Cum să construiești o casă spectaculoasă în Minecraft – ghid detaliat

Cum să construiești o casă în Minecraft
⏱️ 13 min read

Dacă doriți să construiți o casă în Minecraft, aveți nevoie de multă imaginație și creativitate. Există câteva tehnici de bază pentru a începe, cum ar fi să adunați materialele și să le organizați în inventarul vostru. Planificați-vă designul și asigurați-vă că aveți suficiente materiale pentru a construi structura. Asigurați-vă că aveți instrumentele potrivite pentru a tăia și așeza blocurile. Adesea, jucătorii de Minecraft experimentează cu diferite texturi și stiluri pentru case, de la singulare până la mari și luxoase. La sfârșitul construcției, puteți decora casa pentru a o face să fie așa cum doriți. Creați-vă casa de vis în Minecraft!

Baze Minecraft, ferme auto, lumi tematice și orașe din joc. Toate aceste cuvinte fanteziste sunt comune și populare în comunitatea Minecraft. Deși indică un singur lucru, și anume casa unui jucător în joc, poate fi mare, ascunsă, fantezică, de bază și orice vrei tu să fie. Dar asta este pentru jucătorii care știu să construiască o casă în minecraft. Dacă nu sunteți unul dintre ei, acest ghid este locul perfect pentru a vă ajuta să începeți. Trecem peste toate cerințele, blocurile și machetele pe care trebuie să le înțelegeți pentru a vă face propria casă în Minecraft. Dacă ideea pare puțin copleșitoare, puteți folosi și unele dintre cele mai bune moduri Minecraft pentru suport suplimentar. Cu asta ieșit din poartă, să nu mai pierdem un moment și să învățăm cum să construim o casă în Minecraft.

Construiește o casă în Minecraft: un ghid complet (2022)

Procesul de construire a unei case Minecraft implică mai multe concepte și pași. Și pentru a menține lucrurile simple, am împărțit ghidul în secțiuni separate. Este aplicabil în cele mai recente versiuni ale edițiilor Minecraft Java și Bedrock.

De ce ai nevoie de o casă în Minecraft?

Înainte de a trece la procesul de construcție, să înțelegem mai întâi necesitatea unei case de minecraft în joc. O casă îndeplinește următoarele funcții:

 • O casă sigură care te protejează de gloate ostile.
 • Locul de depozitare perfect pentru a vă păstra toate resursele și obiectele.
 • Un spațiu ușor de gestionat pentru fermele auto Minecraft și capcanele mafioților.

Unde poți face o casă Minecraft?

Odată ce ați decis că doriți să faceți o casă în Minecraft, trebuie să găsiți locul perfect pentru a face acest lucru. Pentru a accelera lucrurile, puteți folosi una dintre cele mai bune semințe Minecraft 1.18 pentru a căuta locul perfect pentru casa dvs. în cea mai recentă actualizare. Dar dacă doriți să rămâneți la lumile existente, asigurați-vă că locația aleasă îndeplinește următoarele criterii:

 • Suficient zonă deschisă pentru a vă construi casa planificată
 • Surse de alimente, lemn, minerale și alte articole comune
 • Un pic de altitudine pentru a te salva de majoritatea mafiilor de la nivelul solului.
 • Accesați oceanul și râurile pentru a călători mai ușor cu bărcile Minecraft.

Materialele necesare pentru a construi o casă Minecraft

De la murdărie la obsidian, puteți folosi aproape orice bloc care nu plutește în Minecraft pentru a vă face casa. Dacă joci singur sau construiești o casă temporară, poți folosi orice bloc din joc. Cel mai cursele de sprint și începătorii se țin în general de blocuri de pământ din moment ce casele lor nu ar trebui să reziste mult.

Pentru prima ta casă, îți sugerăm evitați blocurile gravitaționale precum nisipul și blocuri inflamabile precum lemnul. Astfel de blocuri au potențialul de a te ucide în circumstanțe neprevăzute. Între timp, blocurile precum obsidianul vă pot ajuta să vă protejați casa mai târziu în joc.

Construiește o casă în Minecraft: proces pas cu pas (cu imagini)

După ce ați colectat materialele și ați selectat o locație, puteți urma acești pași pentru a începe procesul de construire a casei dvs. Minecraft.

