Cum să construiești o navă în Minecraft – Ghid pas cu pas pentru începători

Cum să faci o navă în minecraft
⏱️ 9 min read

În jocul Minecraft, construirea unei nave poate fi o experiență distractivă și captivantă. În primul rând, trebuie să îți gândesti dimensiunile navei, forme și materialele care urmează a fi folosite. Alegeți cel mai potrivit teren pentru construcția navei, iar pentru început este recomandat să faci un schelet al navei cu blocuri simple. Apoi, începeți să adăugați detalii, cum ar fi pene, paravane, catargele etc. Un aspect important este să îți creezi planurile de navigație, pentru a-ți da seama de direcția în care vrei să navighezi. În cele din urmă, dacă asamblezi piesele cu grijă, veți fi mândri de rezultatul final și de capacitatea voastră de a crea o navă unică în jocul Minecraft.

Călătorind în Minecraft nu este o muncă ușoară în niciun caz. Călătoria prin apă face lucrurile și mai complexe. Ei bine, dacă vă confruntați cu aceeași dilemă, aici vă va fi util ghidul nostru despre cum să faceți o barcă în Minecraft. Pentru începători, acestea sunt cea mai ușoară și mai fiabilă metodă de călătorie în joc. Mai târziu, pentru îmbunătățire, puteți chiar să instalați Forge în Minecraft pentru a folosi mod-uri pentru a vă transforma barca într-o navă. Puteți urma acest tutorial deopotrivă pentru edițiile Minecraft Java și Bedrock. Puteți folosi barca pentru a merge la pescuit, pentru a găsi epave sau pentru a explora zone în acest popular joc cu nisip. Dar înainte de a începe să faceți planuri, să vedem mai întâi cum să construiți o barcă în Minecraft.

Cum să faci o navă în Minecraft: un ghid pas cu pas (2021)

La fel ca orice altceva în Minecraft, realizarea unei bărci începe cu colectarea ingredientelor potrivite. Cea mai bună parte este că veți găsi toate ingredientele necesare în apariție în aproape orice lume implicită. Aproape tot ce ai nevoie este lemn pe care Minecraft le oferă cu generozitate. Dar nu îl puteți folosi așa cum este, așa că iată ce trebuie să faceți în schimb:

Materialele de care aveți nevoie pentru a face o navă în Minecraft

După cum am menționat mai devreme, vom avea nevoie mai întâi de blocuri de lemn. Apoi puteți transforma blocurile de lemn în scânduri de lemn și, în sfârșit, putem construi o barcă în lumea noastră minecraft. Nu uita că vei avea nevoie și de un banc de lucru pentru ca totul să se întâmple. Acestea fiind spuse, urmați procesul pas cu pas de mai jos:

1 În primul rând, obține două blocuri de lemn lovind un copac până se rupe. De obicei atribuit clic stânga sau butonul de acțiune din jocul dvs. de pe computer. Nu va dura mai mult de 8 secunde pentru a sparge blocul de lemn fără unelte. Mai târziu, odată ce obțineți un topor, o puteți face și mai repede. Vă puteți apropia de blocul căzut pentru a-l ridica.

2. Acum, apăsând „E” sau butonul de inventar, puteți vedea blocurile de lemn pe care tocmai le-ați adunat. Acum, în cutia de inventar, plasați blocul de lemn în zona de crafting. Puteți face acest lucru făcând clic pe blocul de lemn și apoi făcând clic pe un bloc gol oriunde în zona de crafting. Procedând astfel, blocul de lemn va muta în zona de lucru și iti dau 4 scanduri de lemn. Repetați acest pas de două ori pentru a obține 8 scânduri de lemn.

scânduri de minecraft

3. Vom avea nevoie 5 scânduri de lemn să ne facem barca. Dar după cum probabil ați observat, inventarul dvs. vă permite doar să creați cu 4 blocuri. Ceea ce ai nevoie acum este a masa de mestesuguri. Puteți afla cum să faceți un banc de lucru prin articolul nostru legat. Cu toate acestea, o rețetă rapidă ar arăta astfel:

Cum se face o masă de lucru

Acum asigură-te că ai un masa de mestesuguri și cel putin 5 scanduri de lemn în inventarul dvs. Puteți reveni oricând la forarea copacilor dacă nu aveți blocuri sau scânduri de lemn.

Cum să faci o navă în minecraft

Rețineți că puteți folosi literalmente orice copac din Minecraft pentru a vă face scânduri de lemn. Speciile de copaci nu afectează calitatea creațiilor tale. Cu toate acestea, să începem cu construirea navei noastre.

