Cum să construiești o conductă eficientă în Minecraft – Ghid complet pentru jucători

How to Make a Conduit in Minecraft
⏱️ 13 min read

În jocul Minecraft, o conductă este o modalitate foarte utilă de a transporta materiale și lichide de la un loc la altul. Începeți prin a construi o conductă de bază folosind tuburi dintr-un material ales (de obicei, piatră netedă sau sticlă). Asigurați-vă că cei doi capete ai conductei sunt conectați la locurile de colectare / depozitare. Apoi, adăugați o serie de accesorii la conducta de bază, cum ar fi un instrument de pompare, ventil sau filtre. Acestea vor ajuta la reglarea fluxului de materiale și la evitarea blocării conductei. În timp ce proiectați și instalați conducta, asigurați-vă că este etanșă pentru a evita scurgeri sau pierderi de materiale / lichide. Urmați acești pași și veți avea o conductă perfect funcțională în jocul Minecraft!

Oceanele Minecraft sunt periculoase. Există multe gloate ostile, structuri periculoase, vizibilitate limitată și un risc constant de înec. Chiar dacă ești pe o barcă în Minecraft, unii mafioți te pot prinde cu nerăbdare. Cu atâtea orori, majoritatea jucătorilor aleg să stea departe de ape. Cu toate acestea, dacă știi cum să faci o conductă în Minecraft, poți obține abilități speciale care să te țină pe linia de plutire și să te protejeze de înec și moarte. Aceste abilități sunt similare cu efectele celor mai bune poțiuni din Minecraft, dar nu expiră la fel de repede. De asemenea, acest bloc special poate lua chiar lupte în numele tău. Deci, dacă sunteți gata să obțineți puteri oceanice și o armă minunată, să învățăm cum să faceți și să activați o conductă în minecraft.

Realizarea și utilizarea unei conducte în Minecraft (2022)

Aveți nevoie de o varietate de articole de făcut și apoi de a activa o conductă, așa că am împărțit ghidul în secțiuni separate pentru confortul dvs. Utilizați tabelul de mai jos pentru a explora totul despre conductă, după convenția dvs.

Care este conducta în Minecraft?

Similar cu un far din Minecraft, o conductă este un bloc care dă abilitati speciale utilizatorului dvs. Cu toate acestea, spre deosebire de un far, Conduit atacă și alte mafiote ostile sub apă.. Așa că îl puteți folosi ca un amplificator de putere și ca un gardian pentru a vă proteja casa în Minecraft.

Acum, trebuie să vă întrebați: cât de utilă este o conductă în Minecraft și ce puteri obțineți când o utilizați. Când plasați o conductă și o activați, aceasta oferă o zonă de stare de efect numită „Puterea conductei”. Combină efectele Poțiunii de respirație a apei, Poțiunii de vedere nocturnă și Grabă pentru a-ți oferi o putere imensă sub apă.

Odată așezat, puteți rupe cu ușurință conducta cu mâna sau puteți folosi orice. Și rețineți că conducta provoacă o mică explozie atunci când este distrusă, similar altor blocuri rare.

Cum să obțineți o conductă în mod natural

Din păcate, cu excepția cazului în care sunteți pe hărți de aventură personalizate în Minecraft, nu există nicio modalitate de a obține o conductă în mod natural. Tu Trebuie să creați o conductă folosind niște obiecte rare și apoi să o activați pentru a o folosi. Și hei, aceste articole nu sunt atât de greu de găsit dacă știi unde să cauți. Acestea fiind spuse, este timpul să vă uitați la elementele de care aveți nevoie pentru a construi o conductă.

Elemente necesare pentru realizarea unei conducte

Pentru a realiza o conductă, aveți nevoie de următoarele elemente:

  • inima mării
  • 8 coajă de nautilusda
  • masa de mestesuguri

obține inima mării

Inima mării este unul dintre cele mai rare obiecte din Minecraft și apare doar în cufere de comori îngropate. Nu poate fi fabricat sau comercializat. Din fericire pentru tine, avem deja un ghid care te ajută să găsești comori îngropate în Minecraft. Puteți folosi ghidul legat pentru a găsi cu ușurință comori îngropate.

Indiferent de locul în care îl găsești, fiecare cufăr de comori îngropat are în el o Inimă a Mării. Cu toate acestea, nu poți obține mai mult de unul dintre aceste obiecte rare într-un singur cufăr. Deci, pentru a face mai multe conducte în Minecraft, trebuie să găsiți mai multe cufere de comori îngropate.

Găsiți coaja Nautilus

coajă de nautilus

Comparativ, scoici de nautilus sunt mult mai ușor de găsit. Le puteți obține în timp ce pescuiți, ucideți înecurile și faceți comerț cu negustorii rătăcitori. Pentru a face o conductă, aveți nevoie de un total de 8 cochilii de nautilus. Prin urmare, o astfel de varietate de opțiuni pentru obținerea unui nautilus va fi cu siguranță utilă.

Rețetă de fabricare a conductelor în Minecraft

Odată ce aveți toate ingredientele, este ușor să creați o conductă. Pentru a face acest lucru, deschideți masa de crafting și plasați Inima Mării în celula din mijloc a rândului din mijloc. Apoi trebuie să-l înconjurați cu scoici de nautilus. Așa că umpleți celulele rămase din zona de crafting cu scoici de nautilus. Odată ce sunteți gata, puteți ridica conducta și o puteți plasa în inventar.

Rețetă de fabricare a conductelor în Minecraft

Acum, spre deosebire de alte blocuri de utilitate din Minecraft, nu poți doar să plasezi și să folosești conducta. Mai întâi trebuie să creați o zonă specială dedicată conductei și să o activați pentru a obține puteri de conductă. Să vedem cum.

Cum să activați un conduct în Minecraft

Pentru a activa o conductă, aveți nevoie de următoarele elemente:

  • 9 blocuri de apă (pot fi blocuri de fântâni, apă inundată sau curgătoare)
  • 16-42 Blocuri Prismarine, Prismarine întunecate, Cărămizi Prismarine sau Lanterne de mare.

Nu trebuie să colectați apă pentru a activa conducta dacă o construiți sub apă. Cât despre prismarine și alternativele sale, le puteți găsi în ruinele oceanului și monumentele oceanice. Odată ce le găsiți, puteți extrage cu ușurință prismarine blocate cu orice târnăcop.

Tipuri de structuri de conducte

O conductă poate fi activată în 3 tipuri de structuri:

  • Structură cu 16 blocuri cu o gamă de putere de 32 de blocuri în fiecare direcție
  • Structură de 30 de blocuri cu o gamă de putere de 63 de blocuri în fiecare direcție
  • Structură de 42 de blocuri cu o gamă de putere de 96 de blocuri în toate direcțiile
Tipuri de structuri de conducte

Pe lângă gama extinsă, cadrul cu 42 de blocuri are și un avantaj suplimentar. Este singura structură care permite conductelor să atace mafiote ostile. Acest lucru funcționează numai dacă mafioții se află la 8 blocuri de structură și dacă sunt în apă sau ploaie.

Faceți o structură de conducte în Minecraft

Pentru a activa o conductă, trebuie să creați o structură în jurul acesteia. Această structură este formată din 5 blocuri pe toate liniile axei conductei și trebuie făcută sub apă. Așa procedați:

1. Mai întâi, găsiți a zonă subacvatică deschisă, de preferință în ocean. Trebuie să aibă cel puțin 5 blocuri lățime în toate direcțiile.

zonă subacvatică deschisă

2. Apoi, creați un linie verticală de 5 blocuri prismarine. De asemenea, puteți folosi cărămizi prismarine sau prismarine închise.

linie verticală de 5 blocuri prismarine

3. Apoi creați două linii orizontale paralele a blocurilor superioare şi inferioare ale liniei verticale.

prismarin două linii orizontale paralele

4. În cele din urmă, conectați colțul celor două linii noi pentru a forma o linie verticală paralelă cu prima. Structura finală ar trebui să arate ca un pătrat gol. Ce ai acum este a Conductă cu 16 blocuri structură, care are o gamă de 32 de blocuri în toate direcțiile.

pătrat prismarin

5. Pentru a o face și mai mare, puteți repeta pașii de mai sus și faceți un pătrat gol care se intersectează (din blocul central) pe cealaltă parte. va avea ca rezultat o Structură de conducte cu 30 de blocuri a cărui rază de acțiune se extinde până la 63 de blocuri.

pătrat gol care se intersectează

6. În cele din urmă, pentru a crea cea mai bună structură de conducte, una care va lupta și cu mafioții pentru tine, conectați blocurile din mijloc de pe părțile adiacente ale conductei folosind 3 blocuri. Structura finală va 42 de blocuri (arata ca in captura de ecran de mai jos), iar gama sa se extinde până la 96 de blocuri.