Pasul 1 – Construiți ziduri

La fel ca o casă din lumea reală, mai întâi trebuie să construiești ziduri pe care se sprijină casa ta minecraft. În afară de patru pereți principali, puteți construi câte camere doriți. Dar nu uita de lăsați deschideri pentru uși sau ferestre. Trebuie pur și simplu să plasați blocurile și să le stivuiți cât de sus doriți să fie acoperișul casei dvs.

Pasul 2 – Adăugați uși și ferestre

Adăugați uși și ferestre

Odată ce ați construit pereții, puteți utiliza lemn pentru a face uși și panouri de sticlă ca ferestre. Folosirea unei uși simple sau a unei uși duble este alegerea dvs. Mafiotele ostile nu pot deschide niciuna dintre ele. În ceea ce privește ferestrele, unii jucători le lasă deschise fără niciun geam. Dar este o invitație deschisă pentru mafiote ca niște schelete care te pot ataca de la distanță.

Pasul 3: Extindeți casa

Adăugați mai multe zone la casa Minecraft

După crearea structurii de bază, este timpul pentru adăugați mai multe elemente practice și zone precum camere, tavane și multe altele la casa din minecraft. Mulți jucători optează pentru mai multe camere, dar optează pentru etaje separate Adaugă o anumită estetică casei tale. Doar nu uitați să adăugați o scară sau trepte pentru a urca la acel etaj. Alternativ, puteți folosi această etapă pentru a vă personaliza casa cu elemente de design personale și forme unice.

Pasul 4: Porniți-l

Dă-i drumul

Este adevărat că o casă în Minecraft împiedică mafioții ostili să ajungă la tine, dar asta nu împiedică acești mafioți ostili să apară în interiorul casei. Pentru a vă proteja casa împotriva lor, aveți nevoie adăugați mai multe surse de lumină în interiorul casei dvs. Torțele sunt cea mai populară opțiune, dar puteți opta și pentru pietre strălucitoare, felinare și alte surse de lumină. Unii jucători plasează chiar surse de lumină în jurul și deasupra casei pentru o protecție suplimentară.

Pasul 5 – Adăugați servicii de bază

Adăugați pat, spațiu de depozitare și caracteristici

Odată ce structura casei tale este gata, este timpul să o mobilezi. Puteți avea o varietate de articole în casa Minecraft pe care o construiți. Cu toate acestea, iată câteva elemente obligatorii:

 • masa de mestesuguri
 • Pat pentru a seta punctul de naștere
 • măcar un cufăr
 • O sursă de hrană, de preferință o fermă de bază pe care o puteți folosi pentru a planta semințe și a cultiva culturi

Lucruri suplimentare de adăugat la casa ta minecraft

Acum, odată ce casa ta este gata, este timpul să profiti la maximum de ea. Puteți deveni creativ sau puteți accesa lista noastră cu cele mai bune idei de case Minecraft pentru a alege una care se potrivește gusturilor dvs. Apoi, puteți petrece ceva timp modificând și reconstruind cu atenție casa pe măsură ce progresați prin joc.

Lucruri de adăugat la casa dvs. Minecraft

Mai târziu, poți adaugă mai multe articole de joc în casa ta. Astfel de articole pot avea atât valoare decorativă, cât și practică. Unele dintre cele mai frecvente practici pe care le urmează oamenii includ:

 • adăugând ferme automate cu o secțiune separată pentru săteni, care pot îndeplini o varietate de locuri de muncă
 • Purtare Redstone să facă un sistem de securitate pentru a proteja casele de jaf pe serverele multiplayer
 • Aduceți golem de fier și alte entități, cum ar fi pisicile, ca animale de companie în casă.
 • Creare de mobilier cu plăci, scânduri și lână
 • Construire camere separate pt trezorerie şi depozitare
 • Creați căi care duc la peșterile subterane de minecraft. Pentru a explora peșteri, puteți consulta unele dintre cele mai bune semințe de peșteră Lush și cele mai bune semințe de peșteră de stalactite din Minecraft 1.18 prin intermediul articolelor legate.
 • Adăugați elemente decorative precum tablouri, ghivece, teracotă și multe altele către Casa ta

Cum să construiești o casă subterană în Minecraft

Datorită actualizării recente Minecraft 1.18, explorarea peșterilor în acest joc este la apogeu. Datorită actualizării, acum este mai important ca niciodată să ai o cameră subterană sau o casă subterană completă pentru a explora peșterile. Iată cum să construiți o casă subterană în Minecraft

1. Pentru o peșteră sau o casă subterană, cele mai bune locații sunt pesteri de munte. Acestea sunt relativ ușor de găsit și puteți folosi deschiderea lor pentru a scăpa rapid de biomii peșterii în caz de urgență.

pesteri de munte

2. Spre deosebire de casele supraterane, materialele de construcție le veți găsi în același loc. Corect săpa un câmp deschis de cel puțin 6-8 blocuri în fiecare direcție pentru a face o zonă de bază sigură. Puteți folosi un târnăcop cu unele dintre cele mai bune descântece Minecraft pentru a ușura lucrurile.