1. Începeți prin a așeza masa de crafting pe pământ. Pentru a face acest lucru, asigurați-vă că este selectat în spațiul dvs. de inventar. Asa de, butonul din dreapta al mouse-ului sau folosiți butonul de acțiune în timp ce vă uitați la pământ pentru a plasați-l Când bancul dvs. de lucru este selectat, veți vedea un chenar alb gros în jurul pictogramei dvs. în inventar.

Tabelul de lucru selectat

2. Odată ce masa de lucru este la locul său, făcând clic dreapta sau folosind butonul de acțiune de pe acesta vă va permite să-l operați. Veți vedea o zonă de crafting mai mare de 3×3 pentru a lucra aici și acum vă puteți construi nava.

Folosind Crafting în Minecraft

3. În sfârșit, trebuie să puneți scândurile de lemn una câte una în formă de U. Puteți selecta tabele după clic stânga pe ele și plasându-le individual făcând clic dreapta pe blocurile goale din zona de crafting. Rezultatul final ar arăta ceva ca captura de ecran de mai jos. Și voila! Barca ta nou creată va apărea în partea dreaptă a zonei de crafting. Acum puteți selecta nava și o puteți muta într-un spațiu de inventar gol.

Rețetă de barcă - construiește o barcă Minecraft

Cum să folosiți o navă pentru a călători în Minecraft

Felicitări, ai nava pregătită și poți merge în expediții în lumea ta Minecraft. Acum că știi cum să faci o barcă în Minecraft, este timpul să înveți cum să o folosești.

1. Ca și tabloul de desen, selectați nava din inventarul tău și plasați-l făcând clic dreapta sau folosind tasta de acțiune. Totuși, trebuie să vă asigurați că plasați barca în apă. Râurile și oceanele sunt locuri grozave pentru a testa barca.

Plasează nava în Minecraft - construiește nava Minecraft

2. Culoarea bărcii tale se va schimba în funcție de lemnul pe care l-ai folosit pentru a o face. După ce ați plasat barca într-un curent de apă, puteți introduceți-l făcând clic dreapta pe el sau folosind tasta de acțiune de pe computer.

Plimbare cu barca în MC -build ship minecraft

Pentru a vâsli barca, puteți folosi aceleași taste pe care le folosiți pentru a vă muta personajul. De asemenea, puteți aduce orice vite care vă urmează la barca dvs. folosind hrană sau plumb. Există un potențial imens în navele Minecraft, deoarece le puteți recupera prin spargerea lor. Asigurați-vă că continuați să explorați.

Fă-ți propria navă în Minecraft pentru a explora lumea

Deci da, asta e! Știi care sunt toate articolele de care ai nevoie și ai și rețeta. Deci, aveți totul pentru a înțelege cum să construiți o barcă în Minecraft. Dacă sunteți în căutarea mai multor idei și rețete de făcut, aceste servere Minecraft Discord ar putea fi un loc bun pentru a începe. În timp ce intrați în Minecraft, ar putea fi o idee bună să instalați Optifine pentru a îmbunătăți performanța și a oferi jocului dvs. un impuls FPS. Acum, continuă și începe să explorezi vastele ape ale Minecraft cu noua ta navă. Nu uitați să ne împărtășiți ceea ce descoperiți în comentariile de mai jos.

În concluzie, deși călătoria în Minecraft nu este ușoară, construirea unei bărci poate fi cea mai ușoară și fiabilă metodă de călătorie în joc, mai ales prin apă. Colectarea de lemn și transformarea acestuia în scânduri de lemn poate fi realizată ușor și rapid, iar construirea bărcii în Minecraft poate fi realizată pas cu pas, folosind masa de mestesuguri și scândurile de lemn. Odată ce aveți barca, puteți explora lumea Minecraft prin navigarea prin apă sau puteți încerca să pescuiți, să găsiți epave sau să explorați zone noi. Îmbunătățirea bărcii prin instalarea de mod-uri sau transformarea acesteia într-o navă poate fi posibilă prin utilizarea Forge în Minecraft.
Închei această postare cu convingerea că tehnologia ne face viața mai ușoară și mai frumoasă. Continuați să vă inspirați de inovațiile din domeniu și să fiți mereu la curent cu ultimele tendințe. Vă mulțumesc pentru că ați alocat timp să urmăriți acest blog și vă aștept să reveniți pentru mai multe informații utile și interesante. La revedere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x