Como Colaborar e Destacar Mudanças nas Notas no iOS

Cum să colaborați și să evidențiați modificările în Note pe iOS

Aplicațiile care iau note au devenit foarte populare în ultimii ani. Deși există multe opțiuni excelente disponibile pentru a alege pe mai multe dispozitive, aplicația Notes de la Apple preia conducerea ecosistemului Apple. Majoritatea utilizatorilor folosesc aplicația pentru a lua rapid la cunoștință informații importante, pentru a scana documente, pentru a face liste de sarcini, etc.

Funcția este similară cu ceea ce se găsește în Google Docs, iCloud Pages etc. Permite mai multor utilizatori să colaboreze și să lucreze împreună la o singură notă. Puteți invita un prieten sau un coleg să vizualizeze și să facă modificări în Notă, iar posibilitatea de a evidenția toate aceste modificări face mai ușoară identificarea tuturor modificărilor făcute în Notă.

Cerințe

Pentru a evidenția modificările din Note, va trebui mai întâi să aflați cum să partajați o notă de pe dispozitiv cu o altă persoană. Există câteva cerințe de bază pentru acest lucru. Va trebui să vă asigurați că aveți iCloud, deoarece toate notele partajate sunt gestionate prin iCloud. În mod similar, trebuie să vă asigurați că dispozitivul dvs. rulează iOS 10 sau o versiune ulterioară sau macOS 10.12 sau o versiune ulterioară (pe Mac). Dacă aceste cerințe sunt îndeplinite, veți putea partaja documente cu alte persoane.

Partajarea unei note se realizează prin trimiterea unei invitații către persoana / persoanele alese de dvs. Odată ce destinatarul primește invitația, el / ea va putea deschide nota și face modificări la aceasta.

Activați colaborarea în note

Pentru a invita pe alții să colaboreze la o notă:

1. Deschideți aplicația Notes de pe dispozitiv.

2. Asigurați-vă că vă aflați în secțiunea de note „iCloud” și nu „Note de pe dispozitivul meu”. Dacă nu puteți vedea opțiunea iCloud, asigurați-vă că Notes este activat pentru contul dvs. iCloud de pe dispozitiv. Pentru aceasta, navigați la „Setări / Preferințe sistem -> iCloud” și activați Note.

3. Deschideți nota pe care doriți să o partajați.

4. În partea superioară a notei, ar trebui să vedeți o pictogramă Mai multe (cu trei puncte) lângă ea. Atingeți-l.

5. Alegeți „Distribuiți nota”.

Colaborează note Ios Share

6. Alegeți metoda pe care doriți să o utilizați pentru a partaja nota destinatarului. Puteți partaja invitația folosind Mesaje, Poștă etc. Copiați un link sau selectați un alt serviciu care nu este listat, dar disponibil, alegând butonul „Mai multe”.

Colaborează note Opțiuni de partajare Ios

7. Trimiteți invitația de partajare a notelor.

7. Pe de altă parte, destinatarul va primi invitația de a deschide nota partajată. După ce face clic pe el, nota se va deschide în aplicația Notes și va fi adăugată la secțiunea iCloud Notes.

Colaborați note Ios Note partajate

Avantajul acestei metode este că permite editarea în timp real a notelor. Puteți alege această caracteristică pentru a partaja cu ușurință alimente sau liste de cumpărături, note de la o clasă etc.

Cum să evidențiați modificările din notele partajate

După ce aveți o notă partajată pe dispozitiv, puteți activa funcția de evidențiere pentru a evidenția instantaneu modificările făcute de orice utilizator care colaborează la Notă.

1. Deschideți nota pe care doriți să activați modificările de evidențiere. Dacă ați distribuit deja nota altor colaboratori, veți vedea un semn de bifare lângă semnul persoană în partea de sus a aplicației.

Note de colaborare Ios Shared

2. Faceți din nou clic pe această pictogramă. Veți putea vedea cu cine ați activat distribuirea. Sub aceasta, veți vedea opțiunea „Evidențiați toate modificările”. Activați acest lucru pentru a urmări toate modificările dintr-o anumită notă pe care o partajați.

Colaborare note Ios Shared List

Puteți alege să nu mai partajați nota în orice moment utilizând același meniu. În mod similar, puteți alege să eliminați accesul pentru un anumit utilizator.

Când încetați să distribuiți o notă cuiva, aceasta este eliminată automat de pe dispozitiv. Ștergerea notei o elimină și de pe dispozitivele persoanelor cu care ați distribuit nota. Cu toate acestea, nota va fi mutată numai în folderul Șters recent de pe dispozitiv.

Știați că puteți scana documente direct în aplicația Notes de pe dispozitivul dvs. iOS? Acest lucru poate fi util pentru a distribui într-o notă de colaborare. Aveți alte sfaturi sau gânduri pentru aplicația Notes? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Credit de imagine: Apropiere a mâinii cu evidențiere peste document de către DepositPhotos

Legate de:

  • Cum să vă organizați aplicațiile pentru iPhone
  • Cum deblocați acțiunile „Atingeți înapoi” pe iPhone
  • Cum să schimbați browserul web implicit pe iPhone și iPad