Cum să configurați Google Family Link pentru a controla utilizarea aplicației copilului dvs.

Cum să configurați Google Family Link pentru a controla utilizarea aplicației copilului dvs.
⏱️ 4 min read

Copiii sunt expuși la internet la vârste din ce în ce mai mici. A devenit mai important ca niciodată să-i protejezi pe cei mici ai familiei tale de conținut online care le poate dăuna. Smartphone-urile depășesc rapid computerele ca mijloc de navigare pe internet, în special prin intermediul aplicațiilor de socializare.

Google Family Link este un serviciu oferit de Google părinților pentru a supraveghea utilizarea aplicațiilor pentru minori. Iată pașii pentru configurarea serviciului:

Configurarea linkului

Atât pe dispozitivul dvs., cât și pe dispozitivul persoanei pe care doriți să o supravegheați, descărcați fișierul Aplicația Google Link. Există două versiuni ale acestei aplicații.

Versiunea părinte trebuie instalată pe dispozitivul dvs., în timp ce Versiunea pentru copii trebuie instalat pe dispozitivul care necesită supraveghere.

Copii Google Family Link

Configurarea aplicației părinte

1. Deschideți aplicația și apăsați Următorul pentru a trece prin ecranele de navigare.

2. Faceți clic pe „Următorul” sau „Bine” pe o serie de permisiuni și notificări pe care programul le va prezenta pentru a vă ajuta să înțelegeți sfera completă a funcțiilor de conectare.

3. Pentru a conecta cele două conturi, un telefon de legătură va fi prezent pe telefonul dvs. pe care va trebui să îl introduceți în aplicația pentru copii atunci când vi se solicită.

Codul Google Family Link

Configurarea aplicației pentru copii

1. Deschideți aplicația și selectați opțiunea „Acest dispozitiv”.

Google Family Link Device Select

2. Selectați contul care trebuie supravegheat.

3. Aici vi se va solicita codul de link trimis anterior în contul dvs. Introduceți codul în contul copilului.

Introducere cod Google Family Link

4. Faceți clic pe „Alăturați-vă” pe pagina cerând telefonului dvs. să devină parte a legăturii de familie a telefonului părinte. De asemenea, selectați „Da” din aplicația de legătură de familie a telefonului părinte atunci când acesta afișează contul Gmail al copilului și vă întreabă dacă doriți să faceți legătura cu acesta.

Continuați să selectați Da sau Alături de toate permisiunile pe care aplicațiile le solicită pe fiecare telefon. Cele două conturi vor fi conectate după câteva minute.

Modalități de utilizare a aplicației

1. Puteți accesa contul Google al copilului dvs. și puteți opri Google să stocheze date despre activitatea online a contului.

2. Dacă copilul are vârsta sub 13 ani, puteți să-i editați profilul Contului Google de pe propriul dispozitiv.

3. Ca opțiune finală, aveți și puterea de a șterge contul Google al copilului dvs., dacă acesta are vârsta sub 13 ani. De asemenea, le puteți elimina contul de pe orice dispozitiv Android.

4. Puteți configura restricții care solicită copilului dvs. să ceară permisiunea înainte de a descărca o aplicație, înainte de a plăti pentru tranzacțiile cu aplicații online sau de a accesa aplicații care ar putea să nu le fie adecvate. Aceste opțiuni se găsesc în secțiunea Setări a profilului copilului dvs. din aplicația părinte.

5. Folosind contul copilului dvs., puteți semnaliza conținutul din magazinul Google Play pe care îl considerați inadecvat.

6. Pe cardul de activitate al aplicației din profilul aplicației copilului dvs., veți putea vizualiza activitatea lor online, astfel încât să puteți urmări tipul de conținut pe care copilul dvs. îl petrece prin dispozitivul său. Apoi, puteți seta limite de timp pentru cât timp copilul dvs. poate utiliza o aplicație înainte ca aceasta să fie blocată și să nu mai răspundă.

Concluzie

Cu ajutorul aplicației Google Family Link, veți putea urmări tipul de conținut pe care îl văd copiii dvs. prin intermediul aplicațiilor. Dacă este necesar, aveți și capacitatea de a utiliza aplicația pentru a le împiedica forțat să viziteze anumite pagini web sau să cheltuiască bani pentru un tip greșit de tranzacții online.

Legate de:

  • Ar trebui copiii să aibă confidențialitate online și să nu fie urmăriți de părinți?
  • Părinți: aflați cum să vă păstrați copiii în siguranță online
  • Protejați-vă copiii de pericolele online cu aplicația Kidgy Parental Control

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x