Cum să construiești o tarabă de bere în Minecraft: Ghid pas cu pas

How to Make a Brewing Stand in Minecraft (2021)
⏱️ 8 min read

Dacă sunteți fan al jocului Minecraft și doriți să faceți o tarabă de bere în lumea virtuală, există câteva modalități prin care puteți face acest lucru. Trebuie să decideți dacă doriți să faceți o tarabă funcțională sau doar decorativă. Dacă doriți ca taraba dvs. să fie funcțională, atunci trebuie să colectați resursele necesare pentru a face bere, cum ar fi orz, hamei și drojdie. De asemenea, va trebui să utilizați cuptorul pentru a produce berea și să creați un spațiu de depozitare pentru sticlele de bere.

Pe de altă parte, dacă doriți doar să faceți o tarabă de bere decorativă, puteți utiliza diverse tipuri de blocuri pentru a crea un aspect interesant și autentic. Blocurile din lemn și piatră pot fi utilizate pentru a crea o tarabă rustică, în timp ce blocurile de sticlă pot fi folosite pentru a crea o tarabă modernă.

În orice caz, trebuie să aveți creativitate și să puneți un pic de imaginație în proiectul dvs. de tarabă de bere Minecraft pentru a face acesta unic și interesant. Cu puțină perseverență și practică, puteți crea unul dintre cele mai bune locuri de divertisment în lumea virtuală Minecraft.

În timp ce jucăm survival minecraft, doar câțiva dintre noi sunt suficient de norocoși pentru a genera cele mai bune semințe de supraviețuire. Pentru noi ceilalți, resursele noastre sunt singurul ajutor pe care ne putem baza. Una dintre aceste resurse este poțiunile Minecraft subestimate din punct de vedere criminal. Datorită comportamentului lor complex și a efectelor limitate, mulți jucători noi le opresc complet. Dar, cu suficient efort, unele dintre cele mai bune poțiuni Minecraft vă pot oferi superputeri în joc. Cu toate acestea, trebuie să învățăm mai întâi cum să facem o tarabă de bere în Minecraft pentru a crea tot felul de poțiuni. Deci, acesta este punctul nostru de interes în acest tutorial astăzi. Pe lângă rețeta Brewing Stand, vom învăța cum să obținem toate ingredientele necesare pentru a face acest echipament esențial de preparare a poțiunilor în Minecraft. Din păcate, nu este la fel de ușor ca să faci o barcă în Minecraft, așa că hai să începem.

Faceți o stație de preparare a poțiunii în Minecraft (2022)

Rețeta și lista de ingrediente pentru realizarea unui stand de bere de mai jos se aplică edițiilor Minecraft Java și Bedrock. Și l-am testat pe cea mai recentă actualizare Minecraft 1.18, așa că va funcționa la fel chiar și pe aceste cele mai bune semințe Minecraft 1.18.

Materiale necesare pentru a face o tarabă de bere

Realizarea unui stand de fabricare a berii în Minecraft este de obicei un post-proces în acest joc sandbox pentru majoritatea oamenilor. Poți oricând să apar în apropierea unui oraș cu un stand de bere într-una dintre casele sătenilor, dar asta este destul de rar. Deci, pentru a face singur un stand de bere, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • o masă de lucru
  • 3 blocuri pietruite
  • un toiag de foc

Acum, nu vom explica cum să construim un banc de lucru în acest articol. Puteți urma ghidul nostru dedicat pentru a face cu ușurință o masă de crafting în Minecraft. Nici obținerea de pavaj nu va fi o problemă, deoarece este unul dintre cele mai abundente blocuri din joc. Cea mai grea parte este să iei o tijă de foc. Poți obține o tijă de foc doar ucigând un Blaze în Nether Realm of Minecraft. Apoi invata cum mamake un portal nether în minecraft și găsiți o Fortăreață Nether cu un generator Blaze.

De asemenea, rețineți că veți avea nevoie de mai mult de o tijă de foc pentru ca standul de infuzie să funcționeze. Este nevoie de praf de foc pentru combustibil, care poate fi fabricat numai din tije de foc. Între timp, blocurile pietruite și bancul de lucru sunt doar o cerință unică. Datorită complexității și riscurilor implicate, mulți jucători tind să împingă poțiuni spre ultima parte a jocului, dar acestea pot fi utile. Deci, hai să învățăm cum să facem o tarabă de bere.

