Cum să blochezi pe cineva pe Instagram și ce se întâmplă după

Cum să blochezi pe cineva pe Instagram și ce se întâmplă după
⏱️ 3 min read

Dacă nu doriți să modificați setările de confidențialitate de pe contul dvs. Instagram, dar nici nu doriți ca un anumit utilizator să vă acceseze imaginile, aveți întotdeauna opțiunea de a bloca acea persoană. Următorul ghid vă va arăta cât de ușor este și, în cel mai scurt timp, acel utilizator enervant va fi un lucru din trecut.

Pentru a bloca orice utilizator de pe Instagram, va trebui să lansați aplicația Instagram și să accesați profilul persoanei pe care doriți să o blocați. (Puteți face acest lucru și dacă doriți să blocați un utilizator obișnuit sau orice organizație).

După ce ați accesat profilul persoanei, faceți clic pe cele trei puncte verticale din colțul din dreapta sus al ecranului, dar dacă utilizați iPhone-ul, căutați o săgeată. Acum ar trebui să vedeți șase opțiuni: Blocați, Raportați, Copiați adresa URL a profilului, Trimiteți mesajul, Trimiteți profilul ca mesaj și Activați notificările de postare. După ce alegeți „Blocați”, Instagram vă va întreba dacă sunteți sigur că doriți să blocați acest utilizator, astfel încât blocările accidentale sau nedorite să nu fie realizate.

Dacă ar fi să blochezi persoana greșită, utilizatorul respectiv nu ar mai putea să-ți găsească contul și s-ar părea că l-ai fi eliminat (dacă contul tău este privat). Dacă contul dvs. este public, persoana respectivă vă va putea găsi în continuare prin comentariile pe care le-ați făcut asupra conturilor altor utilizatori sau doar tastând adresa URL a Instagramului: http://www.instagram.com/username.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Cum să deblochezi pe cineva pe Instagram

I-ai iertat utilizatorului acela că este atât de enervant și vrei să îi oferi o a doua șansă? Dacă da, deblocarea cuiva este la fel de ușoară ca blocarea acesteia. Pentru a debloca pe cineva, trebuie doar să urmați aceiași pași pe care i-ați făcut atunci când l-ați blocat, dar „Blocare” va fi acum înlocuită cu „Deblocare”. Doar atingeți acțiunea dorită și sunteți bine să mergeți. Amintiți-vă, puteți bloca și debloca utilizatorii numai din aplicația oficială Instagram și nu din aplicația web.

Block_User_Instagram_Deblocare

Ce se întâmplă după ce blochezi pe cineva pe Instagram

Când blochezi pe cineva pe Instagram, cealaltă persoană nu primește o notificare că a fost blocată. Vor observa doar pentru că nu vor putea interacționa cu dvs. sau vor vedea actualizări de la dvs. De asemenea, trebuie să rețineți că, dacă persoana blocată vă menționează folosind simbolul „@”, veți vedea acest lucru în actualizările dvs. Aprecierile și comentariile persoanei blocate nu vor fi eliminate.

Pentru a șterge comentariile unui utilizator despre fotografiile dvs., trebuie să lansați aplicația mobilă Instagram și să deschideți comentariile. Dacă utilizați iPhone-ul, apăsați butonul Comentarii chiar sub imagine pentru a accesa comentariile. Dacă utilizați dispozitivul Android, atingeți balonul de comentarii, căutați comentariul pe care doriți să îl ștergeți, selectați-l și ar trebui să vedeți o pictogramă coș de gunoi în colțul din dreapta sus.

Persoana pe care ați decis să o blocați vă poate menționa pe Instagram utilizând numele de utilizator, dar acest lucru nu va apărea în Activitate. După blocarea cuiva, Aprecierile acestora vor fi, de asemenea, chiar acolo unde l-au lăsat și pot, de asemenea, să vadă în continuare comentariile și aprecierile dvs. pe alte imagini.

Concluzie

Există diverse motive pentru care ați putea dori să blocați pe cineva pe Instagram, dar dacă vreți să decideți să o faceți, acum știți cum să o faceți și ce se întâmplă după aceea. A trebuit vreodată să blochezi pe cineva pe Instagram? Spuneți-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x