Cum să câștigi criptomonedă navigând pe web

Cum să câștigi criptomonedă navigând pe web
⌛ Reading Time: 7 minutes

Investiția în criptomonedă este un rulot rusesc de minuri zdrobitoare și maxime exaltante. Dacă doriți să vă scufundați degetele de la picioare în apele criptografice fără a risca niciunul din banii câștigați cu greu, sunteți în noroc. Puteți câștiga o criptomonedă deținută și tranzacționată pe scară largă prin simpla navigare pe web cu browserul Brave și BAT.

Ce este browserul curajos?

Brave este un browser de internet bazat pe Chromium – un proiect open-source condus de Google și folosit ca bază pentru browserul Chrome utilizat pe scară largă de către Google. Deoarece Brave și Chrome au în esență același motor sub capotă, experiența utilizatorului este similară. Mai simplu spus, dacă utilizați în prezent Chrome, veți fi ușor să vă adaptați la Brave.

Ceea ce diferențiază cu adevărat Brave de Chrome și de alte browsere populare este dublu: viteza și confidențialitatea. Brave susține că poate încărca pagini web de până la trei ori mai repede decât Chrome, toate protejând în același timp utilizatorii de metodele fără scrupule pe care multe site-uri web le folosesc pentru a culege date cu caracter personal, cum ar fi istoricul de navigare etc. El face acest lucru prin eliminarea esențială a tuturor anunțurilor de pe un anumit site web. .

Prin eliminarea anunțurilor, există mai puține date care trebuie colectate și transmise, rezultând o experiență mai rapidă a utilizatorului. În plus față de eliminarea anunțurilor, Brave elimină și tracker-urile de anunțuri, izolându-i în mod esențial pe utilizatori de colectarea datelor.

Câștigați sigla Crypto Bat

Acest lucru poate suna ca un vis devenit realitate; cu toate acestea, criticii lui Brave au subliniat rapid că fără reclame, Internetul așa cum îl știm pur și simplu nu ar putea exista. Anunțurile enervante care aruncă site-urile web sunt o necesitate pentru mulți creatori de conținut, deoarece este singura modalitate de a genera venituri pentru a menține site-ul.

Curajos elimină capacitatea site-urilor și a creatorilor de a fi plătiți, ceea ce poate duce la o experiență mai bună a utilizatorului, dar înfometează site-ul cu numerarul de care are nevoie pentru a continua. Pentru a remedia acest lucru, Brave a conceput o modalitate de a afișa anunțuri în fața utilizatorilor, oferind în același timp viteză și confidențialitate. Acesta realizează acest lucru recompensând utilizatorii pentru vizionarea anunțurilor în propria criptomonedă: Basic Attention Token sau BAT.

Ce este BAT?

Jetoanele de bază pentru atenție sau BAT-urile, așa cum sugerează și numele, se câștigă atunci când un utilizator curajos optează pentru vizualizarea unui anunț. Anunțurile sunt livrate utilizatorilor într-un mod unic. Întrucât toate anunțurile sunt curățate dintr-o pagină înainte ca un utilizator să se uite la ea, Brave le permite utilizatorilor să opteze pentru a vedea anunțuri, livrându-le ca notificări pop-up. Utilizatorul poate alege apoi să facă clic pe fereastra pop-up, care deschide o filă nouă cu conținutul anunțului.

Câștigă Crypto Batexplained

BAT câștigate de utilizatori sunt stocate într-un portofel încorporat în browser. BAT poate fi apoi utilizat pentru a „plăti” editorii de site-uri web ca o modalitate de a sprijini acei creatori. Alternativ, utilizatorii își pot păstra BAT-ul și chiar îl pot tranzacționa cu alte criptomonede sau monede fiduciare pe o varietate de burse. Începând cu 1 iunie 2021, un singur BAT valorează aproximativ 0,70 USD, cu aproximativ 1,5 miliarde BAT în circulație.

Cum câștig BAT?

După cum am menționat mai devreme, câștigarea BAT necesită doar vizualizarea anunțurilor. Anunțurile sunt livrate utilizatorilor prin notificări pop-up. In conformitate cu Întrebări curajoase, utilizatorii sunt recompensați BAT pur și simplu optând pentru programul publicitar.

Câștigă anunțuri Crypto Brave

Aceasta înseamnă că doar vizualizarea unei notificări pentru un anunț înseamnă că veți câștiga BAT – nici măcar nu trebuie să faceți clic pe el. De fapt, faceți clic pe un anunț care nu vă interesează este descurajat. Poziția lui Brave este că utilizatorii ar trebui să facă clic doar pe anunțurile care îi interesează.

Cum se maximizează câștigurile BAT

Pentru a vă maximiza BAT va fi necesar să vă uitați la mai multe reclame. Dacă sunteți în regulă cu asta, atunci există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că câștigați cel mai mult BAT posibil. Primul lucru pe care îl puteți face este să utilizați browserul Brave pe toate dispozitivele dvs. Browserul curajos este compatibil cu Windows (32 și 64 biți), macOS (Intel și ARM64) și Linux. În plus, browserul Brave este disponibil pentru Android și iOS dispozitive.

Notă: Utilizatorii iOS nu vor mai putea câștiga BAT. Cu toate acestea, utilizatorii iOS pot instala și utiliza browserul Brave.

