Cum să configurați managerul de parole Microsoft Authenticator pe Android

1643229098 Cum sa configurati managerul de parole Microsoft Authenticator pe Android
⏱️ 4 min read

Microsoft Authenticator este o aplicație disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iOS, care vă permite să stocați aplicații și acreditări ale site-urilor pentru a face autentificarea cu doi factori (2FA) ușoară și sigură folosind telefonul, nu parole complexe, iar acum, aplicația are o parolă. manager încorporat (ca previzualizare).

Managerul de parole încorporat în aplicația Authenticator se conectează cu contul dvs. Microsoft pentru a vă sincroniza și vă permite să vă gestionați parolele pe telefon, iar când setați aplicația ca furnizor de completare automată implicit, vă poate oferi să salveze și să completeze automat acreditările pe măsură ce vă conectați. aplicații sau site-uri web.

Deoarece caracteristica se conectează cu contul dvs. Microsoft, parolele salvate se vor sincroniza și cu computerul dvs. desktop conectat cu același cont pe Microsoft Edge sau Google Chrome cu extensia Microsoft Autofill.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a începe să utilizați Microsoft Authenticator ca manager implicit de parole pe Android.

Cum să activați și să configurați managerul de parole pe Microsoft Authenticator

Există două părți pentru a începe gestionarea parolelor cu aplicația Microsoft Authenticator. Trebuie să activați funcția și trebuie să faceți din Authenticator completarea automată implicită pe Android.

Activați managerul de parole

Pentru a activa funcția de manager de parole în Authenticator, urmați acești pași:

 1. Deschis Microsoft Authenticator pe Android.

 2. Apasă pe meniul (punctele suspensii) din colțul din dreapta sus.

 3. Selectează Setări opțiune.

 4. Porniți Completare automată comutator.

  Sfat rapid: Această funcție este disponibilă în prezent ca previzualizare și nu este disponibilă pentru toată lumea. Dacă nu îl vedeți, va trebui să așteptați puțin mai mult pentru al obține sau să vă înscrieți în programul beta.
 5. Faceți clic pe nou Parole fila din partea de jos a ecranului.

 6. Conectați-vă cu un cont Microsoft sau sincronizați-vă parolele cu un cont aflat deja în aplicația Microsoft Authenticator.

  Microsoft Authenticator activează managerul de parole

După ce finalizați pașii, va trebui să configurați aplicația ca noul furnizor de completare automată implicit pe dispozitivul dvs. Android.

Schimbați furnizorul de completare automată

Pentru a face din aplicația Microsoft Authenticator furnizorul implicit de completare automată pe Android, urmați acești pași:

 1. Deschis Setări.

 2. Click pe Sistem.

 3. Click pe Introducere limbă.

 4. Click pe Avansat.

 5. În secțiunea „Instrumente”, faceți clic pe Serviciu de completare automată opțiune.

  Opțiunea serviciului de completare automată Android
  Opțiunea serviciului de completare automată Android

 6. Faceți clic pe serviciul de completare automată curent.

 7. Selectează Autentificator aplicația.

  Opțiunea implicită de completare automată Microsoft Authenticator
  Opțiunea implicită de completare automată Microsoft Authenticator

 8. Apasă pe O.K butonul pentru a confirma.

Odată ce ați finalizat pașii, aplicația va oferi salvarea parolelor și va oferi completarea automată a acreditărilor atunci când vă conectați la site-uri web și aplicații.

Dacă doriți să testați această funcție înainte de a deveni disponibilă, va trebui alăturați-vă programului beta, iar apoi aplicația va primi o actualizare pentru a accesa noua funcție. Dacă nu aveți aplicația pe telefonul Android, o puteți descărca de pe Magazin Google Play.

Ne concentrăm acest ghid pe Android, dar funcția este disponibilă și pe iPhone. De asemenea, funcționalitatea de completare automată este disponibilă numai pentru consumatorul aplicației și este în prezent dezactivată pentru utilizatorii întreprinderii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x