Cum să configurați și să utilizați ceasul de perete Echo

Cum să configurați și să utilizați ceasul de perete Echo

În afară de difuzorul Echo, știați că Amazon produce și ceasuri compatibile cu Alexa? Ceas de perete Echo este unul dintre cele mai unice dispozitive compatibile Alexa care se află în prezent pe piață. Aici vă prezentăm cum să configurați un ceas de perete Echo și să acoperiți tot ce trebuie să știți despre acesta, inclusiv cum să remediați orice problemă de depanare pe care o puteți întâlni.

„Alexa, setează un cronometru timp de cinci minute.”

Ceasul de perete Echo este o extensie naturală a funcției de timer Alexa, deoarece vă permite să vedeți fizic numărătoarea inversă pentru diferitele dvs. memento-uri și alarme setate de Alexa. După ce ați setat o alarmă, Ceasul de perete Echo va afișa o numărătoare inversă prin 60 de crestături ușoare care sunt poziționate în jurul feței sale.

Este departe de a fi revoluționar, dar înseamnă că puteți vedea, dintr-o privire, cât timp mai rămâne. Această numărătoare inversă vizuală poate fi deosebit de utilă atunci când lucrați cu timeline vagi – de exemplu, dacă gătiți ceva care trebuie să meargă la cuptor timp de 25 până la 30 de minute. Pur și simplu setați o alarmă timp de 30 de minute și menționați un punct pentru a vă verifica alimentele pe parcursul ultimelor 5 minute ale numărătoare inversă.

Ceasul de perete Echo poate fi, de asemenea, util pentru orice membru al gospodăriei care are deficiențe de auz sau pentru oricine folosește Alexa într-un mediu zgomotos. Dacă ați ratat vreodată o alarmă și ați terminat să vă ardeți cina din cauza muzicii copiilor dvs. sau a unui televizor puternic, atunci acesta poate fi gadgetul perfect pentru dvs.!

Cum să împerecheați ceasul de perete Amazon Echo

Ceasul de perete Echo este diferit de celelalte dispozitive compatibile Alexa, deoarece îl puteți asocia doar cu un singur dispozitiv.

Puteți conecta ceasul de perete Amazon Echo la orice Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Plus, Echo Spot sau Echo Input Inselă. Odată conectat, veți seta un cronometru adresându-vă dispozitivului Echo asociat, care va transmite apoi aceste informații ceasului de perete.

De obicei, este logic să plasați ceasul de perete Echo în aceeași cameră cu dispozitivul Echo asociat. De exemplu, puteți plasa ambele dispozitive în bucătărie.

Puteți utiliza ceasul de perete Amazon Echo pentru a seta mai multe temporizatoare.

Pentru a împerechea ceasul de perete Echo:

1. Pe dispozitivul Echo ales, spuneți „Configurați ceasul de perete Echo”.

2. Puneți ceasul de perete în modul de asociere apăsând și ținând apăsat butonul albastru de asociere din spatele ceasului. După aproximativ 10 secunde, LED-ul de stare ar trebui să devină portocaliu.

3. Când LED-ul de stare devine albastru, Ceasul de perete Echo este în modul de asociere. Pe tot parcursul procesului de împerechere, lumina ar trebui să pulseze în albastru, iar mâinile pot porni și opri de mai multe ori. Acest proces ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.

4. Când LED-ul de stare se stinge, Ceasul de perete este acum asociat cu succes cu dispozitivul Echo ales. Puteți seta un cronometru cu comanda standard Alexa („Alexa, setează un cronometru pentru 5 minute”), Iar Ceasul dvs. de perete Echo va susține un spectacol de lumini.

5. De asemenea, puteți seta mai multe temporizatoare, iar Ceasul de perete le va afișa ca puncte unice.

Când creați mai multe temporizatoare, Alexa vă va cere să denumiți fiecare dintre aceste temporizatoare. Puteți șterge toate temporizatoarele în orice moment cu comanda „Alexa, anulează toate cronometrele.

Aveți probleme la conectare?

Fără conexiunea sa la Alexa, ceasul tău inteligent nu este atât de inteligent.

Dacă întâmpinați probleme de comunicare cu ceasul de perete Echo, există câteva remedieri pe care le puteți încerca:

Resetați Bluetooth

Dacă Ceasul de perete Echo se străduiește să comunice cu dispozitivul Echo asociat, puteți încerca să resetați conexiunea Bluetooth:

1. Pe smartphone-ul sau tableta dvs., lansați aplicația Amazon Alexa.

2. Atingeți fila „Dispozitive”.

3. Selectați „Echo & Alexa”.

Pentru a despărți ceasul, lansați aplicația mobilă Amazon Alexa pentru iOS și Android.

4. Găsiți dispozitivul Echo asociat cu ceasul de perete Echo și dați o atingere.

5. Atingeți „Dispozitive Bluetooth”.

Este posibil să puteți rezolva problemele de conectivitate, despărțind ceasul de perete și dispozitivul compatibil Amazon Alexa.

6. Găsiți-vă ceasul de perete și dați-i o atingere pentru a extinde.

Găsește-ți ceasul de perete Echo, dă-i o atingere, apoi selectează „Uită dispozitivul”.

7. Selectați „Uitați dispozitivul”.

Acum puteți repeta procesul de configurare pentru a vedea dacă acest lucru a rezolvat problema.

Dezactivați muzica în mai multe camere

Dacă ceasul de perete Echo este asociat cu un difuzor dintr-un grup de muzică multi-cameră, acest lucru poate cauza probleme cu ceasul. Va trebui fie să scoateți difuzorul din grup, fie să asociați ceasul de perete Echo cu un dispozitiv alternativ compatibil Alexa.

Pentru a împerechea ceasul cu un difuzor alternativ, despărțiți dispozitivul folosind instrucțiunile din pasul anterior. Puteți conecta ceasul de perete Echo la un nou dispozitiv compatibil Alexa folosind instrucțiunile de la începutul acestui tutorial.

Încercați să setați un cronometru pe ceasul de perete Echo pentru a vedea dacă acest lucru v-a rezolvat problema.

Ceasul de perete Echo este doar un alt plus pentru gama largă de produse inteligente pentru casă de la Amazon. Dacă ați achiziționat un ceas de perete Echo, ne-ar plăcea să vă auzim gândurile despre acest gadget compatibil Alexa!

Ați recomanda un ceas inteligent prietenilor și familiei sau credeți că este doar un truc? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Legate de: