. Faceți clic pe statutul de membru premium din setările contului.
 7. Faceți clic pe butonul Anulare abonament.
 8. După aceea, va apărea o fereastră pop-up pentru confirmarea anulării abonamentului plătit.

Deci, aceasta este a doua metodă pentru utilizatorii plătiți despre cum să anuleze calitatea de membru Crunchyroll.

Mai există o soluție la întrebarea dvs. despre cum să anulați abonamentul Crunchyroll și este prin metoda dvs. de plată.

Trebuie să plătiți – Editor foto online gratuit LunaPic – Ghid detaliat.

Anulați abonamentul Crunchyroll prin metoda de plată.

Să presupunem că ați plătit pentru Crunchyroll prin Paypal. Deci, vă puteți anula abonamentul plătit și de la Paypal. Urmareste pasii.

 1. Conectați-vă la contul dvs. paypal.
 2. Găsiți și selectați abonamentul dvs. Crunchyroll.
 3. Selectați Gestionați plăți Crunchyroll.
 4. Selectați Anulare.
 5. Confirmați și faceți clic pe da pentru a opri plata pentru crunchyroll.

Deci, și în acest fel puteți obține o soluție la întrebarea dvs.

Înainte de a ajunge la o concluzie despre subiectul nostru despre cum să anulăm calitatea de membru Crunchyroll, permiteți-mi să vă împărtășesc câteva întrebări frecvente legate de subiectul nostru.

Acum să aruncăm o privire la câteva întrebări frecvente.

Întrebări frecvente –

Cât costă abonamentul plătit la Crunchyroll?

Cel mai recent preț este de 7,99 USD. Acest abonament se va reînnoi automat, dar vă puteți anula oricând reînnoirea.

Ce metode de plată acceptă Crunchyroll?

Acceptă achiziții prin utilizarea unui card de credit Visa, Mastercard, American Express și Discover și Paypal.

Poți anula oricând?

Desigur! Vă puteți anula cu ușurință reînnoirea oricând, online, 24 de ore pe zi, fără taxe de anulare. Deși, nu există rambursări pentru anularea parțială.

Unde puteți găsi o listă a tranzacțiilor pe care le-ați făcut?

Puteți vedea o listă completă a tranzacțiilor accesând pagina Starea comenzii. Deși ar trebui să fiți taxat doar pentru comenzile care spun „Terminat”.

Concluzie –

Mulți oameni iubesc dramele și animațiile coreene, iar Crunchyroll este cel mai bun site pentru ei, dar în prezent există multe site-uri unde puteți găsi multe lucruri în același pachet, așa că merită să le aveți. Deci, în acest caz, ați putea căuta cum să anulați abonamentul Crunchyroll, atunci acest articol este soluția la întrebarea dvs.

Deci, asta e tot pentru acest articol. Dacă aveți întrebări, întrebați-ne în comentarii.

Android fericit…

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x