42 de blocuri de conducte

Activați conducta

Indiferent de structura pe care o faci pentru Conduit în Minecraft, procesul de activare rămâne același. Să vedem cum funcționează.

1. Pentru a activa conducta, mai întâi plasați orice bloc deasupra blocului din mijloc a conductei Indiferent de structură, blocul central este întotdeauna același.

bloc de conducte din mijloc

2. Apoi plasați conductă deasupra a blocului nou amplasat. Tot nu se va activa.

Conducta nu este activată

3. În sfârșit, sparge blocul plasat sub conductă. Procedând astfel, conducta va activa imediat și va începe să plutească și să emită energie (precum și lumină).

Conductă activată

Întrebări frecvente

Î: Cum alimentează Conduit pe deplin?

Pentru a realiza o conductă de putere maximă, aceasta trebuie să fie înconjurată de o structură de 42 de blocuri prismarine. Apoi va funcționa la întregul său potențial, oferindu-vă puterea conductei și luptând cu mafiote ostile sub apă. De asemenea, este important de știut că raza de acțiune a unui Conduit complet alimentat se extinde până la 92 de blocuri în toate direcțiile.

Î: De câtă prismarină aveți nevoie pentru o conductă?

Ai nevoie doar de 16 blocuri pentru a activa o conductă. Cu toate acestea, pentru a-l aduce la putere maximă, aveți nevoie de 42 de blocuri de prismarine sau alternativele sale.

Î: Ce blocuri am nevoie pentru un cadru de conducte?

Ai nevoie de 16-42 de blocuri de prismarine, prismarine închise, cărămizi prismarine sau felinare de mare. Când faceți o structură, le puteți folosi interschimbabil. Amestecarea acestor blocuri nu afectează Conduit sau puterea acestuia.

Î: Ce este mai bun în Minecraft: Conduit sau Beacon?

Puterile conductelor sunt limitate la apă. Dar un far vă poate oferi putere în orice dimensiune, pe uscat sau în apă. Deci, în termeni practici, Beacon este mai puternic decât Conduit. Cu toate acestea, ambele sunt utilizate în circumstanțe diferite.

Faceți o conductă în lumea dvs. Minecraft

Cu asta, acum ești gata să faci și să folosești o conductă în Minecraft. Indiferent dacă doriți să respirați sub apă sau să descoperiți următoarea locație pentru baza dvs., nimic nu este în afara topurilor. În cazul în care vă întrebați ce locuri să explorați, lista noastră cu cele mai bune semințe Minecraft ar putea fi utilă. Dar explorarea deoparte, puterile lui Conduit sunt nimic mai puțin decât cele ale unui super-erou din joc. Acum, dacă vrei să completezi experiența, folosește cele mai bune skin-uri Minecraft pentru a găsi unul care ți se potrivește și se potrivește cu tema subacvatică a aventurii tale. În ceea ce privește însoțitorul tău, Allay în Minecraft te poate însoți și te poate ajuta să aduni resurse cu ușurință. Chiar dacă nu îl porți în aventuri lungi, îl poți folosi pe Allay în fermele auto pentru a profita la maximum de această nouă mafie. Dar asta e pentru mai târziu. Deocamdată, este timpul să folosești o hartă cu comori și să aduni materiale pentru a face o conductă în Minecraft.

Chiar dacă oceanele din Minecraft sunt periculoase din cauza gloatei ostile, structurilor periculoase, vizibilității limitate și riscului de înec, prin utilizarea unei conducte se pot obține abilități speciale care să te protejeze de înec și moarte. Conducta poate fi activată printr-o structură care variază între 16 și 42 de blocuri de prismarine și poate fi folosită ca un amplificator de putere și gardian pentru a proteja locuința din Minecraft. Acestea fiind spuse, este important să găsiți Inima Mării pentru a putea crea o conductă și să obțineți cochilii de nautilus pentru a activa conducta. În final, utilizarea unei conducte poate fi foarte utilă pentru jucătorii din Minecraft, aducând abilități speciale și ajutând la protejarea împotriva mafiotei ostile sub apă.
Și acum, din laboratorul meu hi-tech, este timpul să vă spun că ne vedem în următorul articol plin de inovații și de tehnologie de vârf! Continuați să explorați lumea fascinantă a gadgeturilor și a inovațiilor, și să rămâneți mereu la curent cu tot ce este nou și interesant în domeniul tehnologiei!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x