Cum să configurați un simulator de zbor acasă

Cum să configurați un simulator de zbor acasă

Zborul a fost o dorință pentru mulți încă din copilărie. Mulți oameni au visat să devină pilot și să înălțe cerul, dar au renunțat la asta din cauza costurilor ridicate asociate antrenamentului pentru piloți. Din fericire, există multe simulatoare de zbor disponibile pentru PC care vă pot permite să experimentați bucuria zborului (și poate să vă prăbușiți).

Când au fost lansate pentru prima dată, simulatoarele de zbor erau întârziate și nu aveau realism. Toate acestea s-au schimbat. Simulatoarele de astăzi oferă atât de mult realism asupra diferitelor proceduri încât chiar și piloții din lumea reală le folosesc pentru a-și perfecționa abilitățile. Simulatoarele pot fi făcute foarte precise prin utilizarea suplimentelor oferite de diferite companii. Acest tutorial vă arată cum să configurați un simulator de zbor acasă.

Un PC high-end

Simulatoarele, cum ar fi jocurile high-end, pot fi foarte solicitante pentru un sistem. Versiunea implicită a unui simulator poate funcționa bine pe un sistem normal, cu toate acestea, peisajele aeroportului suplimentare, generatoarele meteo și suplimentele pentru aeronave pot reduce performanța dacă specificațiile nu sunt suficient de adecvate. Este recomandat să investiți o dată într-un sistem high-end, astfel încât experiența dvs. să fie cât mai realistă.

Fiecare simulator are un set de specificații minime și recomandate care pot fi găsite pe site-ul său web. În cazul Microsoft Flight Simulator 2020, cel mai recent simulator de pe piață, specificațiile recomandate sunt următoarele:

Configurați Flight Simulator Msfs

O regulă generală de reținut este că simulatoarele sunt mai dependente de CPU și GPU, prin urmare nu ar trebui să se facă niciun compromis în aceste zone. Vă recomandăm să încercați simulatorul o dată pe sistemul dvs. actual și să vedeți cum funcționează. Abia atunci luați în considerare investițiile într-un sistem nou. Nu uitați să consultați Ghidul nostru de cumpărare hardware dacă aveți nevoie de ajutor pentru a construi un nou PC.

Cumpărați un simulator

Următorul pas este să decideți ce simulator doriți să cumpărați și să utilizați. În prezent, există trei simulatoare principale disponibile, care sunt actualizate periodic:

1. Microsoft Flight Simulator 2020 de Microsoft și Asobo Studios (începe de la 59,99 USD)

2. Prepar3D v5 de Lockheed Martin (începe de la 59,99 USD)

3. X-Plane 11 de Laminar Research (începe de la 59,99 USD, disponibil pentru Windows, macOS, Linux)

4. DCS World (gratuit)

Simulatoare diferite au funcționalități diferite și suplimente disponibile. Flight Simulator 2020 este relativ nou pe piață și în prezent lipsește în ceea ce privește suplimentele și scenariile aeroportului. În mod similar, X-Plane 11 are o bază mică, dar loială. În prezent, majoritatea suplimentelor și scenariilor pentru avioane sunt disponibile pentru Prepar3D, deoarece este construit pe aceeași funcționalitate de bază ca faimosul Microsoft FSX. DCS World este folosit în principal de entuziaștii interesați de zborul avioanelor de vânătoare. Ce simulator alegeți depinde de dvs. Nu puteți greși cu niciunul dintre ei.

Configurați Simulatorul de zbor Real Air

Cumpărați un joystick / jug

În viața reală, aeronavele sunt zburate folosind fie un jug (care seamănă cu un volan), fie un HOTAS (mâna pe accelerație și stick). Puteți folosi aproape orice pentru a controla aeronava din simulator, cum ar fi tastatura și mouse-ul. Cu toate acestea, acest lucru este de obicei foarte dificil și nerealist. Puteți utiliza, de asemenea, un controler de jocuri de consolă cu diferite sims (cu condiția ca computerul și simulatorul să îl accepte): De exemplu, un controler Xbox 360 / Xbox One conectat prin Bluetooth. Pentru cea mai bună experiență, investește într-un joystick de calitate decentă sau un jug înainte de a începe experiența sim de zbor.

Configurați hardware-ul simulatorului de zbor

Există o varietate de opțiuni disponibile. Cel mai bun joystick disponibil la cel mai bun preț este Joystick-ul Extreme 3D Pro Logitech. Veți avea, de asemenea, multe alte oferte de la Thrustmaster și alte companii în funcție de bugetul dvs. Asigurați-vă că citiți diferite recenzii online înainte de a investi într-una. Pe lângă un jug, puteți alege, de asemenea, să cumpărați un cadran al clapetei de accelerație (utilizat pentru controlul motoarelor, clapetelor, frânelor de viteză etc.), pedalelor cârmei (utilizate pentru controlul aeronavei la sol) și mai multe accesorii. Cu toate acestea, dacă nu doriți să investiți atâția bani în acest moment, nu vă faceți griji. Toate funcțiile pe care le fac accesoriile suplimentare pot fi remapate la diferite butoane de pe joystick și tastatură.

De asemenea, puteți configura un simulator de zbor complet acasă – ca în imaginea următoare.

Configurați Simulatorul de zbor Airbus Cockpit

Investiți în programe de completare

Odată ce ați terminat configurarea simulatorului de zbor, este timpul să investiți în suplimente. Diferite programe de completare sunt disponibile pentru fiecare simulator de la companii diferite. Acestea variază de la suplimente de avioane realiste la motoare meteorologice până la peisaje de aeroport și teren. De exemplu, PMDG Simulations oferă diferite avioane Boeing la nivel de studiu care sunt aprobate de Boeing ei înșiși. FSLabs oferă un minunat Airbus A320 detaliat. Dacă vă interesează aviația generală, simulările A2A și Carenado au la dispoziție câteva avioane foarte detaliate. Cele mai multe dintre acestea sunt disponibile pentru Prepar3D.

Configurați Flight Simulator 777

ActiveSky duce jocul la motoarele meteorologice, oferind fenomene meteorologice realiste din viața reală, indiferent unde zburați în simulatorul dvs. În mod similar, diferite companii oferă diferite scenarii de aeroport și teren, în funcție de regiunea în care zburați. Simulări ORBX are peisaje foarte frumoase pentru multe aeroporturi europene. Majoritatea programelor de completare pot fi răsfoite și achiziționate pe diferite site-uri web, cum ar fi simMarket.

Configurați Flight Simulator UK

Configurarea unui simulator de zbor este o sarcină care necesită răbdare – fiecare setare mică trebuie încercată și testată înainte ca orice să poată fi vreodată perfect. Dar dacă sunteți cu adevărat un fan al zborului, va merita la final.

Dacă preferați un joc simplu de simulator de zbor fără prea multe setări, puteți încerca jocul Flight Simulator în Google Earth, unul dintre jocurile ascunse de Google pe care trebuie să le jucați.

Legate de: