Cum să configurați sunetul Home Theater utilizând HomePod și Apple TV

Come configurare l'audio dell'home theater utilizzando HomePod e Apple TV
⏱️ 5 min read

Dacă dețineți un Apple TV, precum și un HomePod, puteți integra aceste două dispozitive și puteți atinge un nivel cu totul nou de experiență audio. Mai precis, puteți transforma acum HomePod-ul într-o bară de sunet, creând o experiență audio captivantă care acceptă Dolby Atmos, Dolby Digital 7.1 și Dolby Digital 5.1. Să vedem cum vă puteți conecta HomePod-ul la Apple TV și configurați sunetul home theater.

Samsung q80 vs q60, video-ro
Samsung q80 vs q60, video-ro

Iată ce aveți nevoie pentru „Home Theater Audio” Apple

Această caracteristică (introdusă în tvOS 14.2) necesită să aveți un grup de dispozitive compatibile. Prin urmare, înainte de a intra în ghidul nostru pas cu pas, iată ce aveți nevoie pentru experiența audio home theater a Apple.

  • Apple TV 4K, care rulează cea mai recentă versiune a tvOS.
  • Un singur HomePod sau o pereche de boxe HomePod. Difuzoarele inteligente trebuie să ruleze și cel mai recent software disponibil.
  • iPhone, iPad sau iPod Touch au fost actualizate la cea mai recentă versiune de iOS.

Rețineți că boxele HomePod Mini nu acceptă această caracteristică. Același lucru se aplică oricărui alt difuzor care acceptă AirPlay 2. Cu alte cuvinte, puteți utiliza HomePod-ul Apple (standard) numai pentru a configura sunetul încălzitorului de acasă.

Asigurați-vă că dispozitivele dvs. sunt în aceeași cameră

Apple TV și HomePod ar trebui să fie în aceeași cameră (fizic). Cu toate acestea, este, de asemenea, crucial să menționăm că aceste dispozitive ar trebui să fie și în aceeași „cameră” din aplicația dvs. Home. Asigurați-vă că faceți următoarele:

1. Lansați aplicația Acasă pe iPhone. Asigurați-vă că fila „Acasă” este activă în colțul din stânga jos. Ar trebui să vedeți o prezentare generală a tuturor dispozitivelor dvs. inteligente în acest moment.

2. Apăsați și mențineți apăsată pictograma Apple TV până când apare un nou panou. Derulați în jos până când vedeți setările Apple TV (sau atingeți pictograma roții dințate în colțul din dreapta jos). Apăsați pe „Cameră” și asigurați-vă că selectați „Camera de zi” sau orice este aplicabil cazului dvs. de utilizare specific.

Configurați Home Theatre Audio Apple Tv Homepod Room Placement Home App

3. Repetați pașii de mai sus pentru HomePod. Apăsați și mențineți apăsată pictograma HomePod până când apare o fereastră pop-up. Derulați în jos, atingeți „Cameră” și alegeți camera selectată acum câteva momente.

Gata – acum ați grupat Apple TV și HomePod, deci să trecem la pasul următor.

Creați o pereche stereo HomePod (opțional – dacă aveți două difuzoare)

Cei care dețin două boxe HomePod vor trebui să creeze o „pereche stereo”. Trebuie să grupați cele două dispozitive folosind aplicația Home (astfel încât să poată acționa ca unul singur), așa cum se explică mai jos.

1. Lansați aplicația Acasă pe iPhone. Asigurați-vă că fila „Acasă” este activă în colțul din stânga jos. De asemenea, asigurați-vă că cele două boxe HomePod se află în aceeași cameră (în aplicația Home, așa cum s-a explicat mai sus).

2. În acest moment ar trebui să vedeți două difuzoare HomePod pe ecran. Apăsați și mențineți apăsată oricare dintre aceste două pictograme până când apare o fereastră nouă. Glisați până când afișați o listă de opțiuni.

3. Atingeți „Utilizați ca pereche stereo” sau „Creați o pereche stereo” (în funcție de versiunea iOS pe care o executați). Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza această procedură.

Configurați sunetul Apple Home Theater

După ce sunteți sigur că totul este setat, este timpul să finalizați această procedură. Iată cum să activați sunetul home theater prin Apple TV.

Configurați Home Theater Audio Apple Tv Homepod Tvos Ecran de pornire

1. Asigurați-vă că sunteți pe ecranul de pornire al Apple TV. De acolo, deschideți aplicația Setări și selectați „Video și audio”.

Configurați Home Theater Audio Apple Tv Homepod Ieșire audio implicită Tvos

2. Derulați în jos până când vedeți un grup de setări numit „Audio”. Trebuie să selectați opțiunea „Ieșire audio implicită”. Aceasta vă va arăta o listă cu posibilele ieșiri audio în care ar trebui să vă vedeți HomePod-ul.

Configurați Home Theater Audio Apple Tv Homepod Pasul final

3. În cele din urmă, mergeți mai departe și selectați-vă HomePod-ul. Este posibil să dureze câteva momente până când Apple TV vă comută ieșirea audio. După ce ați terminat, veți vedea o confirmare pe ecran. Asta e!

Audio-ul home theater Apple schimbă cu adevărat modul în care experimentați filme și muzică. Acestea fiind spuse, suntem mai mult decât siguri că veți iubi această caracteristică. Dacă doriți să aflați mai multe despre utilizarea Apple TV la maximum, iată cum să transmiteți în mod wireless Mac-ul dvs. la un televizor.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x