Cum să ascunzi Apple Music în iTunes pe Mac

Cum să ascunzi Apple Music în iTunes pe Mac

De când Apple a cumpărat Beats Audio, au existat zvonuri conform cărora compania din Cupertino ar lansa un serviciu de ascultare a muzicii precum Spotify. A venit în sfârșit ziua. Apple a lansat propriul serviciu de muzică numit Apple Music, care vine încorporat cu cea mai recentă versiune iOS și cu aplicația iTunes.

În timp ce mulți utilizatori se vor scufunda în acest nou serviciu de la Apple, alții vor avea nevoie de ceva timp pentru a vedea dacă asta ar dori să le folosească pentru nevoile lor de muzică. Dacă sunteți unul dintre acei utilizatori care nu sunt încă pregătiți să adopte Apple Music, aveți o modalitate de a o dezactiva în aplicația iTunes de pe Mac.

Dezactivarea funcției vă va permite să utilizați aplicația iTunes așa cum o utilizați înainte, ca și cum Apple Music nu ar exista deloc. Iată cum puteți dezactiva caracteristica în aplicația iTunes de pe Mac:

Ascunderea Apple Music în iTunes pe un Mac

1. Faceți clic pe Launchpad din doc, căutați și faceți clic pe iTunes, iar acesta se va lansa pentru dvs.

2. Când aplicația se lansează, faceți clic pe “iTunes” urmat de “Preferințe …”. Vă va duce la panoul Preferințe unde se află toate setările iTunes, inclusiv comutatorul Apple Music.

hideapplemusic-pref

3. Când panoul se deschide, asigurați-vă că vă aflați în fila “General”. Dacă nu sunteți, faceți clic pe “General” în partea de sus.

Ar trebui să vedeți că este activată caseta de selectare pentru “Afișați muzică Apple”. Faceți clic pe el și va fi debifat.

hideapplemusic-uncheck

4. De îndată ce debifați opțiunea din pasul de mai sus, veți vedea o solicitare care arată ca următoarea imagine. Se spune că va opri utilizarea bibliotecii dvs. de muzică iCloud dacă dezactivați funcția Apple Music. Faceți clic pe “Ascunde Apple Music”, iar funcția va fi ascunsă pe Mac.

hideapplemusic-prompt

5. Caseta de selectare pentru “Afișați muzica Apple” ar trebui să fie acum debifată așa cum se arată mai jos. Faceți clic pe “OK” pentru a salva setările și a închide panoul.

hideapplemusic-ok

Dacă nu vă așteptați ca serviciul să apară în aplicație fără să îl confirmați mai întâi, aveți o modalitate de a-l ascunde pe computer.

Acum, atâta timp cât nu deschideți panoul de preferințe și bifați opțiunea pentru serviciu, serviciul va rămâne dezactivat.

Concluzie

În timp ce Apple Music este un serviciu excelent și este apreciat de mulți utilizatori, unii utilizatori nu sunt încă pregătiți pentru el. Ghidul de mai sus ar trebui să îi ajute să ascundă serviciul de la apariția pe mașinile lor până când îl vor cu adevărat în viața lor.

Scroll to Top