Cum să apelezi video între un iPhone și un Android?

facetime
⏱️ 3 min read

„Grădina cu pereți” a Apple a împiedicat utilizatorii să apeleze video contactele lor pe platforma Android. După cum probabil știți, Facetime este disponibil exclusiv pentru utilizatorii Apple. Cu toate acestea, grădina cu pereți poate vedea în sfârșit câteva crăpături minore. Cu iOS 15, Apple a introdus în sfârșit o modalitate de a include utilizatorii Android și Windows în apelurile Facetime. Deși este nevoie de un dispozitiv Apple pentru a crea un apel și este posibil să nu existe încă o aplicație Facetime pentru Android, aceasta din urmă poate primi un apel video Facetime. Iată cum puteți efectua un apel video între un iPhone și un smartphone Android folosind Facetime.

Citeste si: HP Chromebook 15.6 cu procesor Celeron N4500 lansat în India pentru studenți

Cum să faceți Facetime de la iPhone la Android

Pasul 1: Lansați aplicația Facetime pe iPhone.

Pasul 2: Selectați „Creați link”.

Pasul 2: Selectați „Creare Link”.

Pasul 3: Atingeți „Adăugați nume” pentru a crea un nume pentru apel.

Pasul 3: Atingeți „Adăugați nume” pentru a crea un nume pentru apel.

Pasul 4: Alegeți mediul prin care doriți să partajați legătura de apel cu contactele dvs. Android. Puteți partaja linkul prin text sau prin aplicații de mesagerie precum WhatsApp, Telegram, Messenger, Instagram și multe altele. De asemenea, puteți pur și simplu să copiați linkul și să-l lipiți oriunde este necesar.

Alegeți mediul prin care doriți să partajați linkul de apel.  cum să apelezi video și să faci time-uri între iPhone și Android

Pasul 5: Odată ce utilizatorul Android primește linkul, tot ce trebuie să facă este să atingă el și va fi redirecționat către sala de așteptare Facetime din browserul său web.

Pasul 6: Permiteți utilizatorului(i) să se alăture apelului odată ce se află în sala de așteptare.

Pasul 6: Lăsați utilizatorul(i) să se alăture apelului odată ce se află în sala de așteptare.

Odată ce sunt într-un apel Facetime, utilizatorii Android pot efectua funcții de bază, cum ar fi dezactivarea sunetului/activarea sunetului, pornirea/dezactivarea camerei, comutarea camerei și comutarea ecranului complet. De asemenea, pot vizualiza alți participanți într-un aspect al grilei. Utilizatorii Android nu pot nici iniția un apel Facetime și nici nu pot adăuga alți utilizatori la un apel existent.

Utilizați o aplicație terță parte

WhatsApp vs Telegram: pe care ar trebui să-l folosiți?  Argumente pro şi contra

Deoarece funcțiile Facetime pentru utilizatorii de Android sunt extrem de limitate, utilizarea unei alternative Facetime este cea mai bună opțiune. Există o mulțime de opțiuni din care să alegeți. WhatsApp este cu siguranță cea mai bună opțiune pe care o poți alege, având în vedere popularitatea și calitatea excelentă a apelurilor. Este foarte probabil ca contactele dvs. Android să fie deja pe WhatsApp. Odată ce le-ați adăugat WhatsApptot ce trebuie să faceți este să accesați firul de conversație și să atingeți pictograma camerei video din partea de sus pentru a începe un apel video.

Citeste si: Camera Sony Alpha 7R V cu focalizare automată bazată pe inteligență artificială a fost lansată în India

Concluzie

Acesta este modul în care puteți efectua un apel video Facetime între un iPhone și un smartphone Android. După cum am menționat mai devreme, nu există Aplicația Facetime pentru Android, astfel încât toate linkurile de apel se vor deschide într-un browser web pe Android. Ce aplicație preferați să participați la un apel video? Spune-ne în comentarii!

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x