Cum să construiești un scut eficient în Minecraft – Ghid practic

How to Make a Shield in Minecraft
⏱️ 10 min read

Dacă joci Minecraft și te pregătești să înfrunți pericolele, unul dintre cele mai utile obiecte pentru apărare este scutul. Cum să faci un scut în Minecraft? În primul rând, vei avea nevoie de lemn și de o bucată de fier. Pentru a face forma scutului, ar trebui să deschizi crafting table şi să plasezi scheletul scutului în centrul cadrului de 3×3. Sus, pune o bucată de fier, iar în restul spațiilor umple cu lemn. Ia-ți noul tău scut și începe să te lupți cu încredere împotriva monștrilor!

Continuăm să reiterăm că lumea Minecraft nu este sigură și există pericole la fiecare pas. Din fericire, cu pericolele sale, jocul ne oferă și câteva măsuri de securitate. Puteți folosi cele mai bune poțiuni de minecraft pentru a crește puterea sau puteți aplica cele mai bune descântece de minecraft pentru a consolida fiabilitatea echipei dvs. Dar toate astea par prea multă muncă, nu-i așa? Din fericire, poți sări peste măsurile drastice în cea mai mare parte dacă știi cum să faci un scut în Minecraft. Este un instrument simplu pe care îl poți ține pentru a respinge atacurile, a bloca proiectilele și a arăta ca un cavaler (cu cele mai bune skin-uri Minecraft) în timp ce te protejezi. Îl poți folosi chiar și pentru a face călătoria către portalul Nether mai puțin riscantă. Dar haideți să nu trecem înaintea noastră și să învățăm mai întâi cum să facem un scut în Minecraft.

Faceți un scut în Minecraft pentru protecția dvs. (2022)

La fel ca majoritatea echipamentelor noastre, Minecraft are o varietate de mecanici în jurul scuturilor. Vom explora mai întâi utilizările scutului și puterile de blocare înainte de a trece la rețeta de crafting. Dar nu ezitați să folosiți tabelul de mai jos pentru a sări la orice secțiune doriți.

Ce este un scut în Minecraft și la ce folosește?

Similar cu scuturile din lumea reală, un scut este a instrument defensiv în Minecraft. Scopul său principal este protejați jucătorii de atacurile primite. Dar funcționează numai dacă țineți activ scutul în timp ce sunteți atacat. Spre deosebire de armură, nu poți folosi scutul în timp ce lupți. În schimb, ar trebui să faceți o pauză și să o utilizați ca o tactică defensivă activă.

Ce poate bloca un scut în Minecraft?

Un scut în Minecraft poate bloca o varietate de atacuri, dar nu toate. Atacurile pe care le poate bloca includ:

 • atacuri corp la corp în afară de gloate cu topor
 • Săgeți: normal, înclinat și spectral
 • Tridenți, bulgări de zăpadăși ouă
 • atacuri cu proiectile de gloate, inclusiv lame, lame, shulkers și pești puffer
 • Albină muşcături
 • Daune de explozie de la târâtoare și T.N.T. iluminat de alți jucători
 • fulgerul loveste din gardienilor și tutori mai mari dar numai la jumătate din capacitate

Atacurile neblocabile

Nu puteți bloca următoarele atacuri cu un scut:

 • Săgeți trase dintr-o arbaletă cu foraj încântare
 • efecte de stare de săgeți cu vârf și gloanțe shulker în ediția Bedrock
 • T.N.T. iluminat de jucători sau Redstone în ediția Java
 • teleportare și daune prin cădere
 • atacurile de gloate cu topor
 • Atacurile magice ca a hoop sonic a unui gardian
 • Lovituri directe de la a paznic

Cum să obțineți un scut în minecraft

În afară de crafting, la care vom ajunge într-o secundă, singura altă modalitate de a obține un scut în Minecraft este prin comerț. Pentru a face acest lucru, trebuie să faci comerț cu săteni de nivel calfă de arme. Ei schimbă scuturi în schimbul a 5 smaralde. Puteți folosi cele mai bune semințe de sate Minecraft pentru a găsi cu ușurință sate de armurier în cel mai scurt timp.

Elementele necesare pentru a face un scut

Aveți nevoie de următoarele elemente pentru a face un scut în Minecraft: un lingou de fier, 6 scânduri (oricare) și o masă de lucru.

Puteți folosi ghidul nostru de distribuție a minereului de minecraft pentru a găsi cu ușurință minereu de fier în joc. Atunci tu Trebuie să turnez fier brut într-un cuptor sau furnal pentru a obține lingouri de fier. În ceea ce privește scânduri, puteți plasa tulpina, trunchiul sau lemnul oricărui copac din joc în zona de lucru pentru a obține scânduri. Puteți chiar să amestecați la întâmplare scânduri în rețeta de fabricare a scutului. Tipul de scândură nu afectează ieșirea scutului.

