Cum să comprimați fișiere audio mari în Android

Cum să comprimați fișiere audio mari în Android
⏱️ 4 min read

Ați încercat vreodată să trimiteți un fișier audio prin WhatsApp pentru a primi doar mesajul că este prea mare? Este ceva care s-a întâmplat aproape tuturor și poate fi foarte enervant dacă este ceva ce trebuie trimis imediat.

Dacă fișierul audio pe care doriți să îl trimiteți depășește limita de 16 MB pe care WhatsApp o are, următoarele aplicații vă pot ajuta. Sunt ușor de utilizat, deci nu aveți de ce să vă faceți griji dacă nu vă înțelegeți foarte bine cu tehnologia.

1. WinZip – Instrumentul Unzip Zip

WinZip este o aplicație care poate face treaba și poate comprima acele fișiere. Pentru a comprima fișierul audio, alegeți unde ați salvat fișierul pe cardul SD sau pe cardul SD extern. Alegeți fișierul în care aveți fișierele audio și bifați caseta din dreapta acestuia. Dacă atingeți numele fișierului, aplicația va reda doar sunetul.

Când este selectată caseta, o nouă pictogramă de hârtie cu vârful îndoit va apărea în stânga pătratului gol din dreapta sus. Atingeți noua pictogramă și alegeți unde doriți să salvați fișierul. Veți vedea două opțiuni excelente, cum ar fi salvarea acestuia pe Dropbox sau Google Drive. Puteți salva fișierul acolo doar dacă achiziționați aplicația pentru 1,99 USD.

După ce alegeți o locație pentru păstrarea fișierului, atingeți butonul albastru „Zip aici” din dreapta jos. Dați fișierului un nume (veți vedea și o opțiune pentru a vă cripta fișierul) și fișierul dvs. va începe să se comprime. Fișierele pe care le comprimați vor fi salvate în opțiunea My Files a aplicației.

2. MP3, MP4 Audio Video Cutter, Trimmer, Converter

mic-mp3

MP3, MP4 Adio Video Cutter funcționează diferit față de aplicația anterioară. De exemplu, opțiunea de comprimare este vizibilă când aveți fișierul audio deschis. Atingeți opțiunea Convertor audio când deschideți prima dată aplicația (opțiunea portocalie).

Alegeți fișierul audio pe care doriți să îl comprimați din folderul de pe dispozitiv. Când fișierul este deschis, acesta va începe să fie redat automat, așa că pregătește-te să apeși butonul de pauză dacă nu vrei să faci zgomot. Activați opțiunea de comprimare și alegeți codarea și rata de biți la alegere.

Când ați terminat, atingeți opțiunea mare de conversie rotundă și denumiți fișierul. Apăsați OK și fișierul dvs. va începe să se comprime. Timpul de comprimare va depinde de cât de mare este fișierul. Aplicația are, de asemenea, alte opțiuni, cum ar fi tăietorul audio, dispozitivul de tăiere video, sunetul sonor și multe altele.

3. Compresor MP3

small-converterblue

Compresor MP3 este o aplicație foarte ușor de utilizat, deoarece păstrează lucrurile simple. Pentru a începe să utilizați aplicația, atingeți butonul colosal Începeți acum imediat ce îl deschideți. Alegeți fișierul audio pe care doriți să îl comprimați și alegeți tipul de fișier și calitatea.

După ce ați ales opțiunile preferate, atingeți butonul de comprimare audio din partea de jos. Fișierul dvs. va începe să se comprime. Timpul de comprimare cu această aplicație va depinde, de asemenea, de cât de mare este fișierul dvs. Dacă doriți să accesați un fișier audio pe care l-ați comprimat deja, selectați opțiunea Albumul meu din partea stângă jos. Aplicația vă spune, de asemenea, cât de lung este fiecare fișier audio.

Concluzie

Cu aplicațiile menționate anterior, veți putea în cele din urmă să trimiteți acel fișier audio și nu va trebui să vă uitați la acel mesaj care vă spune că fișierul este prea mare. Care aplicație a funcționat cel mai bine pentru tine? Împărtășiți-vă gândurile în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x