Zona deschisa pentru baza subterana

3. Deci, adauga scari și o trapă daca vrei sa ai casa ta o intrare în vârf. În cazul în care vă aflați pe coasta unui munte, va funcționa și o ușă normală. nu uita de adăugați lumini și în această perioadă, deoarece peșterile sunt predispuse la depunerea mafiei.

Intrare și lumină în casa subterană Minecraft.

4. În sfârșit, pentru a finaliza casa, adăugați un pat, un banc de lucru, nicovală și cufere cu mâncare în ele. La fel ca o casă normală, o poți extinde și actualiza pe măsură ce progresezi prin călătoria ta Minecraft. Scopul principal al casei este de a-ți oferi adăpost și un loc de depozitare în timp ce mine.

Intrare și lumină în casa subterană Minecraft.

Întrebări frecvente (FAQs)

Î. Care biom este cel mai bun pentru a face o bază?

Dintre toți biomii din Minecraft, doar Biomul Mushroom Fields nu permite mafioților să apară. in aceea. Dar poți alege și biomi în funcție de interesul tău. Viitorii biomi Minecraft 1.19 vor face alegerea și mai dificilă.

Î. Care casă este mai bună în Minecraft?

Dintre varietatea de modele de case, cel mai bun design de case depinde de prioritățile tale. Dacă sprintezi sau faci minerit, o casă subterană este cel mai convenabil aspect de ales.

Î. În ce mod ar trebui să-mi fac casa?

Dacă vrei ca lucrurile să fie mai ușoare, ar trebui să folosești joc creativ să-ți faci casa Acest mod vă permite să plutiți și vă oferă un inventar creativ cu fiecare bloc și element din joc.

Construiește o casă în Minecraft chiar acum

Și chiar așa, acum ești un expert constructor de case Minecraft. Tot ce-ți mai rămâne de făcut acum este să intri în joc și să începi să încerci noi modele și tehnici până când ești gata să faci prima ta structură mare. Vă puteți inspira de la jucătorii care construiesc un model al pământului în Minecraft sau să sari pe unul dintre numeroasele servere Minecraft Discord pentru a discuta idei. Și apoi, puteți vedea cele mai bune semințe pentru a construi o bază sau un oraș în Minecraft. În ceea ce privește jucătorii care construiesc o bază subterană, ghidul nostru de distribuție a mineralelor Minecraft 1.18 vă va oferi un avantaj. Îl poți folosi pentru a găsi minerale rare, materiale de construcție și diamante în Minecraft. Acestea fiind spuse, acum sunteți gata să vă marcați locul în lumea Minecraft. Dar nu uitați să împărtășiți ideile de casă în comentariile de mai jos!

În concluzie, construirea unei case în Minecraft poate fi un proces complex, dar ghidul complet prezentat oferă informații detaliate despre toate etapele necesare. Un motiv principal pentru a construi o casă în Minecraft este acela de a vă oferi un loc de depozitare sigur și un adăpost împotriva mafiei în timpul expedițiilor minereu. Există multe opțiuni de materiale și design, iar odată ce casa este completă, puteți începe să o personalizați și să o dezvoltați în funcție de preferințele dvs. De asemenea, este important să găsiți un loc adecvat pentru casă și să luați în considerare elemente de securitate precum sursele de lumină.
Închei această postare cu gândul că, dacă tehnologia se schimbă atât de rapid, pregătirea și adaptarea noastră trebuie să fie la fel de rapide. Să ne întâlnim din nou într-un viitor nu prea îndepărtat, când vom descoperi împreună ultimele tendințe și cele mai bune practici în tehnologie! Până atunci, să fim conectați în rețelele noastre preferate și să rămânem curioși și inovativi. La revedere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x