Minecraft Shield Crafting Rețetă

Pentru a face un scut în Minecraft, urmați acești pași:

1. Mai întâi, puneți un lingou de fier pe celula mijlocie din primul rând al mesei de lucru.

2. Apoi, așezați o placă orice parte a lingoului de fier din primul rând.

3. Apoi, completați al doilea rând a zonei de crafting cu scânduri.

4. La final, pentru a termina rețeta de scut, așezați a scândură în celula din mijloc a ultimului rând a zonei de producție.

Crearea unei rețete de scut

În timp ce creați un scut, puteți folosi orice tip de scândură de lemn. Nu trebuie neapărat să fie același tip de lemn și pot fi așezate în orice celulă dedicată scândurilor din rețetă.

Cum se creează un scut personalizat în Minecraft

O problemă majoră cu scuturile este că le puteți face doar din lemn. Din acest motiv, au proprietăți implicite fixe și un aspect destul de simplu. Din fericire, Minecraft vă permite să îl schimbați pe acesta din urmă prin creare scuturi personalizate. Din păcate, această caracteristică este limitată doar la ediția Java a Minecraft. Deci, utilizatorii Bedrock pot sări înainte.

Elemente necesare pentru a face scuturi personalizate

Aveți nevoie doar de următoarele două elemente pentru a crea un scut personalizat:

 • un scut obișnuit
 • un banner
Crearea unei rețete de banner

Puteți crea un banner combinând șase blocuri de fire cu băț. Sau le puteți găsi în jurul diferitelor structuri din joc. Culoarea blocurilor de lână este aplicată automat pe scut. Dar apoi îl puteți personaliza folosind un războaie pentru a desena modele pe el.

Rețetă personalizată de fabricare a scutului

Crearea unei rețete de scut personalizat

Odată ce bannerul dvs. este gata, așezați bannerul împreună cu scutul in zona de productie. Nu există o remediere fixă ​​pentru această rețetă de crafting. Deci, puteți plasa ambele articole oriunde în zona de crafting. Rezultatul final va fi un scut cu același design ca și bannerul. Puteți folosi această metodă pentru a vă potrivi scutul cu skin-urile de Minecraft.

Cum folosești un scut în Minecraft?

Pentru a utiliza un scut în Minecraft, trebuie să-l echipezi și să-l folosești activ. Îl poți ține în mâna principală de luptă, dar este mai bine să-l așezi în mâna secundară. Procedând astfel, este mai ușor de utilizat în timpul luptei. Dacă scutul este în mâna ta, ai nevoie apăsați clic dreapta sau cheia de acțiune secundară pentru ao utiliza.

Cum să faci un scut în minecraft

În timp ce folosești scutul, personajul tău va încetini puțin pentru o mai bună apărare. Rețineți că acest lucru rămâne vulnerabilă cealaltă parte a corpului, care nu este ascunsă de scut. În plus, fiecare atac reduce durabilitatea scutului. Deci, dacă nu o repari cu o nicovală, se va rupe, lăsându-te nesigur.

Alternativ, puteți folosi acest ghid util de descântece Minecraft pentru a-l face să dureze mai mult, adăugând descântece precum incasabil și reparând la scutul tău

Faceți și folosiți cu ușurință un scut în Minecraft

În acest moment, știți că un scut nu este protecția perfectă de care aveți nevoie pentru a supraviețui în Minecraft. Dar acum, este mai bine să știi cum să faci un scut în Minecraft decât să călătorești fără unul. Nu există un instrument de contracare mai bun pentru atacurile cu proiectile în joc decât acesta. Cu toate acestea, dacă încă nu te simți suficient de încrezător, poțiunea de vindecare te poate ajuta cu siguranță să te recuperezi. De asemenea, puteți începe să plantați semințe și să creșteți alimente pentru a vă vindeca atunci când este necesar. Acestea fiind spuse, dacă nimic altceva nu funcționează, cele mai bune comenzi Minecraft vă pot oferi cu siguranță avantaje speciale. Dar chiar și cu o rețetă de scut în mână, ești un jucător defensiv sau un luptător? Spune-ne în comentarii!

În concluzie, lumea Minecraft poate fi periculoasă, dar jocul oferă măsuri de securitate, cum ar fi crearea unui scut personalizat. Un scut poate bloca diverse atacuri, dar trebuie folosit activ pentru a fi eficient. Pentru a crea un scut, aveți nevoie de un lingou de fier, 6 scânduri și o masă de lucru. De asemenea, puteți personaliza scutul prin adăugarea unui banner. În timpul luptelor, este mai bine să folosiți scutul în mâna secundară și să-l reparați cu o nicovală pentru a prelungi durata sa de viață. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să te bazezi numai pe scut pentru a supraviețui. Alte măsuri, cum ar fi vindecarea sau creșterea de culturi, pot ajuta la îmbunătățirea șanselor de supraviețuire.
Încheiem astfel și această postare și vă mulțumim pentru că ați ales să ne citiți. Sperăm să vă fi fost de folos și să ne revedem curând cu noi informații interesante din lumea tehnologiei. Până data viitoare, fiți conectați și trăiți într-un univers virtual cât mai prosper!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x