Cum să configurați controlerul XBox 360 cu dispozitivul dvs. Android

Cum să configurați controlerul XBox 360 cu dispozitivul dvs. Android
⏱️ 3 min read

Este sigur să spunem că jocurile Android au parcurs un drum lung de la epoca Angry Birds. Jocurile simpliste controlate printr-o simplă atingere a degetului au dat loc graficelor de înaltă definiție și porturilor jocurilor clasice de consolă. Din păcate, controlul acestor jocuri poate fi o problemă. Butoanele de pe ecran sunt palide în comparație cu butoanele tactile găsite pe controlerele tradiționale. Din fericire, Microsoft a dezvoltat unul dintre cele mai confortabile și versatile controlere din istoria jocurilor. Iată cum vă puteți conecta controlerul XBox 360 la dispozitivul dvs. Android.

De ce veți avea nevoie

  • A cu fir sau controler fără fir Xbox 360.
  • Un cablu OTG. OTG înseamnă „în mișcare” și este utilizat pentru a conecta dispozitive USB standard la telefonul sau tableta dvs. Android. Un cablu OTG are o mufă USB feminină la un capăt și un conector micro USB la celălalt. Acest cablu foarte ieftin poate fi folosit pentru a conecta unități flash, tastaturi, șoareci și, cel mai bine, controlere de jocuri.
xbox-360-controller-android-otg-cable

Procesul pentru ca controlerul dvs. Xbox 360 cu fir să funcționeze pe dispozitivul dvs. Android este incredibil de simplu:

1. Conectați conectorul micro USB al cablului OTG la dispozitivul dvs. Android.

2. Conectați controlerul Xbox 360 la portul USB feminin standard al cablului OTG.

În cele din urmă, începeți să jucați câteva jocuri! Pentru dispozitivele Android mai noi, controlerul Xbox 360 funcționează impecabil, fără configurație suplimentară.

Dar controlerele wireless?

Folosirea unui controler Xbox 360 fără fir este aproape la fel de ușoară. Conectați cablul OTG la dispozitivul dvs. Android, apoi conectați receptorul fără fir al controlerului Xbox 360 la cablul OTG. Dispozitivul dvs. Android ar trebui să furnizeze energie receptorului wireless. Acum veți putea să vă asociați controlerul așa cum ați face în mod normal. În timp ce controlerul dvs. ar trebui să se conecteze fără probleme, cantitatea de jocuri care acceptă controlerul wireless nu pare a fi la fel de bună ca varietatea cu fir.

xbox-360-receptor-wireless-pentru-jocuri

Ce jocuri sunt compatibile?

Multe jocuri Android, chiar și unele care nu promovează suportul controlerului, ar trebui să fie gata să se joace fără nicio configurație suplimentară. Unele jocuri vor necesita trecerea de la intrarea ecranului tactil la controler din meniul Setări al jocului.

Un dezavantaj al utilizării controlerului Xbox 360 este că majoritatea jocurilor nu vor avea o opțiune pentru maparea butoanelor, lăsându-te blocat cu orice se întâmplă să fie aspectul butonului implicit. Vrei să rulezi emulatoare? Veți fi încântați să știți că mulți emulatori oferă maparea butoanelor în mod nativ în cadrul aplicației.

Cu cablul OTG, practic orice gamepad USB va funcționa cu dispozitivul dvs. Android. În plus, cam orice gamepad activat Bluetooth va funcționa la fel: împerecheați-l așa cum ați face în mod normal. Același lucru este valabil și pentru Wiimotes; totuși, lipsa stickurilor analogice le face mai puțin decât ideale.

Deși este posibil să utilizați controlerul dvs. PS3 în șase axe cu dispozitivul dvs. Android, procesul necesită înrădăcinare și destul de multă treabă.

În afară de utilizarea acestuia pe dispozitivul dvs. Android, controlerul XBox 360 este capabil să vă controleze și desktopul Windows. Verifică.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x