Cum să anulezi Twitch Prime? Explicat în pași simpli.

⌛ Reading Time: 4 minutes

Bună, cititori, sunt sigur că știți deja despre contul Twitch. Deci, dacă aveți un cont twitch prime și doriți să știți cum să anulați twitch prime, atunci sunteți în locul potrivit. În acest tutorial, voi împărtăși pași simpli prin utilizarea acestuia, puteți anula cu ușurință un abonament Twitch. Deci, continuă să citești…

În acest tutorial, veți cunoaște și câteva detalii de bază despre twitch prime și, de asemenea, voi împărtăși câteva actualizări recente despre twitch prime.

Detalii de bază pe care mi-ar plăcea să le împărtășesc –

Twitch Prime – transmiteți fluid și jucați din greu!

Twitch Prime este un serviciu de streaming video live de la Amazon. Viața jucătorilor ar fi fost diferită dacă nu ar fi fost Twitch.

Twitch Prime este un serviciu de streaming video live produs de Amazon în anul 2011. Dar recent Amazon a redenumit serviciul Prime Gaming. Încă este faimos și căutat cu serviciul de streaming video Twitch prime. Acest serviciu de la Amazon este un serviciu plătit pentru streaming video live.

Trebuie să verificați – Cum se dublează spațiul în Word?

Această platformă de streaming uimitoare găzduiește streaming live de jucători care joacă jocuri, turnee eSports, difuzare de muzică, difuzare „în viața reală” și streaming de conținut creativ. Puteți viziona atât streaming live, cât și „video la cerere”. În prezent, există milioane de radiodifuzori care transmit live jocuri individuale sau talk-show-uri de jocuri.

Ei bine, acum s-ar putea să aveți întrebarea cum vă puteți abona la Twitch Prime?

De asemenea, citiți – Ce înseamnă săgeata gri în Snapchat? Toate săgețile în detaliu.

Deci, iată răspunsul tău –

Vă puteți abona pentru o plată lunară și vă puteți începe canalul cu ușurință. Twitch nu are taxe ascunse. Utilizatorii pot beneficia de jocuri bonus și pachete exclusive în joc. Insignele de chat și emoții fac secțiunea de comentarii interesantă și accelerată.

Chiar dacă aveți un cont Amazon Prime, vă puteți conecta contul Twitch la acesta și puteți începe să utilizați streaming Twitch Prime. Nu este foarte simplu? Ce crezi?

În mod surprinzător, dacă utilizați deja Twitch Prime și doriți să anulați abonamentul Twitch, atunci sunteți în locul potrivit. Acum, permiteți-mi să ajung la subiectul nostru exact al articolului, „Cum să anulați Twitch Prime?”.

Înainte de a cunoaște toate metodele de ștergere a contului Twitch Prime, aș dori să vă împărtășesc câteva dintre cele mai bune funcții pe care le veți avea cu contul Twitch Prime.

Citiți articolul nostru – Cum să ștergeți contul Textnow?

Prezentare generală a caracteristicilor –

Twitch are caracteristici uimitoare care o fac una dintre cele mai bune platforme de streaming. Cele mai multe dintre aceste caracteristici au fost adăugate în momente diferite.

 • Squad Streaming
 • Funcția Editor Evidențiere
 • Extensii Twitch interesante
 • Moduri de chat
 • Snap Camera
 • Declanșarea caracterului
 • Organizator de turnee GameOn și multe altele…

Motivul după mine pentru a anula abonamentul Twitch Prime –

Poate pot oferi câteva motive pentru care aș putea anula abonamentul Prime. Dar care este motivul tău și de ce vrei să anulezi twitch prime depinde de tine. Vreau doar să vă ofer o soluție cu acest tutorial despre cum să anulați Twitch Prime.

Deci, motivele sunt –

 1. S-ar putea să te plictisești de Twitch Prime.
 2. V-ați abonat cu un cont de probă gratuită de 7 zile și nu doriți să optați pentru un abonament premium.
 3. După ce l-ați folosit pentru o perioadă, v-ați mutat la alt serviciu și nu doriți să twitch Prime acum.

