Cum să configurați un nou cont Gmail pentru dvs. sau pentru alții?

email geb9fac660 1280 1
⏱️ 3 min read

Crearea unui Gmail contul este un proces destul de simplu și nu durează mult timp pentru a configura. Cu toate acestea, poate fi o sarcină destul de descurajantă pentru persoanele în vârstă sau pentru cineva care nu este bine obișnuit cu internetul și computerele. Dacă doriți să creați un Gmail cont pentru dvs. sau pentru altcineva, vă oferim acoperire. În acest articol, vă arătăm cum să configurați un nou cont Gmail pentru dvs. sau pentru alții.

Citeste si: S-a lansat iQoo Neo 7 alimentat de MediaTek Dimensity 9000+ SoC

Iată cum puteți configura un cont Gmail

Pasul 1: Mergi la www.mail.google.com și faceți clic pe „Creați cont”. Dacă sunteți deja conectat, va trebui să vă deconectați înainte de a crea un cont nou.

cum se configurează un cont gmail

Pasul 2: Google vă va solicita să selectați pentru cine creați contul. Dacă creați contul copilului dvs., puteți controla setările de confidențialitate și alte controale parentale. Dacă creați contul pentru un alt adult, pur și simplu selectați „Pentru uz personal”.

Pasul 3: Introduceți numele și prenumele. În următoarele câmpuri, va trebui să introduceți o adresă de e-mail unică, care nu a fost deja utilizată și, de asemenea, să setați parola pentru cont.

cum se configurează un cont gmail

Pasul 4: După ce ați completat detaliile necesare, faceți clic pe „Următorul”.

Pasul 5: Google vă va solicita să vă conectați numărul de telefon cu contul de e-mail. Introduceți numărul dvs. și completați OTP-ul primit pentru a-l confirma. Dacă creați contul pentru altcineva, asigurați-vă că îi completați numărul de telefon și puneți-l să vă trimită codul.

Pasul 6: După ce ați introdus numărul de telefon, va trebui să completați data nașterii și sexul. După ce ați terminat, faceți clic pe Următorul.

Pasul 6: După ce ați introdus numărul de telefon, va trebui să completați data nașterii și sexul.  După ce ați terminat, faceți clic pe Următorul.

Pasul 7: Contul dvs. Gmail va fi creat cu succes. Faceți clic pe „Sunt de acord” cu Termenii și condițiile după ce le parcurgeți. După aceea, puteți începe să vă folosiți e-mailul.

Citeste si: Top moduri simple de a utiliza extensiile Chrome pe un browser mobil Android

Concluzie

Acesta este modul în care puteți configura un nou cont Gmail pentru dvs. sau pentru o altă persoană. Este un proces destul de simplu și nu vă va lua prea mult timp. Dacă nu doriți să vă conectați numărul de telefon la contul de e-mail, puteți încerca să utilizați alți clienți. De asemenea, puteți utiliza poșta temporară dacă doriți un cont de e-mail de folosit pentru a vă înscrie la un serviciu.

Pentru cele mai recente știri despre gadgeturi și tehnologie și recenzii despre gadgeturi, urmăriți-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi, abonați-vă la noi Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți fi la curent cu ajutorul Aplicația Android Gadget Bridge. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x