Cum să automatizați crearea de linkuri în conținutul dvs. WordPress

Cum să automatizați crearea de linkuri în conținutul dvs. WordPress
⏱️ 6 min read

V-ați dedicat mult timp și energie în construirea site-ului dvs., așa că este firesc dacă doriți să funcționeze bine și să vă ofere rezultate optime. Una dintre metodele dovedite pentru a obține o clasare mai bună a motorului de căutare și, astfel, pentru a genera mai mulți vizitatori, este să adăugați atât linkuri interne cât și externe în conținutul site-ului dvs.

Problema este că adăugarea de linkuri este o sarcină plictisitoare. Sigur, nu aveți nicio problemă să o faceți la început, dar după ce ați creat sute de linkuri, începeți să vă întrebați dacă există modalități mai bune de a o face.

Dacă sunteți utilizator WordPress, astăzi este ziua voastră norocoasă. Vom discuta în acest articol câteva pluginuri care vă pot ajuta să automatizați procesul.

Manual vs. Automat

Este automat automatizarea întregului proces de conectare? Conceptul de bază al automatizării este de a economisi utilizatorilor timp și efort de a face același lucru din nou și din nou, iar conectarea automată în acest context înseamnă setarea mașinii dvs. WordPress pentru a insera automat un anumit URL la un anumit set de cuvinte cheie.

Dar dacă vă creați corect conținutul web, nu veți mai face niciodată o re-conectare la aceeași adresă URL externă de mai multe ori. Acest scenariu face ca legăturile automate aproape să nu merite probleme. De ce ar crea cineva regulile de conectare dacă le-ar folosi o singură dată? Ar fi mai eficient să o faceți manual.

Cu toate acestea, există două scenarii în care să o faci automat este o idee mai bună. Primul este legătură internă unde vă referiți la ceva din site-ul dvs. sau utilizați un cuvânt cheie pentru a indica o postare sau o pagină de pe site-ul dvs. Al doilea este să include linkuri afiliate în mai multe postări sau pagini.

În loc să căutați un anumit cuvânt cheie pe site-ul dvs. și să le transformați unul câte unul în linkuri (și să repetați procesul pentru alte cuvinte cheie), ar fi mai bine să utilizați un plugin pentru ao face automat. Pluginul vă va oferi mai mult timp pentru a vă concentra pe crearea de conținut de calitate.

1. Cuvinte cheie către link-uri Converter

Cuvinte cheie către link-uri Converter permite utilizatorului să seteze un anumit set de cuvinte cheie și să le asocieze cu o anumită adresă URL. De exemplu, puteți seta cuvântul cheie „Google” să se conecteze întotdeauna la „http://google.com”, apoi la activarea cuvântului cheie, pluginul va introduce automat adresa URL la fiecare referință Google pe care o poate găsi.

Puteți modifica multe elemente ale link-ului, cum ar fi adăugarea mai multor cuvinte cheie care vor fi asociate cu linkul, tipul de link, unde să deschideți linkul, scurtatorul de adrese URL, slug și multe altele. Pluginul va căuta pe site-ul dvs. cuvintele cheie și va adăuga automat linkul la acestea.

automatiza-link-uri-mte-auto-link-opțiuni

2. Linkuri afiliate automate

Așa cum sugerează și numele, acest plugin este conceput pentru specialiștii în marketing afiliați. Acesta îi va ajuta pe utilizatori să adauge automat linkuri afiliate la conținut pe baza cuvintelor cheie predefinite. Conținutul în sine nu va fi modificat în niciun fel.

Procesul de adăugare a linkurilor la cuvintele cheie aferente se poate face manual sau puteți lăsa pluginul să o facă automat. Unele dintre rețelele afiliate acceptate sunt Amazon, Clickbank, Shareasale, Ebay, Walmart, Commission Junction, BestBuy și Envato Marketplace.

De asemenea, puteți să vă ascundeți linkurile, să le setați ca „nofollow” sau „dofollow”, să limitați frecvența aparițiilor linkurilor pentru fiecare articol și multe alte opțiuni de conectare.

automate-link-mte-auto-affiliate-link

3. Linkuri de conținut SEO Post

Cercetătorii SEO știu cât de importantă este legarea internă la clasarea site-ului web pe motorul de căutare și acest plugin va ajuta utilizatorii să automatizeze procesul. Acesta va lega conținut diferit cu cuvinte cheie specificate în mod similar.

SEO Post Content Link vine cu un set de „cuvinte negre” (cuvintele care ar trebui excluse din procesul automat de conectare), dar ați putea adăuga mai multe la listă. De asemenea, puteți limita numărul de linkuri generate pe fiecare postare / pagină și puteți specifica manual cuvintele cheie sau puteți permite pluginului să le genereze automat.

linkuri automate-mte-seo-post-content-links

Pentru a crea automat o legătură internă, puteți încerca și un plugin similar numit Generator de legături interne.

Mai multe pluginuri de automatizare de conectare

În afară de asocierea cuvintelor cheie cu linkuri, există și alte tipuri de pluginuri de automatizare a legăturilor pentru WordPress care vă vor ajuta, de asemenea, în scopurile dvs. de conectare internă și externă, cum ar fi următoarele.

Încă un alt plugin pentru postări corelate (YARPP)

Acest plugin va adăuga automat linkuri către alte postări de pe site-ul dvs. care utilizează cuvinte cheie similare. Altele, care sunt bune pentru SEO, adăugarea de link-uri către alte postări de pe site-ul dvs., de asemenea, măresc implicarea utilizatorilor și îi menține pe site-ul dvs. mai mult timp. Și puteți dubla sau tripla efectul adăugând miniaturi la linkurile aferente postărilor.

automate-link-uri-mte-yarpp

Table of Content Plus (TOC +)

Un alt tip de legătură internă este conectarea diferitelor părți ale conținutului sub formă de „tabel de conținut” similar cu cel utilizat de Wikipedia. TOC + poate genera automat cuprinsul pentru postările și paginile dvs. De asemenea, puteți utiliza un truc pentru a face ca TOC-urile să se lipească de zona widgetului și să nu deruleze din ecran împreună cu conținutul.

automate-link-mte-toc

Postare populară WordPress

O modalitate de a menține vizitatorii pe site-ul dvs. mai mult timp este arătându-le postările populare. Acest plugin va face procesul ușor. Puteți pune listele populare de postări pe mai multe zone widget diferite și le puteți personaliza cu opțiuni de sortare diferite, interval de timp, numărul de postări de afișat și chiar miniaturi din postări.

automatizați-link-uri-mte-popular-post

Pretty Link Lite

Acest plugin nu este o automatizare a linkurilor, în sine, dar dacă partajați o mulțime de linkuri, ar trebui să luați în considerare utilizarea acestuia. Puteți schimba orice șiruri de URL-uri pe care doriți să le distribuiți în ceva mai elegant și mai memorabil, cum ar fi „http://www.yoursitename.com/keywords”. Și ca bonus, puteți urmări linkurile partajate pentru a obține o imagine mai bună a campaniei dvs. de partajare.

automate-link-mte-pretty-link

Vă automatizați eforturile de conectare? Ce pluginuri folosești? Și întrucât este imposibil să enumerați toate pluginurile de conectare automată disponibile acolo, dacă favoritul dvs. nu este pe listă, vă rugăm să le adăugați în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x