Din oricare dintre motivele dvs., căutați cum să anulați Twitch Prime, atunci sunteți în locul potrivit. Veți obține soluția dvs. în următoarea parte a articolului.

Cum să anulezi abonamentul Twitch Prime?

Dacă vă bucurați de contul Twitch Prime, dar dintr-un motiv oarecare, doriți o soluție activată cum să anulați Twitch Prime, iată procedura pas cu pas:

 1. Conectați-vă la dvs Amazon cont.
 2. Faceți clic pe contul dvs., derulați în jos și faceți clic pe Setări.
 3. Faceți clic pe „Gestionați abonamentul Prime”.
 4. Selectați „anulați abonamentul Twitch Prime”.

De asemenea, puteți anula abonamentul Twitch Prime conectându-vă la contul dvs. Twitch Prime fără a afecta contul dvs. Amazon Prime.

Iată pașii –

 1. Conectați-vă la dvs cont Twitch.
 2. Din colțul din dreapta sus, faceți clic pe opțiunea profil.
 3. Atingeți setări.
 4. Selectați conexiunile din bara de meniu.
 5. Găsiți Amazon listat acolo și faceți clic pe butonul de deconectare. Și faceți clic pe „Da” în fereastra pop-up care vă cere permisiunea.

Cu această metodă, puteți anula Twitch Prime fără a vă anula contul Amazon Prime.

Puteți anula abonamentul Twitch Prime fără a face nimic. Te întrebi cum? apoi consultați secțiunea următoare

După încercarea dvs. gratuită cu Twitch Prime, așteptați 30 de zile și contul dvs. Twitch Prime va fi anulat automat. Nu trebuie să faci nimic.

Ultima, dar nu cea mai mică metodă despre cum să anulați abonamentul Twitch Prime –

De asemenea, vă puteți anula cu ușurință abonamentul prin această metodă. Trebuie doar să selectați nu vă reînnoiți abonamentul și contul dvs. Twitch Prime va fi anulat. Urmareste pasii.

 1. Conectați-vă la dvs cont Twitch.
 2. Găsiți pagina de gestionare a abonamentului.
 3. Din opțiunea dată, faceți clic pe nu reînnoiți abonamentul.
 4. Veți ajunge să vedeți un ecran pop-up cu multe opțiuni pentru a indica motivul anulării. Trebuie să selectați din nou nu reînnoiți abonamentul selectând oricare dintre motivele enumerate.

Ei bine, am încercat să explic fiecare detaliu cu privire la Twitch Prime și Cum să anulez Twitch Prime.

Iată câteva întrebări de bază frecvente la care am încercat să răspund.

Întrebări frecvente

Unde pot găsi Twitch Prime?

Cu excepția Indiei și Chinei și a altor câteva țări cu restricții, puteți găsi Twitch Prime pe tot globul.

Mă pot înscrie gratuit fără un card de credit?

Trebuie să adăugați o metodă de plată validă pentru a vă înscrie la versiunea de încercare gratuită Twitch Prime, dar puteți anula oricând.

Pot anula contul Twitch Prime fără a anula contul Amazon Prime?

Da, poți. Am explicat deja asta în secțiunea de mai sus a tutorialului.

Cuvinte finale –

Ceea ce simt este că dacă sunteți un streamer de jocuri sau un streamer video live, atunci Twitch va fi cel mai util serviciu pentru dvs. Și știți că este de la Amazon și Amazon este acum cea mai mare companie gigant tehnologică din lume. Deci, veți obține cele mai bune funcții cu care să transmiteți în flux dacă sunteți un streamer.

Dar știu că pot exista unele motive pentru care nu îl folosiți sau ceva de genul ăsta. Așadar, am explicat toate posibilitățile pentru întrebarea dvs. despre cum să anulați contul Twitch Prime cu cei mai buni și simpli pași. Știu că unora dintre voi le este dificil să anulați Twitch Prime, dar v-am făcut ușor și cu capturi de ecran.

Așadar, iată sfârșitul tutorialului despre „Cum să anulezi contul Twitch Prime”. Dacă aveți întrebări legate de acest subiect, le puteți adresa în secțiunea de comentarii.

Android fericit…

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.