Cum să blocați și să permiteți ferestrele pop-up pe Safari

Cum să blocați și să permiteți ferestrele pop-up pe Safari
⏱️ 4 min read

De cele mai multe ori, blocatorul de ferestre pop-up din browserul Safari Apple va face treaba fără nicio intervenție a utilizatorului. Este o veste foarte bună, deoarece aceste ferestre pop-up pot fi de la reclame nedorite până la încercări de phishing (ați câștigat un premiu!) Care speră să obțină acces la informațiile dvs. personale. Pe de altă parte, uneori, blocatorul de ferestre pop-up poate fi puțin prea protector și poate opri apariția ferestrelor pop-up importante ale băncii. Vestea bună este că puteți modifica blocarea ferestrelor pop-up în mod continuu până când veți găsi cantitatea potrivită de protecție pentru dvs. Iată cum să blocați sau să permiteți ferestrele pop-up pe Safari.

Blocați sau permiteți ferestrele pop-up în Safari pe Mac

1. Începeți prin lansarea Safari din doc, apoi accesați „Safari -> Preferințe” din bara de meniu.

2. În fereastra pop-up, localizați „Site-uri web”, apoi localizați „Pop-up Windows” în meniul din stânga.

3. Găsiți opțiunea pentru „Când vizitați alte site-uri web” în partea din stânga jos a ferestrei pop-up.

4. Aveți acum la dispoziție trei opțiuni care vă vor ajuta să gestionați mai bine ferestrele pop-up prin Safari pe Mac:

  • Permite: aceasta va permite să apară toate ferestrele pop-up, care pot include atât cele legitime trimise prin bănci sau site-uri de vânzare cu amănuntul, cât și ferestrele care pot fi dăunătoare.
  • bloc: așa cum era de așteptat, aceasta va bloca toate ferestrele pop-up, ceea ce înseamnă că nu se va deschide nicio fereastră unde ar trebui să apară o fereastră pop-up Aceasta este cea mai protectoare opțiune, dar puteți pierde și deschiderea ferestrelor potențial utile sau necesare.
  • Blochează și notifică: când vizitați un site cu o fereastră pop-up, Safari va afișa o pictogramă în „câmpul de căutare inteligentă” pe care puteți face clic și alegeți manual dacă fereastra pop-up ar trebui să se deschidă sau să rămână închisă.
Blocare Permite Safari Pop Ups Mte

Este important să rețineți că instrucțiunile de mai sus sunt mai mult direcționate către ferestrele pop-up în ansamblu în Safari. Pentru a configura acest lucru, este mai bine să o faceți din ecranul de pornire Safari, unde va acoperi toate navigările viitoare. Cu toate acestea, dacă doriți să vă asigurați că ferestrele pop-up de pe anumite site-uri web sunt blocate și / sau permise, puteți accesa site-ul respectiv și vă puteți întoarce la „Meniul Preferințe Safari -> Site-uri web -> Ferestre Pop-up” și permiteți ferestrele pop-up pe site. Acesta este un mod excelent de a bloca site-urile web în totalitate, dar permiteți-le pentru banca dvs., site-ul preferat de cumpărături etc.

Blocați sau permiteți ferestrele pop-up pe iOS

Similar cu Safari pe Mac, puteți bloca sau permite ferestrele pop-up pe iOS.

Blocare Permite Safari Pop Ups Ios

Pentru aceasta, urmați pașii de mai jos.

1. Accesați Setări și derulați lista în jos până găsiți Safari.

2. Odată ce se deschide fereastra Safari, priviți spre mijlocul ecranului până găsiți secțiunea „General”.

3. Pentru a bloca ferestrele pop-up, activați sau dezactivați opțiunea „Blocați ferestrele pop-up”. Dacă este verde, Safari blochează ferestrele pop-up. Dacă este gri, nu blochează în mod activ nicio fereastră pop-up.

Acesta este singurul pas pe care trebuie să îl faceți pentru a bloca sau a permite ferestrele pop-up pe Safari. Dezavantajul este că nu puteți filtra între ferestrele pop-up dorite și cele pe care nu le doriți. Spre deosebire de versiunea Mac a Safari, unde puteți specifica anumite site-uri care pot afișa mereu ferestre de tip pop-up, nu este cazul Safari pentru iOS.

Gânduri finale

Acum că ați personalizat setările pop-up din Safari, vă recomandăm să personalizați pagina de pornire sau să instalați mai multe extensii pentru a-i extinde funcționalitatea.

Legate de:

  • Cum se șterge automat Istoricul navigării pe Safari, Chrome și Firefox
  • 3 alternative Safari pentru iPhone
  • 4 dintre cele mai bune alternative Safari pentru Mac

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x