Rețetă pentru a face o stație de bere în Minecraft

Odată ce aveți ingredientele potrivite, procesul de realizare a standului de bere este simplu. Dar asigurați-vă că o faceți într-un loc sigur, cum ar fi o casă sau biomul ciuperci Minecraft, unde mafioții nu îl pot distruge. Acestea fiind spuse, urmați pașii de mai jos:

1. Pentru a începe, plasați banca de lucru pe suprafață folosind butonul din dreapta al mouse-ului sau cheie de acțiune secundară. Apoi, utilizați aceeași cheie în timp ce vizați masa de crafting pentru a o opera.

2. Apoi, așezați ingredientele colectate pe grila 3 x 3 a mesei de crafting. Primul loc 3 blocuri pietruite în rândul cel mai de jos a raftului. După aceea, așezați tija de foc în celula din mijloc a rândului din mijloc. Puteți alege apoi poziția de preparare făcând clic pe ea din fila cu rezultate din partea dreaptă a grilei de preparare.

Taraba producție rețete artizanale

3. În timp ce operam masa de bere, nu uitați să faceți combustibil pentru stația noastră de preparare. Dacă aveți tije de flacără suplimentareplasați-le pe oricare dintre celulele din zona de crafting. Asigurați-vă că nu există alte blocuri în zona de crafting. Veți vedea apoi tija dvs. de foc transformându-se în praf de foc, de care avem nevoie pentru ca suportul să funcționeze.

Reteta Blaze Powder

Cum să folosiți o tabă de bere în minecraft

După cum probabil ați observat, Brewing Stand nu seamănă cu nimic cu alte blocuri funcționale din Minecraft. Dar nu fi copleșit. Cu puțină practică, poți profita la maximum de Brewing Stand și poți face poțiunile Minecraft care îți plac cel mai mult. Să începem prin a arunca o privire asupra interfeței sale de utilizator:

Interfață de utilizator de asistență pentru pregătire

După cum puteți observa, locul din stânga sus este locul unde puneți combustibilul, praful de foc. Apoi, lângă el este un spațiu în formă de tub cu bule. Aici vei observa că pulberea ta devine combustibilă și eliberează bule. În partea dreaptă este o celulă goală în care vor merge toate ingredientele noastre cheie pentru anumite poțiuni. În cele din urmă, în partea de jos a Standului de bere există un spațiu pentru a plasa sticle de sticlă unde este depozitată poția noastră.

Ghid pas cu pas pentru a face o tarabă de bere în Minecraft

Cu doar câțiva pași simpli, acum aveți cunoștințele necesare pentru a face un stand de bere în Minecraft. Și odată ce ați înțeles, a face poțiuni va fi la fel de ușor. Cu toate acestea, mulți jucători preferă să folosească cele mai bune moduri de minecraft în loc de poțiuni. Dacă sunteți unul dintre acești jucători, asigurați-vă că instalați Forge în Minecraft pentru a utiliza modurile. Moduri sau nu, poțiunile sunt încă una dintre cele mai bune moduri naturale de a stăpâni jocul. Deci, nu uitați să împărtășiți acest ghid despre cum să faceți o tarabă de bere și prietenilor dvs. Dacă aveți probleme cu crearea propriei dvs., vă rugăm să ne spuneți în comentarii. Echipa noastră va fi acolo pentru a vă rezolva întrebările. Până atunci, crafting fericit!

În jocul Minecraft, mulți jucători tind să subestimeze poțiunile din cauza comportamentului lor complex și a efectelor limitate. Cu toate acestea, aceste poțiuni pot oferi superputeri în joc, dar pentru a le folosi, e nevoie să înveți cum să faci o tarabă de bere. Aceasta poate fi o sarcină dificilă, deoarece necesită obținerea ingredientelor potrivite, inclusiv o tijă de foc obținută prin lupta cu Blaze în Nether Realm. Cu toate acestea, cu ghidul potrivit și puțină practică, vei putea face cele mai bune poțiuni Minecraft și vei fi capabil să supraviețuiești chiar și în cele mai dificile semințe Minecraft.
Încheiem și această postare plină de informații tehnologice interesante și de actualitate. Sperăm că ai găsit informațiile utile și că vei reveni curând pentru noutăți din lumea tehnologiei. Până data viitoare, rămâi conectat și descoperă cât mai multe despre ultimele tendințe și inovații din acest domeniu fascinant!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x