Cum să aveți Chrome deschis întotdeauna la o anumită pagină

Cum să aveți Chrome deschis întotdeauna la o anumită pagină

De câte ori a trebuit să mergi la vânătoare prin pagina ta de istoric Chrome pentru a ajunge la un site pe care navigai înainte să ieși din browser? Cu toții am făcut greșeala la un moment dat să părăsim Chrome fără a marca ultimul site pe care l-am vizitat doar pentru a avea probleme mai târziu. De asemenea, poate fi obositor să fie nevoie să continuați să tastați adresa unui site pe care îl vizitați de fiecare dată când începeți o nouă sesiune în browser.

Din fericire, Chrome vă oferă opțiunea de a merge întotdeauna la o anumită pagină web imediat ce porniți browserul sau de a avea browserul deschis la ultima filă sau filele pe care le vizitați în timpul ultimei sesiuni.

Setarea unei pagini principale

Deschideți Chrome și accesați cele trei puncte din colțul din dreapta sus al browserului.

Va apărea o fereastră pop-up cu o listă de opțiuni. Derulați în jos lista și selectați fila Setări.

Veți fi dus la o nouă pagină cu o listă de opțiuni de personalizare pentru Chrome.

Pagina Setări Google

În stânga paginii este o secțiune intitulată „La pornire”. Atingeți secțiunea și veți găsi trei opțiuni:

Opțiuni implicite ale browserului Chrome

  • Deschideți pagina Filă nouă: Selectarea acestei opțiuni înseamnă că de fiecare dată când deschideți Chrome, se va deschide o nouă fereastră în locul unei anumite pagini. Aceasta este setarea implicită pentru Chrome.
  • Continuați de unde ați rămas: Această opțiune vă va permite să începeți fiecare nouă sesiune de navigare cu aceleași site-uri deschise de la început pe care navigați în timpul sesiunii anterioare. Toate filele deschise ultima dată când utilizați Chrome vor fi reîncărcate pe ecran la repornirea Chrome.
  • Deschideți o anumită pagină sau un set de pagini: Vă permite să selectați paginile specifice pe care doriți să le deschideți automat de fiecare dată când Chrome pornește. Pentru a utiliza această caracteristică, mai întâi apăsați pe opțiune. Veți vedea o listă a site-urilor pe care le-ați deschis în prezent. Dacă doriți să setați aceste site-uri ca pagină de pornire, pur și simplu apăsați pe opțiunea Utilizați paginile actuale.

De asemenea, veți vedea opțiunea „Adăugați o pagină nouă”. Când selectați această opțiune, va apărea o fereastră pop-up în care puteți introduce adresa URL a site-ului web pe care doriți să îl setați ca pagină de pornire. Faceți acest lucru de câte ori doriți să setați mai multe pagini de pornire.

După ce ați făcut modificările paginii dvs. de pornire în conformitate cu dorințele dvs., pur și simplu ieșiți din pagină. Data viitoare când porniți browserul Chrome, pagina de pornire va apărea în funcție de alegerea făcută la pașii anteriori din acest articol.

Concluzie

Utilizarea acestei caracteristici de personalizare vă asigură că orice sesiune de navigare Chrome care este întreruptă poate fi repornită imediat pornind din nou Chrome și trimisă automat pe site-urile pe care navigați în timpul sesiunii anterioare. De asemenea, vă permite să aveți site-urile pe care le vizitați des și care au nevoie de atenția dvs. imediată pentru a vă aștepta de îndată ce porniți Chrome.

Credit de imagine: Site-uri web care vă pot plăcea