Cum să configurați ascultarea privată pe Roku

Cum să configurați ascultarea privată pe Roku

Căștile fără fir sunt un dar pentru oricine căruia îi place să se uite la televizor lângă soțul care doarme sau ca o modalitate de a nu trezi copiii după ce sunt în pat, iar Roku știe acest lucru. Dar, în loc să vă facă să ieșiți și să cumpărați un set cu totul nou de căști scumpe pentru a beneficia de experiența de ascultare fără fir, compania a inclus o nouă funcție de ascultare privată în toate dispozitivele lor, ceea ce face rapid și ușor să transmiteți orice sunet de pe televizorul dvs. preferat. emisiuni și filme la orice cască la alegere.

Configurarea ascultării private

Pentru început, ar trebui să luați în considerare cele două moduri diferite de implementare a ascultării private pe dispozitivele Roku și dacă dispozitivul dvs. acceptă sau nu acea configurare specifică. Există două moduri în care poate fi utilizată ascultarea privată: fie printr-o telecomandă cu ascultare privată, fie prin aplicația oficială Roku de pe iOS și Android. În prezent, doar Roku Ultra și anumite televizoare inteligente integrate cu Roku acceptă opțiunea pentru „Utilizați ascultarea privată prin telecomanda Roku”.

Dacă utilizați telecomanda Roku cu ascultare privată, trebuie doar să conectați căștile preferate la mufa pentru căști pe care o veți găsi pe partea laterală a dispozitivului. Rețineți că telecomanda de ascultare privată funcționează numai cu căști și căști cu fir, deci dacă doriți să utilizați o opțiune Bluetooth, va trebui să mergeți cu ruta de mai jos.

Metoda mult mai comună utilizată (și mai ușoară, după părerea mea) este prin intermediul aplicației oficiale Roku. Pentru a funcționa prin telefon sau tabletă, începeți accesând magazinul de aplicații și tastați „Roku”.

Asigurați-vă că descărcați aplicația oficială Roku și nu una dintre numeroasele, multe copii care apar atât pe iTunes App Store, cât și pe Google Play.

Apoi, asigurați-vă că dispozitivul cu care intenționați să utilizați ascultarea privată este conectat la aceeași rețea Wi-Fi ca Roku. Fără aceste două dispozitive din aceeași rețea, nu veți putea să vă controlați Roku cu aplicația și nici nu va fi activat Ascultarea privată. După ce faceți acest lucru, lansați aplicația Roku și, dacă Roku este detectat în aceeași rețea, veți fi întâmpinat cu următorul ecran.

roku-private-listening-app

Atingeți opțiunea Telecomandă din partea de jos a ecranului pentru a ajunge la telecomanda Roku reală.

Activați ascultarea privată pe Roku

Pentru a activa Ascultarea privată pe Roku, verificați mai întâi căștile pe care doriți să le utilizați sunt fie conectate la dispozitiv, fie conectate prin Bluetooth. Totuși, singurul lucru pe care nu l-am avertiza atunci când utilizați Bluetooth este că, în funcție de generația căștilor dvs., este posibil să aveți un decalaj audio care să sincronizeze ceea ce auziți și ceea ce vedeți pe ecran cu jumătate de secundă sau cam așa.

După ce ați conectat căștile, atingeți pictograma căștilor afișată mai jos pentru a activa Ascultarea privată.

roku-private-listening-remote-enable

Cea mai bună parte a utilizării ascultării private opusă căștilor fără fir tradiționale este că, cu această rută, până la patru dispozitive separate pot fi conectate toate la același Roku simultan. Aceasta înseamnă că, dacă aveți o seară de film cu niște prieteni în sufragerie, dar doriți totuși să vă asigurați că copiii rămân în pat, toată lumea își poate scoate căștile și se poate bucura de un sunet surround complet, fără ca acesta să devină prea puternic.

Scroll to Top