Cum să ascundeți imagini și videoclipuri pe dispozitivul dvs. Android

Cum să ascundeți imagini și videoclipuri pe dispozitivul dvs. Android
⏱️ 4 min read

Pe lângă utilizarea smartphone-urilor noastre Android pentru efectuarea de apeluri și utilizarea rețelelor sociale, ne folosim și dispozitivele pentru a face fotografii și a înregistra videoclipuri. Videoclipurile și imaginile au multe modalități de a ajunge în dispozitivele noastre, indiferent dacă au fost descărcate de pe web, trimise către noi prin intermediul rețelelor sociale sau capturate pe dispozitivele noastre.

În unele ocazii este posibil să avem videoclipuri și imagini pe care nu vrem să le vadă oricine, care ne fac să ne gândim de două ori când cineva ne cere să ne folosim telefonul, temându-ne că ar putea rătăci în galeria telefonului nostru și să vadă ce nu ar trebui. Dacă aveți fotografii și videoclipuri pe care nu doriți să le vadă oricine, vă recomandăm să le folosiți Seif KeepSafe pentru a ascunde videoclipuri și imagini.

Ascundeți imaginile – Seif KeepSafe

Ascundeți imaginile – Seif KeepSafe este o aplicație care va păstra aceste imagini private frumoase și sigure. Când lansați aplicația pentru prima dată, vă va întreba dacă doriți să creați un cont sau să vă conectați cu o anumită adresă de e-mail. De asemenea, vă va solicita să creați un pin (pe care, evident, nu ar trebui să îl dați) pentru a vă păstra videoclipurile și imaginile în siguranță.

Foldere KeepSafe

Odată ce vă aflați în aplicație, veți observa că aplicația a configurat deja câteva albume pentru dvs., cum ar fi Album principal, Documente, Sănătate și fitness, Carduri și ID-uri. După ce ați încărcat câteva fotografii sau videoclipuri, acesta va adăuga automat un folder de gunoi. Este bine să vedeți că a adăugat dosarul pe cont propriu, doar în caz că regretați vreodată că ați șters ceva. Dacă doriți să creați un dosar, atingeți cercul albastru cu crucea albă și selectați Adăugați album.

Hide_pics_videos_Android_folders

În folderul Documente puteți adăuga în siguranță imagini cu documente sensibile la ale căror informații aveți întotdeauna nevoie de acces. În dosarul Sănătate și fitness, puteți urmări progresul acelei burtici plate pe care vi le-ați dorit dintotdeauna (am renunțat cu mult timp în urmă, dar sunt aproape acolo), iar în Carduri și ID-uri puteți păstra imagini cu lucruri precum carduri de credit, acte de identitate, asigurări și pașapoarte.

Fiecare folder vă va spune, de asemenea, câte imagini și videoclipuri aveți. Puteți vedea numărul exact chiar în partea de sus.

Hide_pics_video_Android_Count

Cum să ascundeți anumite imagini și videoclipuri

Adăugarea de fotografii și videoclipuri într-un anumit folder este foarte ușoară. Doar atingeți cercul albastru și veți vedea două opțiuni: importați din galerie și faceți o fotografie. Deoarece importați imaginea respectivă, oricine a încercat să arunce o privire neautorizată la galeria dvs. nu va putea vedea aceste imagini.

Alte caracteristici grozave KeepSafe

KeepSafe este plin de funcții utile, cum ar fi posibilitatea de a trimite imagini temporare direct din aplicație într-un mod sigur. Când spun temporar, vreau să spun că persoana care primește poza are douăzeci de secunde pentru a o vedea. Ceva de genul caracteristicii SnapChat este integrat în aplicație.

Hide_pics_video_android_Slef_Destruct1

KeepSafe are o interfață foarte simplă și ușor de utilizat, care este excelentă pentru începători. De asemenea, dispune de rotația și zoomul imaginilor, vă permite să trimiteți imagini și videoclipuri criptate și funcționează excelent pe telefoane și tablete. Lista de funcții nu se termină aici, deoarece vă permite, de asemenea, să măriți imaginile, să numiți personal toate albumele dvs. și are, de asemenea, o funcție de prezentare.

Am descărcat aplicația gratuită, dar în timp ce foloseam aplicația, am apăsat butonul Înapoi și dintr-o dată am primit un mesaj spunând că am activat funcția premium pe care o pot folosi timp de treizeci de zile, lucru de care voi profita .

Concluzie

Dacă doriți să vă păstrați videoclipurile și imaginile în siguranță de cei care v-ar putea întreba dacă vă pot folosi telefonul, KeepSafe este o opțiune excelentă. Cum vă păstrați fotografiile și videoclipurile în siguranță? Spuneți-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x