Câștigați setările de recompensă Crypto

După ce ați instalat Brave pe dispozitiv, veți dori să vă îndreptați către Setările Brave Rewards. Puteți face acest lucru într-unul din cele trei moduri. Tip curajos: // recompense în bara de adrese a browserului și apăsați Enter. De asemenea, puteți face clic pe pictograma meniului „hamburger” din partea dreaptă sus a ferestrei browserului dacă sunteți pe un computer. Dacă sunteți pe mobil, atingeți cele trei puncte din dreapta jos. În meniul care apare, căutați „Recompense curajoase” și dați clic / atingeți. În cele din urmă, puteți să faceți clic sau să atingeți pictograma Token Basic Attention din capătul barei de adrese a browserului. Aceasta va deschide o fereastră care afișează veniturile BAT. Faceți clic / atingeți „Setări recompense”.

Câștigați setări de anunțuri Crypto Brave

Cu pagina Brave Rewards Settings deschisă, asigurați-vă că comutatorul de comutare etichetat „Anunțuri” este activat. Lângă comutatorul de comutare se află pictograma setărilor pentru anunțuri. Faceți clic / atingeți pe aceasta pentru a afișa o casetă derulantă în care puteți nominaliza câte anunțuri doriți să vedeți pe oră. Acest lucru ar trebui să fie de la sine înțeles, dar vizionarea mai multor reclame înseamnă să câștigi mai multe BAT. Numărul maxim de anunțuri în momentul redactării acestui articol este de cinci, așa că mergeți mai departe și selectați „5 anunțuri pe oră”.

Maximizați câștigurile BAT pe un PC

În plus față de pașii descriși mai sus, dacă utilizați Brave pe un computer, aveți o altă oportunitate de a câștiga BAT. Când lansați browserul, veți vedea pagina de pornire Brave.

Câștigă Pagina principală Crypto Brave

Pagina de pornire are câteva statistici interesante și câteva widget-uri, inclusiv câștigurile dvs. BAT estimate pe fundalul unor peisaje frumoase. În partea dreaptă jos a paginii de pornire veți vedea „Personalizați”. Faceți clic pe acesta pentru a deschide un meniu.

Câștigați pagina de pornire personalizată Crypto

Aici veți putea personaliza o varietate de lucruri. Dacă faceți clic pe „Imagine de fundal”, veți observa un comutator cu comutare „Afișați imaginile sponsorizate”. Dacă activați acest lucru, veți prezenta anunțuri pe pagina dvs. de pornire Brave, câștigând mai multe BAT.

Maximizați câștigurile BAT pe dispozitive mobile

În cele din urmă, dacă sunteți pe un dispozitiv Android, puteți alege să vedeți anunțuri chiar și atunci când nu navigați activ pe web. Lansați Brave și atingeți pictograma meniu (trei puncte stivuite). Apoi, atingeți pictograma cu roți dințate denumită „Setări”. De acolo, derulați în jos și atingeți „Brave Rewards” sub subtitlul „Advanced”.

Câștigă Crypto Brave Advanced Ads Android
Câștigați Crypto Show Ads Android

În ecranul următor, veți vedea o opțiune etichetată „Afișați anunțuri când Brave nu este utilizat”. Dacă treceți comutatorul de comutare în poziția PORNIT, va apărea notificări de anunțuri pe dispozitivul dvs. chiar și atunci când nu navigați pe web.

Cum să transferați BAT din browserul curajos și într-un portofel Crypto

Așa cum am menționat anterior, sistemul de recompensă BAT este destinat utilizatorilor pentru a „oferi” site-uri web și creatorilor de conținut pe care îi frecventează. Cu toate acestea nu trebuie. Puteți să vă țineți BAT-ul cât timp doriți. BAT-ul pe care îl câștigați este stocat în portofelul încorporat al Brave Browser.

Cu toate acestea, utilizatorii își pot transfera BAT din Brave Browser și într-un portofel. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă „verificați” portofelul. Acest lucru necesită crearea unui portofel Uphold. Acest lucru permite transferul BAT către portofelul Uphold nou creat. Odată ce BAT-ul dvs. se află în portofelul dvs. Uphold, puteți transfera BAT-ul dvs. într-un alt portofel sau într-un schimb.

Câștigă Crypto Uphold Verify

Acestea fiind spuse, există o avertizare majoră. Utilizatorii trebuie să acumuleze un anumit număr de BAT înainte de a-și putea „verifica” portofelul. Pe computer, numărul magic este de 15 BAT. Pe dispozitivele mobile, va trebui să câștigi 25 BAT înainte de a putea verifica portofelul. În funcție de cât timp navigați pe Web, acumularea multă BAT poate dura ceva timp.

Schimburi care enumeră BAT ca o criptomonedă comercializată

După ce ați transferat BAT-ul din browserul Brave și într-un portofel, îl puteți trimite la un schimb. De acolo, puteți schimba BAT pentru alte criptomonede sau o puteți vinde în numerar. Alternativ, este, de asemenea, posibil să vă împrumutați BAT și să câștigați dobânzi.

Câștigă Crypto Binance

Cu toate acestea, nu fiecare schimb de criptomonede listează BAT. Am compilat o listă cu unele dintre cele mai populare schimburi care listează BAT, astfel încât să puteți începe tranzacționarea cât mai curând posibil.

Crypto.com
Binance
Coinbase
Bittrex
CoinSpot
Bitfinex

Folosiți browserul Brave? Tranzacți activ jetoane de atenție de bază? Spuneți-ne în comentarii!

Legate de:

  • Ce trebuie să știți despre portofelele hardware pentru criptomonedă
  • Cum să vă păstrați criptomoneda în siguranță
  • 6 strategii pentru tranzacționarea în siguranță a criptomonedelor

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.