Cum să ascultați YouTube fără video pe Android

Cum să ascultați YouTube fără video pe Android
⏱️ 3 min read

Acest articol a fost publicat pentru prima dată în 2013 și a fost actualizat în mai 2017

În mod normal, sunt destul de frugal cu datele mele mobile, dar când am primit un nou contract cu o limită de 7 GB, am devenit neglijent. M-am obișnuit să ascult videoclipuri muzicale lungi, discuții, seturi de DJ și așa mai departe pe YouTube, apoi doar să-mi pun telefonul în buzunar. Luna trecută, la doar o săptămână după resetarea alocației mele de date pentru noua lună, am trecut pragul de 7 GB și dau vina pe toate pe YouTube.

O altă problemă cu ascultarea unor lucruri pe YouTube este că trebuie să lăsați ecranul aprins, ceea ce este atât durere, cât și consum de baterie (scuzați rima).

Din fericire, există o soluție pentru aceasta pentru utilizatorii de Android (în afara organizării și preîncărcării lucrurilor pe care doriți să le urmăriți / ascultați pe YouTube Go). Vine sub forma unei aplicații excelente numită FireTube, care vă permite să ascultați videoclipuri YouTube fără videoclip, reducând semnificativ utilizarea datelor și a bateriei.

Descărcați și instalați FireTube

FireTube nu este disponibil în Magazin Play, așa că iată cum să puneți mâna pe el și să vă configurați ascultarea YouTube fără video.

Mai întâi, va trebui să descărcați APK-ul FireTube de pe dispozitivul dvs. Android. Utilizați acest link pentru descărcați cea mai recentă versiune de FireTube (1.4.2) în momentul scrierii. Pentru a descărca aplicația, poate fi necesar să activați surse necunoscute pe telefon. Pentru a face acest lucru, accesați „Setări -> Securitate” și porniți glisorul pentru „Surse necunoscute”.

Notă: dacă este posibil să instalați fișierul APK dintr-o sursă necunoscută, puteți utiliza NVISO ApkScan sau AndroTotal pentru a scana fișierul APK mai întâi înainte de instalare.

După ce APK-ul a fost descărcat, deschideți-l și urmați instrucțiunile pentru instalare.

cum-asculti-youtube-fără-video-instalare-firetube

Apoi, deschideți FireTube și vi se va prezenta o interfață asemănătoare YouTube care vă arată o grămadă de melodii fierbinți. În ciuda prezentării sale axate pe muzică, în care atingerea butonului de căutare vă solicită să tastați numele melodiilor sau ale artistului, puteți efectiv să căutați orice video pe YouTube și ascultați-l fără videoclip.

Cum să ascultați YouTube fără videoclip

Acum, pentru partea crucială. Este posibil să fi observat că, în mod implicit, FireTube redă videoclipuri YouTube cu videoclipul, ceea ce învinge acest punct. Dar nu vă faceți griji, deoarece oprirea tuturor este ușoară.

Accesați Setări în FireTube, apoi debifați caseta pentru „Întotdeauna modul video”. Videoclipurile vor fi redate acum doar ca audio cu o imagine miniatură a videoclipului pe ecran.

cum-asculta-youtube-fara-video-setup-firetube

În ecranul Setări puteți alege, de asemenea, aplicația media player implicită pentru lucrurile pe care le jucați, la care va trece când părăsiți FireTube și veți continua să utilizați dispozitivul cu muzică în fundal.

Concluzie

Și iată-l: un mod frumos și simplu de a depăși problema cu trei capete a ascultării YouTube în fundal pe dispozitiv, fără videoclip și cu ecranul oprit. Bineînțeles, Google nu este un mare fan al FireTube, deoarece rezolvă o problemă pe care Google o taxează pentru a se rezolva singuri (YouTube Red), dar asta nu trebuie să vă preocupe. Dacă vă aflați în ecosistemul Google, rămâneți ușor știind că Google profită deja din abundența datelor dvs.!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x