Cum să căutați rapid orice pe dispozitivul dvs. Android

Cum să căutați rapid orice pe dispozitivul dvs. Android
⏱️ 4 min read

În zilele noastre, majoritatea oamenilor își folosesc de obicei dispozitivul Android ca „computer personal” mai degrabă decât ca pe un desktop real. Deoarece cele mai recente smartphone-uri sunt suficient de puternice pentru a conține o cantitate extinsă de informații, este posibil să nu fiți nevoit nici măcar să porniți computerul.

Există un singur dezavantaj în a avea atât de multe fișiere pe telefon. Cu cât aveți mai multe fișiere, cu atât aveți nevoie de mai mult timp pentru a le găsi. Cel puțin pentru moment, Android nu are o caracteristică care să caute fișierul pe întregul dispozitiv, dar asta nu ar trebui să fie o problemă.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Cum să vă găsiți fișierele pe orice dispozitiv Android – Opțiunea 1

O aplicație utilă pe care o puteți folosi pentru a găsi orice fișier de pe dispozitivul dvs. Android este Andro Search. Este gratuit, dar dacă doriți să eliminați anunțurile și să utilizați funcții specifice, puteți face upgrade la Pro. Când instalați prima dată aplicația, va trebui să scaneze conținutul dispozitivului pentru a găsi fișierele pe care le căutați.

Veți vedea o bară de căutare în partea de sus, unde puteți căuta fișiere după nume, tip de extensie și chiar după număr (util atunci când căutați un contact). În partea de jos veți vedea ce fișiere au fost modificate recent și orice aplicație ați instalat.

Andro Search va căuta, de asemenea, fișiere în Evernote, Microsoft Word, Excel și OpenOffice, precum și fișiere PDF și alte aplicații. Când aplicația găsește fișierul, acesta vă va arăta o previzualizare a acestuia și, dacă este ceea ce căutați, pur și simplu apăsați pe el pentru a deschide fișierul. Dacă fișierul pe care îl deschideți este un videoclip, Andro Search vă va cere să decideți cu ce aplicație doriți să îl deschideți.

În partea laterală a fișierului, veți vedea, de asemenea, un meniu derulant care vă va oferi diverse opțiuni cu privire la ceea ce puteți face cu fișierul. De exemplu, puteți șterge, partaja, obține detalii, deschide ca și multe altele.

optiuni de cautare

Găsiți fișiere pe dispozitivul dvs. Android cu Jet File Search – Opțiunea 2

Dacă prima opțiune nu v-a convins, puteți încerca întotdeauna Aplicația Jet File Search. În pagina principală a aplicației veți vedea toate fișierele dvs. împărțite în diferite categorii, cum ar fi recent, descărcare, audio, fotografie etc.

căutare-jet

Pentru a căuta un fișier, atingeți pictograma de căutare din partea dreaptă sus și explorați. Când introduceți numele fișierului, aplicația nu vă va afișa o previzualizare ca aplicația anterioară, dar cel puțin veți vedea numele fișierului. Va trebui să atingeți pictograma de căutare de pe tastatură pentru a face să apară opțiunea de căutare.

căutare-sortare

De asemenea, puteți schimba modul în care aplicația vă sortează fișierele. De exemplu, vă puteți sorta fișierele după timp, tip, dimensiune și în ordine alfabetică. Aplicația vă poate sorta fișierele în una, două sau trei coloane. Aplicația este puțin lentă atunci când încercați să o lansați, dar este util să localizați fișierele.

Concluzie

Găsirea unui fișier cât mai rapid poate fi crucială, mai ales dacă are legătură cu termenele limită. Cu aceste aplicații vă puteți găsi cu ușurință fișierele fără a fi nevoie să derulați o listă nesfârșită de opțiuni. Ați găsit vreodată fișiere pe care nici nu știați că le aveți? Împărtășiți-vă gândurile în comentarii.

Credit de imagine: Focalizare selectivă pe tastatură cu concept de căutare a lupei în ton de noapte întunecat de silvabom / Shutterstock

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x